CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielonooka, Krystianek to synek mojego brata, urodził się w listopadzie...Mam sentyment do tego imienia, bardzo ładne.
Wyobrażam sobie taki lot, ale w sumie obyło się bez żadnych niespodzianek?
Co kraj to inne zwyczaje i opieka lekarska.
Jednak Polska nie jest zła pod tym względem.
Lilia ładne imię i raczej nie takie popularne, dobrze właśnie
Ostatnio czuję swoją córeczkę coraz bardziej, już konkretniej. Na usg u mojego gina płeć bez zmianDalej Dominika.
-
teqz wrote:Czy ja jako ostatnia mam polowkowe? Ja mam 05.02 jak bede miec 22+5
-
welonka wrote:Teqz jestem 94 w podstawówce w klasie mialam dwie Pauliny w gimnazjum mialam klasę męska byly 4dziewczyny i oczywiście dwie Pauliny w szkole średniej tez Paulina byla i na wyższej tez byla Paulina a i jeszcze mam soostrw rodzona paulina :d
-
Axana wrote:Haha Trójka! Nie dość że nasze ciąże idealnie co do dnia tak samo, to jeszcze połówkowe mamy w tym samym dniu
Porównamy sobie maluszki, ciekawe jak się będą różniły
Axana lubi tę wiadomość
-
lilek wrote:Dziewczyny, mam dość intymne pytanie, mianowicie o Wasz śluz. Miałam dziś dość obfity i sfilmowałam się, że to czop odchodzi
to też dlatego, że ost gin nie sprawdził mi szyjki i nie wiem co tam się dzieje. Też macie więcej wydzieliny?
wygląda to trochę tak jakbym wiecznie chodziła napalona na męża
-
Teqz, zawsze się rozczulam, jak widzę Twoje profilowe, jesteś fanką kotów? Bo ja do szaleństwa, mam 2 jeden z nich rudy brytyjczyk do złudzenia przypomina Twojego profilowego:).
A najlepsze:( jest to, że przy tych 2 kotach nie przechodziłam toxo, jakaś niebywałą sprawa. -
Ja na początku miałam dużo przezroczystego, a teraz od kilku tygodni tylko gęsty biały, też potrafi mnie szczególnie w toalecie wypaść kawałek białego śluzu( sorry za szczegóły fizjologiczne).
-
klarunia1978 wrote:Teqz, zawsze się rozczulam, jak widzę Twoje profilowe, jesteś fanką kotów? Bo ja do szaleństwa, mam 2 jeden z nich rudy brytyjczyk do złudzenia przypomina Twojego profilowego:).
A najlepsze:( jest to, że przy tych 2 kotach nie przechodziłam toxo, jakaś niebywałą sprawa.od dziecka gdzie nie widzę kota to do niego biegnę
teraz mam dwa, jednego rudzielca i jednego malutkiego mieszanego bez ogonka
ja tez o dziwio, bez toxo, mimo ze od zawsze koty całuje, sprzątam po nich itd wiec byłam w szoku no i owoce z drzewa prosto lub warzywa z ziemii wiec dziwne to.
klarunia1978 lubi tę wiadomość
-
W mojej klasy jak byłam w podstawówce ze mną były 3 Agnieszki.
A śluzu też mam dużo