CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak nie bedziesz miec w karcie ciazy to nie wezma bo co maja wziac
Ja tym sposobem (nieswiadomie) zostawilam sobie grupe krwi. Teraz nie musialam robic. W karcie i tak jest wpisana a za kazdym razem zabieraja, tak jakby grupa miala sie zmieniac czy co
-
Marya wrote:kurcze fotki się daje do porodu? Myślałam, że zostawię je sobie na pamiątkę...
Tylko raz u znajomych poproszono o fotki z całej ciazy, a szczególnie z prenatalnych. Jak urodziła się im córka z ZD, a oni nie mieli pojęcia, ze dziecko jest chore. Ale ze ordynator prowadził te ciąże to wszystko szybko ucichło -
Marya wrote:kurcze fotki się daje do porodu? Myślałam, że zostawię je sobie na pamiątkę...
-
KochamSłońce wrote:Jak nie bedziesz miec w karcie ciazy to nie wezma bo co maja wziac
Ja tym sposobem (nieswiadomie) zostawilam sobie grupe krwi. Teraz nie musialam robic. W karcie i tak jest wpisana a za kazdym razem zabieraja, tak jakby grupa miala sie zmieniac czy co
-
Mnie lekarz, który robił prenatalne powiedział, że sam opis z usg prenatalnego warto zabrać ze sobą do szpitala na poród, a wersja z dużą ilością zdjęć powiedział, że jest tylko dla nas. Moja lekarka robi USG na każdej wizycie, czasami coś drukuje dla siebie, czasami coś dla nas druknie, ale nikt nie wspominał, żeby cały album zdjęciowy ze sobą zabierać
A co do ruchów, to ja poczułam jakiś tydzień temu, w nocy, jak się przekręciłam z boku na plecy, to poczułam kopniaczkiWydaje mi się, że to strasznie wcześnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 18:30
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Hej dzisiaj byłam na USG i będę mieć synka także proszę o wpisanie mnie na listę będzie synek Dominik
klauuudia, Tròjka, witaminkab, Alphelia, ptaszek, Marya, Ruth, Agnella, Wonderland, A_n_k_a_80, zielonooka7 lubią tę wiadomość
-
ka_tarzyna wrote:A co do ruchów, to ja poczułam jakiś tydzień temu, w nocy, jak się przekręciłam z boku na plecy, to poczułam kopniaczki
Wydaje mi się, że to strasznie wcześnie...
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
-
Jak do niego chodzi, to widocznie jej to nie przeszkadza
Bo przeciez ginekologow jest wielu
Moze po prostu mu bardzo ufa, a i on pewnie sie przyklada bardziej. Nam sie wydaje, ze oni nas ogladaja, a dla nich to pewnie kolejna sztuka na tasmie heh
-
nick nieaktualnyanna23 wrote:Marya myślałam, że kiedy poszłam do spowiedzi przed ślubem na inną parafię żeby mieć spokój i do konfesjonału wchodzi mój znajomy to jest przegięcie, ale ginekolog... też bym się nie dała
-
Leira wrote:Ja poczulam dopiero wczoraj, a jestem w 20 tygodniu, wiec nie panikuj. W 18 tygodniu to nawet ciazy nie czulam, bo juz mi mdlosci przeszly.
Obecnie jestem na etapie organizacji chrzcin - mocno nam się przesunęły, ale najważniejsze że moja mama będzie z nami, bo w piątek konczy radioterapie i ostatecznie wraca do domu! <oby już nic nie wyszło, ma być zrowa i juz>
Dzisiaj prosiłam kuzynkę na chrzesną, bo siostra męża znalazła wymówkę, dlaczego nie może(zamiast powiedzieć "nie chce mi się"). Przy ślubie też tak zrobiła, wiec zapowiedziałam mężowi zeby nawet nie myslał prosić ją na chrzesną Juniora, bo widać że nie chce.
Kuzynka aż krzyknęła mi do słuchawki ze szczęścia, a moja ciocia obok mówiła, że im miło i że się cieszą. Jestem mega zadowolona, bo cały czas miałam w głowie moją kuzynkęA za pół roku kolejne chrzciny i roczek. Imprezowy rok u nas
I dzisiaj poświęciłam czas na tworzenie kalendarzy na dzien babci i dziadka dla moich rodziców/teściówMam nadzieję że się nie zawiodę ;p
Kto jutro wizytuje?
-
A i jeszcze dwie sprawy.
Mi nic nie zabrali z dokumentów które im dałam. Ba! Wyniki grupy krwi przypieli mi do karty ciąży i w trakcie wypisu wszystko oddali.
A druga sprawa, to chyba mamy imię - NikodemAnna Stesia, lilek, Marya lubią tę wiadomość
-
Komcia wrote:Ja też nie czuję ale byłam w poniedziałek u lekarza i już widać że Junior nie ma temperamentu starszej siostry. Jej usg trwało zawsze i trwało, bo tak się wierciła. A ten kawaler ewentualnie od niechcenia machnie ręką lub nogą.
Obecnie jestem na etapie organizacji chrzcin - mocno nam się przesunęły, ale najważniejsze że moja mama będzie z nami, bo w piątek konczy radioterapie i ostatecznie wraca do domu! <oby już nic nie wyszło, ma być zrowa i juz>
Dzisiaj prosiłam kuzynkę na chrzesną, bo siostra męża znalazła wymówkę, dlaczego nie może(zamiast powiedzieć "nie chce mi się"). Przy ślubie też tak zrobiła, wiec zapowiedziałam mężowi zeby nawet nie myslał prosić ją na chrzesną Juniora, bo widać że nie chce.
Kuzynka aż krzyknęła mi do słuchawki ze szczęścia, a moja ciocia obok mówiła, że im miło i że się cieszą. Jestem mega zadowolona, bo cały czas miałam w głowie moją kuzynkęA za pół roku kolejne chrzciny i roczek. Imprezowy rok u nas
I dzisiaj poświęciłam czas na tworzenie kalendarzy na dzien babci i dziadka dla moich rodziców/teściówMam nadzieję że się nie zawiodę ;p
Kto jutro wizytuje? -
Chyba lepiej jak się odmówi i rodzice znajdą inną osobę, niż się na siłę zgodzić, a potem mieć dziecko gdzieś i tylko problem zostaje z takim psełdo chrzestnym.
Komcia, Marya, pilik, Alphelia, cichyszept lubią tę wiadomość
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Ona zasadniczo nie odmówiła. Powiedziała ze da nam znać na tydzień przed i żebyśmy mieli kogoś w rezerwie. Powodem jest to ze nie wie czy będzie miała egzamin (mogłaby wcześniej zapytać prowadzącego, zaliczyć z inna grupa, iść na konsultacje...) Nie zgodziłam sie na rezerwę. Ale ja sie cieszę bo faktycznie ani razu nie wzięła Malej na ręce nie bawiła sie z nia. Broniąc jednak młodsze pokolenie - mój brat (chrzestny) i kuzynka maja po 19 lat. Brat bardzo dba i opiekuje sie Młodą.