CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! Rzadko tu ostatnio zaglądam, ale moja siostra z siostrzenicą przyjechały do mnie na miesiąc i nie mam tyle czasu, żeby siedzieć na forum
ale wpadłam się pochwalić, że na dzisiejszym USG dowiedziałam się, że będzie dziewczyna! Więc można wpisać na pierwszą stronę. Jak tylko będę miała więcej czasu to znowu zacznę to regularnie zaglądać! Pozdrawiam
anna23, Ruth, Mila920, KochamSłońce, witaminkab, Anitka201, Tròjka, Magda33, lilek, Wiola259, Marya, Arga lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, nie było mnie mnóstwo czasu, miałam zawirowania w życiu.
Po pierwsze przesyłam spóźnione życzenia: aby wszystkie urodziły zdrowe silne bobasy i szybko doszły do siebie i cieszyły się każdą wspólną chwilą :*
Mam nadzieję że u każdej z Was jest wszystko w porządku i mimo że rzadko będę tu bywać to za każdą trzymam kciuki ! :*
A co u mnie:dzieci są zdrowe , mają po 11 cm każde - na zdjęciu u góry glowka Niuni a na dole Niunio.
Prawdopodobnie wybierzemy imiona : Franio i Marcelinka
To chyba tyle i przesyłam mnostwo pozytywnej energi dla Was !:*
https://zapodaj.net/f6349396be553.jpg.htmlteqz, Mila920, Ruth, Anitka201, Tròjka, Kropka89, lilek, Wiola259, Marya, pilik, KochamSłońce, Arga, Alphelia, ewulek lubią tę wiadomość
-
pełnanadziei:} wrote:Hej Dziewczyny, nie było mnie mnóstwo czasu, miałam zawirowania w życiu.
Po pierwsze przesyłam spóźnione życzenia: aby wszystkie urodziły zdrowe silne bobasy i szybko doszły do siebie i cieszyły się każdą wspólną chwilą :*
Mam nadzieję że u każdej z Was jest wszystko w porządku i mimo że rzadko będę tu bywać to za każdą trzymam kciuki ! :*
A co u mnie:dzieci są zdrowe , mają po 11 cm każde - na zdjęciu u góry glowka Niuni a na dole Niunio.
Prawdopodobnie wybierzemy imiona : Franio i Marcelinka
To chyba tyle i przesyłam mnostwo pozytywnej energi dla Was !:*
https://zapodaj.net/f6349396be553.jpg.htmlale cudnie ze będziesz mieć parke, lepiej być nie mogło .D
-
teqz wrote:Akurat dzisiaj o Tobie myślałam i zastanawiałam się co u Ciebie!
ale cudnie ze będziesz mieć parke, lepiej być nie mogło .D
Bardzo mi miło!ja też mam Was cały czas w serduszku !
Mąż zacznie grać w lotka bo jak parkę utrafił to.może i 6 stka się trafi
-
Tròjka wrote:
Mnie te ciążowe spodnie wkurzalyszczególnie jak brzuszek był już duży, ten pas tak mnie drażnił, wszystko przez to swedzialo
dobrze, że będzie już ciepło jak będziemy na wylocie to w kieckach będę chodzić
-
nick nieaktualnymalka wrote:Dziewczyny! Rzadko tu ostatnio zaglądam, ale moja siostra z siostrzenicą przyjechały do mnie na miesiąc i nie mam tyle czasu, żeby siedzieć na forum
ale wpadłam się pochwalić, że na dzisiejszym USG dowiedziałam się, że będzie dziewczyna! Więc można wpisać na pierwszą stronę. Jak tylko będę miała więcej czasu to znowu zacznę to regularnie zaglądać! Pozdrawiam
oczywiście wpisałam
pełnanadziei super, że parkarównież wpisałam na pierwszą stronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 22:48
malka, pełnanadziei:} lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam ze 100 stron zaległości więc nawet nie próbuje...
mi ostatnio brzuch zaczął intensywniej rosnąćginekolog mówi że w okolicach 16 tygodnia najintensywniej macica rośnie, co odczuwam bo czasami tak ciągnie i kłuje że się budzę. Ale uspokoiła mnie dzisiaj na wizycie.
Widzę że wysyp chłopców, więc troszkę na wyrównanie - u nas ma być dziewczynkatp 29.06 mi wychodzi z usg od kilku wizyt. Malutka waży już 100g, nadal się zastanawiam jak oni to mierzą :p
Sara ruchy w pierwszej ciąży możesz poczuć i po 20 tygodniu i to nadal norma! Szczególnie jak masz łożysko na przedniej ścianie - ja tak mam i mi dzisiaj właśnie mówiła ginekolog żebym cierpliwie czekała bo ruchu mogę czuć pózniej i na początku słabsze.
Pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5bd776ba12a.jpgmalka, teqz, anna23, Marya, Arga, Alphelia, ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czara gin powiedziała że wszystko w normie, pomiar może być troszeczkę zafałszowany bo się bardzo ruszała, ale ogólnie tydzien do przodu wyszła, a na usg zawsze było dwa-trzy dni do przodu. Jak zerkałam też na wymiary w tabelkach to 100g odpowiada 15-16 tygodniowi więc nie jakaś wielka różnica
może będzie kluska po mamie, hehe.
Ja mam od piątku bóle brzucha, a ciągnięcie często, szczególnie jak się obracam, zmieniam pozycje. To potrafi tak nieprzyjemnie szarpnąć że się budzę. Wszystko sprawdziła no i nie dzieje się nic niepokojącego. Ja mam jeszcze teorię (z której mąż się śmieje :p) - jak gorzej śpię w nocy przez brzuch to zawsze rano jest nagle większy... jakbym czuła że rośnie...
Trzymam kciuki za wizytę! Ciekawe jakie u Ciebie pomiary będą przy takiej samej dacie z omWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 00:26
-
pilik wrote:Czara gin powiedziała że wszystko w normie, pomiar może być troszeczkę zafałszowany bo się bardzo ruszała, ale ogólnie tydzien do przodu wyszła, a na usg zawsze było dwa-trzy dni do przodu. Jak zerkałam też na wymiary w tabelkach to 100g odpowiada 15-16 tygodniowi więc nie jakaś wielka różnica
może będzie kluska po mamie, hehe.
Ja mam od piątku bóle brzucha, a ciągnięcie często, szczególnie jak się obracam, zmieniam pozycje. To potrafi tak nieprzyjemnie szarpnąć że się budzę. Wszystko sprawdziła no i nie dzieje się nic niepokojącego. Ja mam jeszcze teorię (z której mąż się śmieje :p) - jak gorzej śpię w nocy przez brzuch to zawsze rano jest nagle większy... jakbym czuła że rośnie...
Trzymam kciuki za wizytę! Ciekawe jakie u Ciebie pomiary będą przy takiej samej dacie z ompilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Hej dziewczyny, mam ze 100 stron zaległości więc nawet nie próbuje...
mi ostatnio brzuch zaczął intensywniej rosnąćginekolog mówi że w okolicach 16 tygodnia najintensywniej macica rośnie, co odczuwam bo czasami tak ciągnie i kłuje że się budzę. Ale uspokoiła mnie dzisiaj na wizycie.
Widzę że wysyp chłopców, więc troszkę na wyrównanie - u nas ma być dziewczynkatp 29.06 mi wychodzi z usg od kilku wizyt. Malutka waży już 100g, nadal się zastanawiam jak oni to mierzą :p
Sara ruchy w pierwszej ciąży możesz poczuć i po 20 tygodniu i to nadal norma! Szczególnie jak masz łożysko na przedniej ścianie - ja tak mam i mi dzisiaj właśnie mówiła ginekolog żebym cierpliwie czekała bo ruchu mogę czuć pózniej i na początku słabsze.
Pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5bd776ba12a.jpggratuluję córeczki