CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonka, tylko właśnie podobno funkcjonalności dostępne w ramach podstawy zostały mocno okrojone
Też mi się nie uśmiecha przedłużanie, będę wolała coś maluchowi w to miejsce kupić. -
OF to portal, który ostatnio bardzo słabo działał, w godzinach szczytu często zawalały się serwery, DNS nie odpowiadał... To prawda, funkcjonalności bardzo zostały ograniczone, nie można w ogóle edytować wykresu. Uważam, jednak że kwoty za abonament są za wysokie, zwłaszcza, że portal utrzymuje się też z reklam, a dość słabo działa... Wolę kupić coś dla małej niż abonament
summer86 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny
-
Też uważam, że 29 zł miesięcznie to zbyt dużo. Mam Premium wykupione na jeszcze długi czas, do końca ciąży wystarczy, potem nie zdecyduje się na przedłużenie zw względu na cenę.
U mnie w domu masakra, córka ma zapalenie krtani i okropny, suchy, duszacy kaszel.
-
U mnie lekarka dozuje informacje, tzn. od poczatku ciazy dostalam info, ze zrobi oba wszystko co w jej mocy, zeby mi z ta ciaza pomoc, ale mam sie na nic nie nastawiac bo to poczatki. Potem jak pojawil sie krwiak to bardzo zmienila moje myslenie na ten temat, kazala koncentrowac sie na dziecku, duzo tlumaczyla, w miedzyczasie zdiagnozowala paciorkowca i tu znow pomoc, walczymy z nim. A ostatnio pogratulowala polowy ciazy i powiedziala, ze czas na ksiazke, wiec chyba wypelnie lekarskie zalecenia i ja przeczytam
Powiedziala, ze ta ksiazka jest dobra bo odpowiada na duzo pytan kobiet, nawet takich glupich, ale w fachowy sposob i ze duzo sie mozna z niej dowiedziec, sprawdze to.
A co do abonamentu to przesada, koszt zbyt wysoki. -
Ja się wypowiem pozytywnie co do tej książki W oczekiwaniu na dziecko - polecali mi ją sami znajomi, od jednej nawet ja dostałam w pożyczkę i naprawdę jest tam bardzo dużo informacji
Co do amolu mi lekarz zabronił jak usłyszał że tam jest alkohol to nawet do smarowania nie mogłam. Powiedział to przy moim mężu wiec juz koniec i nie mogę nawet sobie skroni smarować terazAle wygrzewam opaskami i okładami a na bolące mięśnie tez kąpiele i grube ubrania, szalik itp. Mi tylko tyle można ale to pomaga
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Kurcze kobitki co tydzień dostawałam na meila opis każdego tygodnia. Wchodziłem j sobie czytałam. Teraz wchodzę a tu dostęp jest płatny. Co za ciule!
pilik lubi tę wiadomość
-
Ja przeszłam z innego portalu tutaj bo właśnie było za darmo,nie chciałam płacić za namalowanie kropki co jakiś czas,te podstawy na ovu mi wystarczyły na belly też,zapisywalam sobie tu lekarzy i wagę a teraz nie mam gdzie
Wczoraj byliśmy u moich rodziców na obiedzie. Po chwili się położyłam i zasnęłam na godzinętata chciał mi dać spinacz na nos bo podobno chrapałam,haha :p nawet nie wiem kiedy padłam
-
Dziewczyny, nie dam rady nadrobić, potem jak się położę z Małą to poczytam Was na komórce. Oj, u nas nie nudno, jest lekturki
U mnie w domu szpital....Córeczka ma 39 * od wczoraj, a ja dziś 38 *Tak więc już gorączka. Martwię się i to bardzo, podobno gorączka groźna dla płodu
Oby większa nie była
Także jak nie urok to sraczka. Walczę póki co paracetamolem, dół totalny.
Miałyście gorączkę w ciąży i wszystko potem było ok?
Anka, ostatnio na wizycie u dermy miałam pobieraną krew, tak zaleciła lekarka...Pani pielegniarka, powiedziała, że nałożyła tylko jedną rękawiczkę, bo niewygodnie jej będzie pobierać próbki, aż 3, każde odrębnie. A ja durna jak matoł nic nie powiedział, potem tez miałam schizęTrzeba od razu reagować, teraz to wiem.
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Agnella mój M miał jakiegoś wirusa i prawie tydzien 39 stopni, profilaktycznie poszłam do lekarza pytać co kiedy robić i kazał od 38 zbijać paracetamolem (maksymalnie 4 tabletki dziennie co 4-6 godzin), niższej jeżeli nie czujesz się bardzo źle lepiej nie ruszać (organizm walczy z infekcją), a na IP jakby się się utrzymywało 38,5-39 i nic nie dawało. Do 38,5 jeżeli gorączka trwa kilka dni podobno nie wpływa zupełnie na płód więc na spokojnie, mam nadzieję że Ci się poprawi! Mnie dorwało przeziebienie ale poniżej 38 poki co, choć boje się strasznie wirusa od M
Agnella lubi tę wiadomość
-
Angella ja się leczę paracetamolem. Tez mnie dopadło przeziębienie ale ja nigdy nie mam gorączki. Za to mam potworny ból głowy. Czytałam ze można przyjąć do 4 g paracetamolu na dobę czyli 8 tabletek po 500mg. Ja staram się przyjmować max 3 na dobę. Mam nadzieje ze szybko nam przejdzie
Agnella lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Anitka z takimi dawkami byłabym ostrożna bo nawet nie będąc w ciąży paracetamol nie powinien być w takich dawkach przyjmowany... jest to maksymalna dawka którą się nie sterujesz, ale wątroba po kilku takich dniach mogłaby się wkurzyć...
-
Agnella wrote:Dziewczyny, nie dam rady nadrobić, potem jak się położę z Małą to poczytam Was na komórce. Oj, u nas nie nudno, jest lekturki
U mnie w domu szpital....Córeczka ma 39 * od wczoraj, a ja dziś 38 *Tak więc już gorączka. Martwię się i to bardzo, podobno gorączka groźna dla płodu
Oby większa nie była
Także jak nie urok to sraczka. Walczę póki co paracetamolem, dół totalny.
Miałyście gorączkę w ciąży i wszystko potem było ok?
Anka, ostatnio na wizycie u dermy miałam pobieraną krew, tak zaleciła lekarka...Pani pielegniarka, powiedziała, że nałożyła tylko jedną rękawiczkę, bo niewygodnie jej będzie pobierać próbki, aż 3, każde odrębnie. A ja durna jak matoł nic nie powiedział, potem tez miałam schizęTrzeba od razu reagować, teraz to wiem.