CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie co myślicie o przeniesieniu tego forum na FB? Widzę, ze inne miesiące przenoszą. W sumie mądre to bo czasami dodajemy to prywatę i każdy to może zobaczyć. A tak to byśmy tylko my to widziały. Opinie?
ScarlettKate, Wiola259, tomania2806, ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
welonka wrote:Pilik ja pierwszy raz właśnie miałam określony stopniej ,patrzyłam w Internecie to drugi stopień powinien być od 3trym . Tez tak jak Ty mam na przedniej ścianie
i jakoś łożysko się nie zestarzało za bardzo hihi
-
Cześć dziewczyny,długo mnie tutaj nie było.Na początku ciazy były problemy ale na szczęście wszytsko zniknęło
Teraz mamy się świetnie,termin zmienił się na 06.06. W sylwestra dowiedziałam się ze będę miała Córeczkę,Marysię.
Pozdrawaim was gorąco dzieczyny i życzę zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 16:16
Marya, KochamSłońce, Alphelia, Mila920, Arga, ewulek lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Welonka a czujesz już ruchy? Mi gin powiedziała że muszę być cierpliwa bo pewnie będę czuła pózniej i słabiej ja początku na pewno
pilik lubi tę wiadomość
-
Pilik pare razy czułam takie delikatne ruchy ale to zdarza sie raz na kilka dni ,jedynie czuje jak wypina sie to widac. Tak to samo usłyszałam dzisiaj pierwsza ciąża łożysko na przedniej ścianie do tego u mnie maluszek ma mniej miejsca przez vo ruchy ma skrępowane powiedzial ze po 20 tc powinnam poczuć .
Nasze dziewczynki sa leniweWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 16:23
pilik lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:Powiedzcie co myślicie o przeniesieniu tego forum na FB? Widzę, ze inne miesiące przenoszą. W sumie mądre to bo czasami dodajemy to prywatę i każdy to może zobaczyć. A tak to byśmy tylko my to widziały. Opinie?
Ja nie mam FB wiec byłabym zupełnie wyłączona i byłoby mi smutno. -
teqz wrote:Powiedzcie co myślicie o przeniesieniu tego forum na FB? Widzę, ze inne miesiące przenoszą. W sumie mądre to bo czasami dodajemy to prywatę i każdy to może zobaczyć. A tak to byśmy tylko my to widziały. Opinie?
Jestem za. Częściej bym sie na pewno odzywała
U nas prawdopodobnie będzie Kacperek ale poczekam na drugie prenatalne 30.01 by sie potwierdziło
Czuje czasem delikatne ruchy. Mam pytanie do mam po cc. Jak to jest czy dają od razu dziecko wam na klatke? Jest ten kontakt skora do skory?
-
nick nieaktualnySylviazzz wrote:Cześć dziewczyny,długo mnie tutaj nie było.Na początku ciazy były problemy ale na szczęście wszytsko zniknęło
Teraz mamy się świetnie,termin zmienił się na 06.06. W sylwestra dowiedziałam się ze będę miała Córeczkę,Marysię.
Pozdrawaim was gorąco dzieczyny i życzę zdrówkagratuluję córeczki
-
ScarlettKate wrote:Jestem za. Częściej bym sie na pewno odzywała
U nas prawdopodobnie będzie Kacperek ale poczekam na drugie prenatalne 30.01 by sie potwierdziło
Czuje czasem delikatne ruchy. Mam pytanie do mam po cc. Jak to jest czy dają od razu dziecko wam na klatke? Jest ten kontakt skora do skory?
Wiesz już, że będzie cc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 18:00
-
ScarlettKate wrote:Jestem za. Częściej bym sie na pewno odzywała
Czuje czasem delikatne ruchy. Mam pytanie do mam po cc. Jak to jest czy dają od razu dziecko wam na klatke? Jest ten kontakt skora do skory? -
nick nieaktualny