X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • welonka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez duzo białego śluzu bez wkładki ani rusz .
    Ja mam 3 koty ale dwa na wydanie jeden to istny diabeł wcielony a drugi oaza spokoju a swoja mam kochanka ruda kotkę paniusia

klarunia1978 lubi tę wiadomość

age.png
  • Nadi17 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie tylko my wpadliśmy na imię Lilia? :) Liliana nam się średnio podobało a Lilia pięknie! Jednak nie byłam na sto procent pewna czy można takie wybrać..teraz wiem :) podobno będziemy mieli chlopca więc Lilia zostanie na później a synek będzie Beniamin albo Klimek :) (tatuś jeszcze się zastanawia)

06.06.18 ❤❤
    73nop04.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sądzicie o dom8niku ? Lub antku?

Ja też kochimiak kotki. Od dziecka je miałam i też bez toxo. W lipcu mąż mi sprowadził piękna syberyjska Navi mascarade. Umarła ( uspalismy) na fip po 4 miesiącach. Gdy ja żegnam już byłam w ciazy. Tak bardzo ha pok9chalam . Wytrzymalismy 3 tyg. Chciałam kotka że schroniska ale mąż zakochał się w tej rasie i wzięliśmy też mascarade Navi.

klarunia1978 lubi tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 12:47

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Alphelia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kocham psy :P

Emisia35, KochamSłońce, Ruth lubią tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • teqz Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alphelia wrote:
    Psy tez cudowne, ja mam husky i jakiegoś mieszańca małego kundelka :) ten mały to taki dzikus, ze na tego wielkiego huskiego skacze i szczeka :D

• eunice. Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:54

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka201666 wrote:
    Dziewczyny dacie sobie radę :)chociaż jak mały zrobił w szpitalu pierwszą kupkę to się bałam i mój tata go umył bo akurat był :P i byłam takim gamoniem,że pieluszki zmieniałam dłużej niż inne matki ale się nauczyłam i po paru dniach było tylko lepiej :)
    Po długich negocjacjach wczoraj uznaliśmy że damy na imię córci Karolinka,to można dopisać do listy,a ja jestem Agnieszka :)

U nas jakby się okazało ze dziewuszka też miala być Karolcia ;-) ewentualnie Kornelia

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka201666 wrote:
    U mnie genetyczne wychodzi 20+5.
    Wczoraj jak leżałam i dalam dłoń na brzuch to poczułam twardą kulkę,która zaczęła się ruszać :D Alan też chciał zobaczyć to mu pozwoliłam i miał radochę :)

Tez mam synka Alana :-D

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alphelia wrote:
    Ja tez :-D Mam kota, lubie go ale zdecydowanie nie tak zebym nie mogla bez niego zyc ;)

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilek wrote:
    Dziewczyny, mam dość intymne pytanie, mianowicie o Wasz śluz. Miałam dziś dość obfity i sfilmowałam się, że to czop odchodzi :/ to też dlatego, że ost gin nie sprawdził mi szyjki i nie wiem co tam się dzieje. Też macie więcej wydzieliny?
    u mnie też dużo śluzu. Jeżeli jest biały z grudkami to może być grzybica.

• KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sluzu to ja mam momentami go tyle, ze mam wrazenie, ze dostalam okres. Siedze sobie, wstane i nagle chlup. Przezroczysty, bezzapachowy. A jesli juz jestesmy przy tematach intymnych, to wiecie co? Chyba sie skurczylam w pochwie... Maz sie ledwo wciska. Sucha nie jestem, wiec to nie powod. Macie tak...?

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamSłońce wrote:
    Co do sluzu to ja mam momentami go tyle, ze mam wrazenie, ze dostalam okres. Siedze sobie, wstane i nagle chlup. Przezroczysty, bezzapachowy. A jesli juz jestesmy przy tematach intymnych, to wiecie co? Chyba sie skurczylam w pochwie... Maz sie ledwo wciska. Sucha nie jestem, wiec to nie powod. Macie tak...?
    u mnie bez zmian.

• cichyszept Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim za miłe słowa. I bardzo przykro mi z powodu tych niemilych informacji, których się naczytalam nadrabiajac dziś wszystkie posty :( Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze!

Co do polowkowego, mi wypada 30 stycznia. Oby wszystko było okej.

Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i nie mogę zdecydować się między Zosią A Gabrysią. A znając życie to do końca pewnie jeszcze z 3x się rozmysle :P

Jestem typową kociara i mam aż 3 koty! Akodina(kto ty okazał się być Akodinką), Garfielda i Andrzeja. Biały, biało rudy i popielaty.

7u22vfxm0wxufvzx.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichyszept wszystkie Zośki jakie znam to świetne dziewczyny a do tego z charakterem! Zdecydowanie nie dają sobie w kaszę dmuchać ;) wiadomo, że i tak każdy jest wyjątkowy i ma swój niepowtarzalny charakter ;)

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:
    Nie dostałaś skierowania na USG?
    Czy Twój lekarz sam takie USG prowadzi? Bo może nic nie mówił, a przeprowadzi takie badanie na następnej wizycie?
    Leira, teqz,
    bardzo możliwe że to będzie na wizycie, rzeczywiście mój lekarz ma USG i robił mi prenatalne więc może do tego połówkowego taki sprzęt tez wystarczy. Mówił coś jeszcze o echo serca, ale to też może jakoś później? Chociaż ja bym się czuła spokojniej jakby mi powiedział po prostu: połówkowe robimy tez tu. Ale wierzę że tak jak mówicie pewnie to będzie na wizycie. :)

Aha i wizyta 15 stycznia no to zobaczymy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 11:03

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    26.11. 2025 ❤️ czekamy na Stasia

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamSłońce wrote:
    Też tak mam :)
    Ale czytałam,że w ciąży pochwa jest rozpulchniona,a tym samym wydaje sie ciaśniejsza :)
    Sprawdzałam,wyczuwam to paluchem ;)

KochamSłońce lubi tę wiadomość

• Alphelia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia35 wrote:
    Też tak mam :)
    Ale czytałam,że w ciąży pochwa jest rozpulchniona,a tym samym wydaje sie ciaśniejsza :)
    Sprawdzałam,wyczuwam to paluchem ;)

Z tym rozpulchnieniem pochwy to się zgadzam, u mnie jest podobnie.

KochamSłońce lubi tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję jak dziewica :p

KochamSłońce, Wiola259, cichyszept lubią tę wiadomość

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge wypowiedzieć sie na ten temat bo praktycznie od poczatku ciazy mamy zakaz :(
    Dziewczyny potrzebuje pomocy w szpitalu po tych wszystkich lekach nabawiłam sie grzybicy dlugi czas stosowałam nystatynę dwa tygodnie temu odstawiłam przez ten czas byl spokój a dzisiaj juz czuje ze cos sie zaczyna nie chce czekać do wizyty możecie polecić jakis dobry probiotyk ginekologiczny który spokojnie moge stosować w ciazy i czy moge zewnątrz stosować maść CLOTRIMAZOLUM?

age.png
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ