X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści ;)

Ja chyba też wolę zostać tutaj. Co prawda można założyć fikcyjne konto na FB a grupę zrobić tajną. Do przemyślenia ;)

Wczoraj kupiłam używany wózek!! 2w1 stan igła na gwarancji do końca do roku! Jestem mega zadowolona bo jakieś 600 zl zaoszczędziłam. Czarny stelaż, gondola dół ciemna a materlai w małą pepitke. Jest mega uniwersalny więc jak się upre to jeszcze ja go sprzedam po czasie ;)

Kiki1916, pilik, ScarlettKate, ewulek lubią tę wiadomość

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trójka my też już mamY wózek :-) quinny mood red :-D kupiliśmy, bo facet likwidowanych sklep i był 700zl tańszy :-D
    Nawet nie marzyłam, że mój mąż się na niego zgodzi..a on sam przyszedł i powiedział "pakuj się znalazłem taki co mi się podoba, jedziemy kupić"..ku mojemu zdziwieniu mój wymarzony hahahaha :-D

pilik lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth super! Hehe czasem potrafią te nasze chłopy nas zaskoczyć ;)
    Wczoraj go składałam, rozkładam, a to gondola, za chwilę spacerówkę heheh jak dziecko ;P

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tròjka wrote:
    Ruth super! Hehe czasem potrafią te nasze chłopy nas zaskoczyć ;)
    Wczoraj go składałam, rozkładam, a to gondola, za chwilę spacerówkę heheh jak dziecko ;P
    Cieszy prawda? Już się nie mogę doczekać spacerów :-D
    Mój emek..jak długo długo nie chciał trzeciego dziecka tak teraz się zachowuje, jakby to miało być pierwsze ;-) taki zakochany i troskliwy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 09:15

Tròjka lubi tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam pytanie wiecie może co słychać u Hefe?

Jeśli chodzi o wózek to w pon idziemy oglądać jeden z firmy Tako. Wiecie coś o tej firmie? Podobno to Pl firma?

• madziula9022 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny widzę ponownie temat wózków. Ja się mocno zastanawiam nad bebetto holland, wiecie coś może o tej firmie? Wcześniej byłam zdecydowana na anex sport jednak mi podobał się tylko w szaro-białej kolorystyce i mój M nie wyraża zgody na biały spód gondoli i stelaża.

p19uskjoh6q3lq56.png
    mhsvj44jct29x5tz.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula właśnie taki kupiłam wczoraj heheh fajny, zwinny, mi się stylistyka podoba, łatwo się składa, gonodle można złożyć na płasko, jest duża i dluga, spacerówka wygląda ok ale to się okaże jak już będzie w użytkowaniu
    No i ja nie patrzę na wagę bo mieszkam w domku, jakbym mieszkala w bloku gdzieś wyżej rozwazalqbym coś lżejszego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 09:57

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • madziula9022 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też mieszkam w domku więc waga mi nie straszna. W takim razie decyzja chyba u nas zapadła.

p19uskjoh6q3lq56.png
    mhsvj44jct29x5tz.png
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:50

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny które urodza 15 stycznia dostaną wózek od RMF;)

• eunice. Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:53

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • malinka201666 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :)
    Ja wizytuje jutro o 9:30,mam nadzieję że wszystko jest ok :)
    Dziewczyny z Wrocławia macie wybrany szpital? Ja rodziłam na klinikach i chciałam tam wrócić ale co się naczytalam na styczniówkach to chyba zmienię zdanie i myślę o borowskiej.Wiem,że to jeszcze dużo czasu ale szybko minie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:24

23.10.2009 Alan
    29.05.2018 Karolek
    26.04.2021 Misiu
    preg.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie, Czarek wazy ponad 250g, ma około 19cm długości (włącznie z nóżkami) :D pokazała mężowi dowód ze chłopak jest i się bardzo cieszył :) wiercił się i na koniec zrobił facepalma :D nastepna wizyta 29go, a połówkowe 05.02 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 10:51

tomania2806, Ruth, Marya, Pysiaczek89, pilik, lilek, Alphelia, Mila920, witaminkab, Arga lubią tę wiadomość

• KlaudiaS Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Dziś wizyta mam nadzieję że wszystko z małym dobrze i już nie zmieni kolejny raz płci :D a co do wózków to straszny dylemat bo jak jest coś ok to jakaś druga rzecz mi nie odpowiada. Mieszkam w domu ale bardzo wysokim i nasze mieszkanie znajduje się na drugim piętrze więc mam sporo schodów do pokonania na parterze nie ma miejsca na wózek u rodziców na pierwszym piętrze też więc będę go musiała targac do nas. Mam też mały bagażnik więc musi być coś co łatwo się składa razem z siedziskiem spacerowym. Nie chcę też rezygnować z dobrej amortyzacji bo chodniki u nas są średniej jakości a mamy też domek na wsi który w lecie na pewno będziemy odwiedzać. Ciężko znaleźć lekki wózek z dobrą amortyzacją małych rozmiarów. Moje oczy są przez pewien czas skupione na cybex balios m lub jego nowszej wersji z 2018 balios S tego drugiego nie ma jeszcze we wszystkich sklepach i na razie ma wysoka cenę zobaczymy bliżej wiosny jaka cena się na niego wyklaruje i wtedy zdecydujemy

02.07.2017 Aniołek 8tc [*]
    5a1a819071e77.png
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    WÓZKI
    Właśnie, co do wózków, może któraś z mam rok po roku mi pomoże;).
    Chciałabym sprzedać swój wózek i kupić jakiś używany w granicach 1000 zł, ale podwójny. Z tym, że chciałabym taki, który będzie też można używać jako pojedynczy. Po prostu nie chcę trzymać dwóch wózków. Chciałabym jakiś jeden, najlepiej coś typu pojedynczy, ale z możliwością dopięcia drugiego siedzenia- jest coś takiego?
    Młoda będzie miała rok i 7 msc jak małe się urodzi.
    Acha no i autko mam małe, a mieszkam na wsi, więc często jak chcę na miasto wyskoczyć to muszę wózek zmieścić do bagażnika. No i wiadomo, mniejsze musi mieć na początek gondolkę albo chociaż na płasko rozkładaną spacerówkę. Ktoś coś poleci?

Ja kupuje dostawke do wozka.Buggypod. Mozna uzywac osobno, składa sie szybko noni nie misze rezygniwac ze swojego kochanego wozka :-)
    https://goo.gl/images/ABCKaM

Agnella lubi tę wiadomość

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• Tròjka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    WÓZKI
    Właśnie, co do wózków, może któraś z mam rok po roku mi pomoże;).
    Chciałabym sprzedać swój wózek i kupić jakiś używany w granicach 1000 zł, ale podwójny. Z tym, że chciałabym taki, który będzie też można używać jako pojedynczy. Po prostu nie chcę trzymać dwóch wózków. Chciałabym jakiś jeden, najlepiej coś typu pojedynczy, ale z możliwością dopięcia drugiego siedzenia- jest coś takiego?
    Młoda będzie miała rok i 7 msc jak małe się urodzi.
    Acha no i autko mam małe, a mieszkam na wsi, więc często jak chcę na miasto wyskoczyć to muszę wózek zmieścić do bagażnika. No i wiadomo, mniejsze musi mieć na początek gondolkę albo chociaż na płasko rozkładaną spacerówkę. Ktoś coś poleci?
    A patrzyłaś może czy do twojego wózka można dokupić dostawke dla starszaka?

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Czy którejś z Was w okolicy 18tc również dokucza twardnienie podbrzusza?

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    firanki na duszę wrote:
    Witam. Czy którejś z Was w okolicy 18tc również dokucza twardnienie podbrzusza?

Tak mi zaczyna się stawiać więc pewnie na wizycie w wt będziemy ustalać kiedy założymy peseer. Z Franiem też tak miałam i w 24tc młody zaczął pchać się na świat. Wyszla mi niewydolność szyjki

• firanki na duszę Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    Tak mi zaczyna się stawiać więc pewnie na wizycie w wt będziemy ustalać kiedy założymy peseer. Z Franiem też tak miałam i w 24tc młody zaczął pchać się na świat. Wyszla mi niewydolność szyjki
    Ja mam wizytę u swojego lekarza w poniedziałek, wczoraj byłam na IP i jedyne co mi zalecono to No-spe + magnez. Na USG " piękna szyjka i cudowne łożysko"( ah, te ginekologiczne komplementy). Nie mam żadnych boli, skurczy czy innych delegliwosci - po prostu przy dotyku wyczuwam twardnienie.

uwo93e3kxvexoenv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę mieć za godzinę kolonoskopię. Dostałam jakiś preparat do wypicia i czekam. Trzymajcie kciuki, stresuje się.

‹‹ 472 473 474 475 476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ