CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielonooka, Krystianek to synek mojego brata, urodził się w listopadzie...Mam sentyment do tego imienia, bardzo ładne.
Wyobrażam sobie taki lot, ale w sumie obyło się bez żadnych niespodzianek?
Co kraj to inne zwyczaje i opieka lekarska.
Jednak Polska nie jest zła pod tym względem.
Lilia ładne imię i raczej nie takie popularne, dobrze właśnie
Ostatnio czuję swoją córeczkę coraz bardziej, już konkretniej. Na usg u mojego gina płeć bez zmian
Dalej Dominika.
-
Ja jeszcze nie mam wyznaczonego a już jestem w 20 tygodniu.teqz wrote:Czy ja jako ostatnia mam polowkowe? Ja mam 05.02 jak bede miec 22+5

-
Tez jestem 94 a w szkole miałam jedna Paulinę w podstawówce a w rodzinie żadnej Pauliny nie mamwelonka wrote:Teqz jestem 94 w podstawówce w klasie mialam dwie Pauliny w gimnazjum mialam klasę męska byly 4dziewczyny i oczywiście dwie Pauliny w szkole średniej tez Paulina byla i na wyższej tez byla Paulina a i jeszcze mam soostrw rodzona paulina :d
-
Haha no patrz!! Fajnie tak z kimś być identycznieAxana wrote:Haha Trójka! Nie dość że nasze ciąże idealnie co do dnia tak samo, to jeszcze połówkowe mamy w tym samym dniu
Porównamy sobie maluszki, ciekawe jak się będą różniły 
Axana lubi tę wiadomość

-
Ja to mam tyle sluzu, że dziś musiałam zmienić majtki!! Masakra jakaś. Jest przezroczysty albo białawy i nie ma jakiegoś dziwnego zapachu. Jest taki no bezzapachowy ewentualnie pachnie kobietąlilek wrote:Dziewczyny, mam dość intymne pytanie, mianowicie o Wasz śluz. Miałam dziś dość obfity i sfilmowałam się, że to czop odchodzi
to też dlatego, że ost gin nie sprawdził mi szyjki i nie wiem co tam się dzieje. Też macie więcej wydzieliny?
wygląda to trochę tak jakbym wiecznie chodziła napalona na męża

-
Teqz, zawsze się rozczulam, jak widzę Twoje profilowe, jesteś fanką kotów? Bo ja do szaleństwa, mam 2 jeden z nich rudy brytyjczyk do złudzenia przypomina Twojego profilowego:).
A najlepsze:( jest to, że przy tych 2 kotach nie przechodziłam toxo, jakaś niebywałą sprawa. -
Ja na początku miałam dużo przezroczystego, a teraz od kilku tygodni tylko gęsty biały, też potrafi mnie szczególnie w toalecie wypaść kawałek białego śluzu( sorry za szczegóły fizjologiczne).
-
Tak, kocham koty nad życieklarunia1978 wrote:Teqz, zawsze się rozczulam, jak widzę Twoje profilowe, jesteś fanką kotów? Bo ja do szaleństwa, mam 2 jeden z nich rudy brytyjczyk do złudzenia przypomina Twojego profilowego:).
A najlepsze:( jest to, że przy tych 2 kotach nie przechodziłam toxo, jakaś niebywałą sprawa.
od dziecka gdzie nie widzę kota to do niego biegnę
teraz mam dwa, jednego rudzielca i jednego malutkiego mieszanego bez ogonka
ja tez o dziwio, bez toxo, mimo ze od zawsze koty całuje, sprzątam po nich itd wiec byłam w szoku no i owoce z drzewa prosto lub warzywa z ziemii wiec dziwne to.
klarunia1978 lubi tę wiadomość
-
W mojej klasy jak byłam w podstawówce ze mną były 3 Agnieszki.
A śluzu też mam dużo
26.05.2025 Dwa ❤️❤️
05.06.2025 USG I trym.-wszystko ok 😁
17.06.2025-Panorama,zdrowe 🩷🩷
11.07.2025- 11,1 cm i 11,61 cm dzidziusiów 🩷
5.08.2025 -połówkowe 308 g🩷 316g🩷
13.08.2025-gin -wszystko ok, szyjka 3,5
26.08.2025-poradnia w szpitalu 🩷586gram 🩷595gram
29.08.2025-Echo serduszek- serduszka jak dzwony
13.10.2025-3 prenatalne 🩷1469 g 🩷1263 g wszystko ok 😃
7.11.2025 33+6 tc Witajcie na świecie moje malutkie 😍