CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie w Nowym Roku wybaczcie niebiecnosc ale nie mialam kiedy na pisac bedzje mnie tu mniej ale bede zagladala do was!!l Pozdrawiamy z mini . Nikolai ma sie dobrze nasza kolejna wizyta juz we wtorek odczekac sie nie moge lece was ponadrabiac17.03.2017
Sofia
-
klarunia1978 wrote:Dziewczyny, a imię Lilia to inaczej Liliana, czy zupełnie odrębne? Jak będziecie zdrabniać?
Urocze imię
Właśnie mi się podoba Lilia jako odrębne, ale w imiennikach spotkałam Liliana, więc nie wiem jak jest poprawnie
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
zielonooka7 wrote:No to powiem wam, ze u mnie za granica robi sie 17-19 tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 14:33
-
welonka wrote:Ja mam Weronika i jak bylam mała nie podobało mi sie bo wszędzie Paulinki Anie Karolinki a ja Weronka a teraz bardzo mi sie podoba bo znam tylko jedna Weronikę która ma urodziny tego samego dnia co ja tylko roczniki nie zgadzają się:d
Angela ja odpoczywam caly czas powoli zwiększam sowja aktywność ,ja ogarne pokój i czuje sie jakbym biegała,po tym co przeszłam boje sie co kolejek podnosić i mysle ze tak zostanie juz do konca ciazy .
W nocy dostałam prawie zawału jak śpię to mam kołdrę zwiniętą miedzy nogami
Przebudziłam sie na siku i wyciągam ta kołdrę patrzę s tu gdzie trzymam jest duza czerwona plama odrazu panika ciśnienie to chyba do 200skoczyło odrazu dotykam prześcieradła bielizny sucho patrzę jeszcze raz na kołdrę a to nie plama tylko róża czerwona wczoraj wieczorem oblekłam pościel biala w czerwone róże M powiedzial ze musi mnie chyba do jakiegoś psychologa wyslac bo jak tak dalej bedzie to do porodu nabawię sie jakiej nerwicy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 14:40
-
U mnie genetyczne wychodzi 20+5.
Wczoraj jak leżałam i dalam dłoń na brzuch to poczułam twardą kulkę,która zaczęła się ruszaćAlan też chciał zobaczyć to mu pozwoliłam i miał radochę
ScarlettKate lubi tę wiadomość
-
teqz wrote:W jakim kraju mieszkasz? Według mnie bez sensu bo nie wszystkie organy są wykształcone/dobrze widoczne. A tu chodzi właśnie o ocenę anatomii dziecka.
Norwegia, jest to jedyne przyslugujace USG, wiec i tak trzeba sie cieszyc :p ogolnie inne maja tu podejscie do ciazy, ale coz trzeba to zaakceptowac
-
nick nieaktualny
-
U nas pewnie bedzie Emilia, mezowi sie tez podoba bo to imie jego babci, choc nie dlatego je wybralam
A chlopiec bez zmian - Wojcieszek
Pewnie na nast wizycie poznamy plec. Staram sie nastawiac na obie, zeby nie bylo rozczarowan. Bo glupio pewnie tak mowic, ale od poczatku chkopiec mi sie marzy... Ale wmawiam sobie dobre strony dziewczynki
Chyba juz mi sie to staje obojetne, kto ma byc to bedzie
-
Szczerze to nie słyszałam takiego imienia, Liliana tak,ale nie Lilia:)W sumie to ładne i takie oryginalne
Dla chłopca nie mamy imienia kiedyś powiedziałam że chcę Borysa to chłopy byli na nie a nic nie podpowiedzieli..Mąż się śmiał że będzie Mirek junior ( mój mąż jest Mirek)