CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko ile jest nas które chcą grupę na fb? Żeby nie zakładać dla kilku osób
KLIKNIJ „LUBIĘ” JEŚLI CHCESZ BYĆ W GRUPIE NA FB i zobaczymy ile nas jestnie mam pomysłu jak inaczej zliczyć
bo posty się mogą zgubić w natłoku innych. Zdecydujemy za 24h jak więcej dziewczyn zobaczy ten post
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 21:54
tomania2806, anna23, Wiola259, witaminkab, KlaudiaS, Pysiaczek89, Mila920, Ruth, Doris:), Kiki1916, ScarlettKate, palusia171, Arga, ewulek, Alphelia lubią tę wiadomość
-
Axana wrote:Dziewczyny, które kupują online z H&M, mam pytanie
Jak jest ze zwrotami rzeczy jeśli okazałoby się ze nie trafiłam z rozmiarem lub fasonem? Widzę online wiele rzeczy ciążowych w promocji których nie ma w sklepie stacjonarnym ale nie wiem czy będą pasować. Czy można zwrócić w sklepie stacjonarnym czy trzeba odsyłać? Jak to wygląda?
Dzięki za pomoc:)
Kupujesz stacjonarnie - oddajesz w jakimkolwiek sklepie stacjonarnym w PL -
Emisia35 wrote:O Jezuuu...jest ktoś jeszcze prócz mnie,kto nie ma FB!
Jak sobie z tym radzisz moja droga???
Jest mi całkiem lekko, mam dużo czasu i przestałam się przejmować tak bardzo wielooooma rzeczami, na które naprawdę nie miałam wpływuMam też dużo czasu dla domu i męża i to nimi się przejmuje a nie innymi (niestety miałam taki problem) Postanowiłam że sprawdzę czy jestem rzeczywiście uzależniona od FB i czy moi "przyjaciele" z FB rzeczywiście tak mnie potrzebuja. okazało się że to mi było ciężko a na FB nikt nawet nie zauważył do około pół roku że moje konto zniknęło
Potem może kilka osób które i tak mają mój numer telefonu wiec problemu nie ma
A czasu miałam nagle tyle że był to niezły szok
ale bardzo się opłacało a ja więcej rozmawiam z ludźmi na żywo na kawach herbatach i przez telefon. To był świetny ruch
Emisia35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropka89 wrote:Jest mi całkiem lekko, mam dużo czasu i przestałam się przejmować tak bardzo wielooooma rzeczami, na które naprawdę nie miałam wpływu
Mam też dużo czasu dla domu i męża i to nimi się przejmuje a nie innymi (niestety miałam taki problem) Postanowiłam że sprawdzę czy jestem rzeczywiście uzależniona od FB i czy moi "przyjaciele" z FB rzeczywiście tak mnie potrzebuja. okazało się że to mi było ciężko a na FB nikt nawet nie zauważył do około pół roku że moje konto zniknęło
Potem może kilka osób które i tak mają mój numer telefonu wiec problemu nie ma
A czasu miałam nagle tyle że był to niezły szok
ale bardzo się opłacało a ja więcej rozmawiam z ludźmi na żywo na kawach herbatach i przez telefon. To był świetny ruch
Usunęłam konto już ponad 2 lata temu i rewelacyjnie mi z tym -
nick nieaktualnyAxana wrote:Dziewczyny, które kupują online z H&M, mam pytanie
Jak jest ze zwrotami rzeczy jeśli okazałoby się ze nie trafiłam z rozmiarem lub fasonem? Widzę online wiele rzeczy ciążowych w promocji których nie ma w sklepie stacjonarnym ale nie wiem czy będą pasować. Czy można zwrócić w sklepie stacjonarnym czy trzeba odsyłać? Jak to wygląda?
Dzięki za pomoc:)
EDIT. znalzałam info ze tylko zwrot online. Więc pytanie z innej beczki, czy któraś oddawała i czy jest z tym problem? Jak długo to trwa?
Kiedyś już coś oddawałam.
Teraz czekam na paczkę,z której też będę robiła zwrot.
Wypełniasz formularz,dzwonisz na DPD i zamawiasz kuriera.
Minus to to,że odliczają za zwrot,co prawda niewiele bo 3,90zł,ale zawsze coś.
Niestety nie pamietam,kiedy dokładnie zwrócili mi pieniądze na konto,ile dni minęło od zwrotu.
Szkoda,że nie można oddać w sklepie stacjonarnym,tak jak np w Reserved -
Ja nawet nie zakładałam konta na FB. Od razu wyszłam z założenia, że jak ktoś będzie chciał wiedzieć co u mnie, to zadzwoni, a jak nie ma numeru, tzn. że nie jestem z tą osobą aż tak blisko, by musiała wiedzieć co u mnie... i na odwrót
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 22:39
-
nick nieaktualnyJeżeli o FB chodzi...
Ja zabroniłam też mojemu mężowi dodawania zdjęć,na których jestem.
Jest mnóstwo wścibskich osób,które dopytywały o mnie w komentarzach pod zdjeciami męża.
Kiedyś odpisałam w Jego imieniu,że żona nie życzy sobie publikowania swojego wizerunku i należy to uszanowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 22:41
-
Ja tez czasami mysle o zlikwidowaniu konta na fb, ale szkoda mi znajomosci z ludzmi, z ktorymi "znam sie" tylko online ale bardzo ich lubie, to osoby z takimi samymi sympatiami politycznymi, pogladami i zainteresowaniami. Rozwazalam tez usuniecie ludzi, ktirych znam doslownie z widzenia, ale ja nie dodaje zdjec jakichs bardzo intymnych, tak ze moga to widziec wszyscy. A od fb nie jestem uzalezniona zdecydowanie, ta fascynacje mam juz za soba
Teraz raz dziennie sobie wchodze zobaczyc co slychac w swiecie, a jak nie mam za bardzo czasu to nawet i nie codziennie. Tak ze luz
-
Ja też na fb tylko zerkam, ale korzystam sporo z messengera jednak. Mieszkam od trzech lat w innym mieście niż moja rodzina i znajomi i jakiś nam tak najwygodniej. Nawet mamy rodzinną konwersacje w której na stałe rozmawiamy i dzięki temu wszyscy wszystko wiedzą a tak zawsze ktoś był niedoinformowany
i mam wrażenie że relacje się przez to u nas poprawiły i rozluźniły dość.
Nina rozumiem, dziękuje za odpowiedzja mam właśnie problem z tym że podobają mi się same mniej spotykane imiona albo jakieś "dziwne" dla mojego M., kilka musiałam odrzucić od razu (Mia, Lea, Leila, Irmina), myślałam też o Mila, ale jednak jak poczytałam to raczej zdrobnienie, a nie imię a Emilki raczej nie chcę. A Nina mi tak nagle wpadło nie wiem nawet skąd i się podoba nam obojgu
. Jeszcze rozważam kilka (Nela, Eliza, Ida), ale chyba w głowie już jedno
...
-
Witam Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt
no i oczywiście trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja również mam dziś wizytę ale dopiero o 18.
Co do ruchów to też powoli zaczynam czuć delikatne muśnięcia
Miłego dnia Wam życzęMarya, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalusia171 wrote:Hej dziewczyny! :* trochę Was zaniedbalam, ale dużo było na głowie. Przede wszystkim życzę Wam szczęścia w tym Nowym Roku! :* gratuluję Wam synkow i córek
Jestem po wizycie 28.12.2017. Będziemy mieli Zuzkę
Ruchy czuje już od 22.12 (17 tydzień) - najadlam się ciasta:)
Pozdrawiam Was cieplutko kochane! :*Gratuluję córeczki
Doris:) Również wielkie gratulacje
Witaj ka_tarzyna
A co do tematu fb to również wolę zostać anonimowa. Tu mogę powiedzieć o wszystkich moich problemach, a na fb chyba jednak bym się krępowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 08:22
-
Witam w Nowym Roku i wszystkim życzę szczęśliwego rozwiązania.
Trochę mnie nie było ale dużo na głowie i brak czasu.
Wczoraj miałam wizytę i jak mierzył szyjkę powiedział ze łożysko nisko schodzace, pomału odstawiamy dupka a dalej magnez i dodatkowo przez łożysko nospa. Potwierdzony synek i jak chodzi o imie to mamy problem mąż chce Sebastian córa Alan a ja Franek wiec zobaczymy
Polowkowe 23. Trzymam kciuki za wizytyKropka89, Marya, Alphelia lubią tę wiadomość