X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • welonka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez duzo białego śluzu bez wkładki ani rusz .
    Ja mam 3 koty ale dwa na wydanie jeden to istny diabeł wcielony a drugi oaza spokoju a swoja mam kochanka ruda kotkę paniusia

klarunia1978 lubi tę wiadomość

age.png
  • Nadi17 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie tylko my wpadliśmy na imię Lilia? :) Liliana nam się średnio podobało a Lilia pięknie! Jednak nie byłam na sto procent pewna czy można takie wybrać..teraz wiem :) podobno będziemy mieli chlopca więc Lilia zostanie na później a synek będzie Beniamin albo Klimek :) (tatuś jeszcze się zastanawia)

06.06.18 ❤❤
    73nop04.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sądzicie o dom8niku ? Lub antku?

Ja też kochimiak kotki. Od dziecka je miałam i też bez toxo. W lipcu mąż mi sprowadził piękna syberyjska Navi mascarade. Umarła ( uspalismy) na fip po 4 miesiącach. Gdy ja żegnam już byłam w ciazy. Tak bardzo ha pok9chalam . Wytrzymalismy 3 tyg. Chciałam kotka że schroniska ale mąż zakochał się w tej rasie i wzięliśmy też mascarade Navi.

klarunia1978 lubi tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 12:47

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Alphelia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kocham psy :P

Emisia35, KochamSłońce, Ruth lubią tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • teqz Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alphelia wrote:
    Psy tez cudowne, ja mam husky i jakiegoś mieszańca małego kundelka :) ten mały to taki dzikus, ze na tego wielkiego huskiego skacze i szczeka :D

• eunice. Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:54

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka201666 wrote:
    Dziewczyny dacie sobie radę :)chociaż jak mały zrobił w szpitalu pierwszą kupkę to się bałam i mój tata go umył bo akurat był :P i byłam takim gamoniem,że pieluszki zmieniałam dłużej niż inne matki ale się nauczyłam i po paru dniach było tylko lepiej :)
    Po długich negocjacjach wczoraj uznaliśmy że damy na imię córci Karolinka,to można dopisać do listy,a ja jestem Agnieszka :)

U nas jakby się okazało ze dziewuszka też miala być Karolcia ;-) ewentualnie Kornelia

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• ScarlettKate Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka201666 wrote:
    U mnie genetyczne wychodzi 20+5.
    Wczoraj jak leżałam i dalam dłoń na brzuch to poczułam twardą kulkę,która zaczęła się ruszać :D Alan też chciał zobaczyć to mu pozwoliłam i miał radochę :)

Tez mam synka Alana :-D

atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png

• KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alphelia wrote:
    Ja tez :-D Mam kota, lubie go ale zdecydowanie nie tak zebym nie mogla bez niego zyc ;)

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilek wrote:
    Dziewczyny, mam dość intymne pytanie, mianowicie o Wasz śluz. Miałam dziś dość obfity i sfilmowałam się, że to czop odchodzi :/ to też dlatego, że ost gin nie sprawdził mi szyjki i nie wiem co tam się dzieje. Też macie więcej wydzieliny?
    u mnie też dużo śluzu. Jeżeli jest biały z grudkami to może być grzybica.

• KochamSłońce Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sluzu to ja mam momentami go tyle, ze mam wrazenie, ze dostalam okres. Siedze sobie, wstane i nagle chlup. Przezroczysty, bezzapachowy. A jesli juz jestesmy przy tematach intymnych, to wiecie co? Chyba sie skurczylam w pochwie... Maz sie ledwo wciska. Sucha nie jestem, wiec to nie powod. Macie tak...?

8p3os65gnm7ai4h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamSłońce wrote:
    Co do sluzu to ja mam momentami go tyle, ze mam wrazenie, ze dostalam okres. Siedze sobie, wstane i nagle chlup. Przezroczysty, bezzapachowy. A jesli juz jestesmy przy tematach intymnych, to wiecie co? Chyba sie skurczylam w pochwie... Maz sie ledwo wciska. Sucha nie jestem, wiec to nie powod. Macie tak...?
    u mnie bez zmian.

• cichyszept Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim za miłe słowa. I bardzo przykro mi z powodu tych niemilych informacji, których się naczytalam nadrabiajac dziś wszystkie posty :( Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze!

Co do polowkowego, mi wypada 30 stycznia. Oby wszystko było okej.

Ostatnio rozmawialiśmy o imionach i nie mogę zdecydować się między Zosią A Gabrysią. A znając życie to do końca pewnie jeszcze z 3x się rozmysle :P

Jestem typową kociara i mam aż 3 koty! Akodina(kto ty okazał się być Akodinką), Garfielda i Andrzeja. Biały, biało rudy i popielaty.

7u22vfxm0wxufvzx.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichyszept wszystkie Zośki jakie znam to świetne dziewczyny a do tego z charakterem! Zdecydowanie nie dają sobie w kaszę dmuchać ;) wiadomo, że i tak każdy jest wyjątkowy i ma swój niepowtarzalny charakter ;)

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:
    Nie dostałaś skierowania na USG?
    Czy Twój lekarz sam takie USG prowadzi? Bo może nic nie mówił, a przeprowadzi takie badanie na następnej wizycie?
    Leira, teqz,
    bardzo możliwe że to będzie na wizycie, rzeczywiście mój lekarz ma USG i robił mi prenatalne więc może do tego połówkowego taki sprzęt tez wystarczy. Mówił coś jeszcze o echo serca, ale to też może jakoś później? Chociaż ja bym się czuła spokojniej jakby mi powiedział po prostu: połówkowe robimy tez tu. Ale wierzę że tak jak mówicie pewnie to będzie na wizycie. :)

Aha i wizyta 15 stycznia no to zobaczymy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 11:03

Dopegyt (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    ————-

2018👦
    2019👦
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Ciebie!

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KochamSłońce wrote:
    Też tak mam :)
    Ale czytałam,że w ciąży pochwa jest rozpulchniona,a tym samym wydaje sie ciaśniejsza :)
    Sprawdzałam,wyczuwam to paluchem ;)

KochamSłońce lubi tę wiadomość

• Alphelia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emisia35 wrote:
    Też tak mam :)
    Ale czytałam,że w ciąży pochwa jest rozpulchniona,a tym samym wydaje sie ciaśniejsza :)
    Sprawdzałam,wyczuwam to paluchem ;)

Z tym rozpulchnieniem pochwy to się zgadzam, u mnie jest podobnie.

KochamSłońce lubi tę wiadomość

ckaiyx8dc6hukqvp.png
    iv099vvjy5dzvqw0.png
    11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
    01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.
  • anna23 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję jak dziewica :p

KochamSłońce, Wiola259, cichyszept lubią tę wiadomość

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge wypowiedzieć sie na ten temat bo praktycznie od poczatku ciazy mamy zakaz :(
    Dziewczyny potrzebuje pomocy w szpitalu po tych wszystkich lekach nabawiłam sie grzybicy dlugi czas stosowałam nystatynę dwa tygodnie temu odstawiłam przez ten czas byl spokój a dzisiaj juz czuje ze cos sie zaczyna nie chce czekać do wizyty możecie polecić jakis dobry probiotyk ginekologiczny który spokojnie moge stosować w ciazy i czy moge zewnątrz stosować maść CLOTRIMAZOLUM?

age.png
‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ