CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do Facebooka wydaje mi się, że był poruszany ten temat na początku i chyba była zakładana grupa. Ja osobiście wolę zostać tutaj- fakt, mamy nasza prywatność w grupie zamkniętej, ale wszyscy znajomi mogą zobaczyć, że do niej należę, a jednak wolałabym, żeby nie wiedzieli
lilek, KochamSłońce lubią tę wiadomość
-
zielonooka7 wrote:Co do Facebooka wydaje mi się, że był poruszany ten temat na początku i chyba była zakładana grupa. Ja osobiście wolę zostać tutaj- fakt, mamy nasza prywatność w grupie zamkniętej, ale wszyscy znajomi mogą zobaczyć, że do niej należę, a jednak wolałabym, żeby nie wiedzieli
-
Cześć dziewczyny, witam się na grupie nowa. U mnie termin na 22 czerwca wg USG.
Będę Was podczytywała, czasami pisała, tymczasem pozdrawiam i zagłębię się w historię kilka stron dalejAlphelia, KochamSłońce, Marya lubią tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
My już po wizycie, Adaś miał nas kompletnie gdzieś, nie chciał współpracować. Zasłaniał się rękami po buzi, a lekarz chciał nam ładne zdjęcie 3d zrobić. Był moment, że pokazał się ładnie, ale na zdjęciu już to wyraźnie nie wyszło. Oczywiście sprzęt pokazywał bez żadnego wahania
Szyjka macicy 4.53 cm, CRL 13.58 cm, FL 2,71 cm. Kolejna wizyta 31.01.
Zgłaszałam lekarzowi, że pobolewa mnie brzuch przy wstawaniu więc popukał mnie ( i to przy mężu) gdzie się dało nawet usg nerki mi zrobił żeby sprawdzić czy wszystko ok, ale też w porządku. Więc po prostu rośniemy, zalecił magnez b6 i dalej przyjmować witaminki, a będzie wszystko dobrze.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4954b4bfca6a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 19:26
Ruth, A_n_k_a_80, KochamSłońce, Mila920, Marya, ewulek lubią tę wiadomość
-
ka_tarzyna wrote:Cześć dziewczyny, witam się na grupie nowa. U mnie termin na 22 czerwca wg USG.
Będę Was podczytywała, czasami pisała, tymczasem pozdrawiam i zagłębię się w historię kilka stron dalej
WitamTo mamy termin porodu w tym samym dniu, fajnie
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
pilik wrote:Sara a czym się zajmujesz?
Welonka moja ruchliwa bardzo, wczoraj boksowała mocno
Ale będę czekać cierpliwie, nie pozostaje nic innego. Nie czuje już takiego stresu jak na początkuja chyba zaczęłam lekkie muśnięcia czuć w 16 tygodniu jakoś.
pilik lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Też nie mam fb.
Jestem po wizycie. Maluszek waży 272g, niestety nie pokazał co ma między nóżkami. Utrzymuje się 9dni do przodu według OM. Miałam dziś ciśnienie 90/60 i powiedziałam, że w końcu jest normalne (w ciąży zawsze mam niskie), na co lekarz zażartował, że według tego do tej pory miałam nadciśnienie (110/70).
18go mam połówkowe, więc może wtedy poznamy płeć.
Maluch się wita
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1be2144cc3e7.jpg
A_n_k_a_80, Ruth, pilik, Mila920, Marya, ewulek lubią tę wiadomość
-
Alphelia wrote:Witam
To mamy termin porodu w tym samym dniu, fajnie
To fajnie, miło jest wymieniać doświadczenia z kimś, kto jest na tym samym etapie:-)
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Teqz wiem wiem, że mam jeszcze czas, ale chciałam dopytać bo bym się już doszukiwała a tak to wiem że muszę wrzucić na luz i z miesiąc przynajmniej przeczekać
Katarzyna patrzę na stopkę i widzę że wydarzył się u Ciebie piękny cud!! Gratulacje
Nina mam pytanie poza ciążoweMasz na imię Nina? Rozważam je bardzo mocno (ja już w sumie zdecydowałam, ale mąż jeszcze musi się przekonac :p) i tak patrzę że jak to Twoje imię to masz jakieś za/przeciw z życia?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny