X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ile jest nas które chcą grupę na fb? Żeby nie zakładać dla kilku osób :(
    KLIKNIJ „LUBIĘ” JEŚLI CHCESZ BYĆ W GRUPIE NA FB i zobaczymy ile nas jest :) nie mam pomysłu jak inaczej zliczyć :D bo posty się mogą zgubić w natłoku innych. Zdecydujemy za 24h jak więcej dziewczyn zobaczy ten post :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 21:54

tomania2806, anna23, Wiola259, witaminkab, KlaudiaS, Pysiaczek89, Mila920, Ruth, Doris:), Kiki1916, ScarlettKate, palusia171, Arga, ewulek, Alphelia lubią tę wiadomość

• Ruth Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Lenke w domu..czasem to z niej mały temperamentny Leninek :-D od zawsze chciałam córce dać Lena, synowi Filip i teraz mi brak imienia dla trzeciego ;-)

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • ptaszek Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Kingę :-), mój wybierał a teraz moja kolej. Dobrze że jeszcze trochę czasu zostało, to mogę kombinować

Mój skarb 20-10-2015
    Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018
  • Axana Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:19

atdcpiqv8drqss4a.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Axana wrote:
    Dziewczyny, które kupują online z H&M, mam pytanie :)

Jak jest ze zwrotami rzeczy jeśli okazałoby się ze nie trafiłam z rozmiarem lub fasonem? Widzę online wiele rzeczy ciążowych w promocji których nie ma w sklepie stacjonarnym ale nie wiem czy będą pasować. Czy można zwrócić w sklepie stacjonarnym czy trzeba odsyłać? Jak to wygląda?
    Dzięki za pomoc:)
    Kupujesz online - oddajesz online czyli wysyłasz poczta.
    Kupujesz stacjonarnie - oddajesz w jakimkolwiek sklepie stacjonarnym w PL :)

• Ruth Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dorwalam nowe hm mama dzinsy na olx za 20zł :-D wczoraj przyszły- rewelacja!!!

Axana lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia35 wrote:
    O Jezuuu...jest ktoś jeszcze prócz mnie,kto nie ma FB! :)
    Jak sobie z tym radzisz moja droga??? ;)

Jest mi całkiem lekko, mam dużo czasu i przestałam się przejmować tak bardzo wielooooma rzeczami, na które naprawdę nie miałam wpływu :) Mam też dużo czasu dla domu i męża i to nimi się przejmuje a nie innymi (niestety miałam taki problem) Postanowiłam że sprawdzę czy jestem rzeczywiście uzależniona od FB i czy moi "przyjaciele" z FB rzeczywiście tak mnie potrzebuja. okazało się że to mi było ciężko a na FB nikt nawet nie zauważył do około pół roku że moje konto zniknęło :-D Potem może kilka osób które i tak mają mój numer telefonu wiec problemu nie ma :) A czasu miałam nagle tyle że był to niezły szok :-D ale bardzo się opłacało a ja więcej rozmawiam z ludźmi na żywo na kawach herbatach i przez telefon. To był świetny ruch :)

Emisia35 lubi tę wiadomość

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    26.11. 2025 ❤️ czekamy na Stasia

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka89 wrote:
    Jest mi całkiem lekko, mam dużo czasu i przestałam się przejmować tak bardzo wielooooma rzeczami, na które naprawdę nie miałam wpływu :) Mam też dużo czasu dla domu i męża i to nimi się przejmuje a nie innymi (niestety miałam taki problem) Postanowiłam że sprawdzę czy jestem rzeczywiście uzależniona od FB i czy moi "przyjaciele" z FB rzeczywiście tak mnie potrzebuja. okazało się że to mi było ciężko a na FB nikt nawet nie zauważył do około pół roku że moje konto zniknęło :-D Potem może kilka osób które i tak mają mój numer telefonu wiec problemu nie ma :) A czasu miałam nagle tyle że był to niezły szok :-D ale bardzo się opłacało a ja więcej rozmawiam z ludźmi na żywo na kawach herbatach i przez telefon. To był świetny ruch :)
    Mam dokładnie tak samo :)
    Usunęłam konto już ponad 2 lata temu i rewelacyjnie mi z tym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Axana wrote:
    Dziewczyny, które kupują online z H&M, mam pytanie :)

Jak jest ze zwrotami rzeczy jeśli okazałoby się ze nie trafiłam z rozmiarem lub fasonem? Widzę online wiele rzeczy ciążowych w promocji których nie ma w sklepie stacjonarnym ale nie wiem czy będą pasować. Czy można zwrócić w sklepie stacjonarnym czy trzeba odsyłać? Jak to wygląda?
    Dzięki za pomoc:)

EDIT. znalzałam info ze tylko zwrot online. Więc pytanie z innej beczki, czy któraś oddawała i czy jest z tym problem? Jak długo to trwa? :)
    Nie ma problemu ze zwrotami.
    Kiedyś już coś oddawałam.
    Teraz czekam na paczkę,z której też będę robiła zwrot.
    Wypełniasz formularz,dzwonisz na DPD i zamawiasz kuriera.
    Minus to to,że odliczają za zwrot,co prawda niewiele bo 3,90zł,ale zawsze coś.
    Niestety nie pamietam,kiedy dokładnie zwrócili mi pieniądze na konto,ile dni minęło od zwrotu.
    Szkoda,że nie można oddać w sklepie stacjonarnym,tak jak np w Reserved :(

• _nina_ Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie zakładałam konta na FB. Od razu wyszłam z założenia, że jak ktoś będzie chciał wiedzieć co u mnie, to zadzwoni, a jak nie ma numeru, tzn. że nie jestem z tą osobą aż tak blisko, by musiała wiedzieć co u mnie... i na odwrót ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 22:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli o FB chodzi...
    Ja zabroniłam też mojemu mężowi dodawania zdjęć,na których jestem.
    Jest mnóstwo wścibskich osób,które dopytywały o mnie w komentarzach pod zdjeciami męża.
    Kiedyś odpisałam w Jego imieniu,że żona nie życzy sobie publikowania swojego wizerunku i należy to uszanować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 22:41

• Ha Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ptaszek wrote:
    Ja też rozważam Ninę mam koleżankę o tym imieniu, Lena, Emma, Laura, Olga, sama jeszcze do końca nie wiem :-) Może jeszcze inne
    Moja córka ma na imię Olga. Cudowna dziewczynka :)

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • Ha Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do grupy na fb to ja zdecydowanie wolę zostać tutaj.

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czasami mysle o zlikwidowaniu konta na fb, ale szkoda mi znajomosci z ludzmi, z ktorymi "znam sie" tylko online ale bardzo ich lubie, to osoby z takimi samymi sympatiami politycznymi, pogladami i zainteresowaniami. Rozwazalam tez usuniecie ludzi, ktirych znam doslownie z widzenia, ale ja nie dodaje zdjec jakichs bardzo intymnych, tak ze moga to widziec wszyscy. A od fb nie jestem uzalezniona zdecydowanie, ta fascynacje mam juz za soba :-D Teraz raz dziennie sobie wchodze zobaczyc co slychac w swiecie, a jak nie mam za bardzo czasu to nawet i nie codziennie. Tak ze luz :)

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na fb tylko zerkam, ale korzystam sporo z messengera jednak. Mieszkam od trzech lat w innym mieście niż moja rodzina i znajomi i jakiś nam tak najwygodniej. Nawet mamy rodzinną konwersacje w której na stałe rozmawiamy i dzięki temu wszyscy wszystko wiedzą a tak zawsze ktoś był niedoinformowany ;) i mam wrażenie że relacje się przez to u nas poprawiły i rozluźniły dość.
    Nina rozumiem, dziękuje za odpowiedz :) ja mam właśnie problem z tym że podobają mi się same mniej spotykane imiona albo jakieś "dziwne" dla mojego M., kilka musiałam odrzucić od razu (Mia, Lea, Leila, Irmina), myślałam też o Mila, ale jednak jak poczytałam to raczej zdrobnienie, a nie imię a Emilki raczej nie chcę. A Nina mi tak nagle wpadło nie wiem nawet skąd i się podoba nam obojgu :). Jeszcze rozważam kilka (Nela, Eliza, Ida), ale chyba w głowie już jedno :)...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Marti83 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt :-) no i oczywiście trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Ja również mam dziś wizytę ale dopiero o 18.

Co do ruchów to też powoli zaczynam czuć delikatne muśnięcia :-D
    Miłego dnia Wam życzę :-)

Marya, Kropka89 lubią tę wiadomość

p19uugpjbj6l38jc.png

Mój Aniołek Synuś 16 tc [*]05.01.2018
    Mój Aniołek 5-6 tc [*] 15.05.2011
    Potrójna Mama
  • Doris:) Koleżanka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie potwierdzona dziewczynka,bedzie Kasia:)

Marya, KochamSłońce, Kropka89, tomania2806, pilik, lilek, Magda33, Mila920, ka_tarzyna, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

19.06.2108r
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik mnie się podoba bardzo Ida/ Dusia <3

pilik lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palusia171 wrote:
    Hej dziewczyny! :* trochę Was zaniedbalam, ale dużo było na głowie. Przede wszystkim życzę Wam szczęścia w tym Nowym Roku! :* gratuluję Wam synkow i córek :)

Jestem po wizycie 28.12.2017. Będziemy mieli Zuzkę :)
    Ruchy czuje już od 22.12 (17 tydzień) - najadlam się ciasta:)

Pozdrawiam Was cieplutko kochane! :*
    Super ;) Gratuluję córeczki :D
    Doris:) Również wielkie gratulacje ;D

Witaj ka_tarzyna ;)

A co do tematu fb to również wolę zostać anonimowa. Tu mogę powiedzieć o wszystkich moich problemach, a na fb chyba jednak bym się krępowała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 08:22

• Kiki1916 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Nowym Roku i wszystkim życzę szczęśliwego rozwiązania.
    Trochę mnie nie było ale dużo na głowie i brak czasu.
    Wczoraj miałam wizytę i jak mierzył szyjkę powiedział ze łożysko nisko schodzace, pomału odstawiamy dupka a dalej magnez i dodatkowo przez łożysko nospa. Potwierdzony synek i jak chodzi o imie to mamy problem mąż chce Sebastian córa Alan a ja Franek wiec zobaczymy
    Polowkowe 23. Trzymam kciuki za wizyty

Kropka89, Marya, Alphelia lubią tę wiadomość

qb3cx1hpeaoyieq4.png

km5stv73jxnbqbzg.png

* 15.11.2016 mój kochany aniołek
‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ