CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Trójka - trzech braci, będzie cudnie
Strasznie mnie to rozczula. Bardziej niż trzy siostry (może dlatego, że sama mam dwie siostry, więc to dla mnie taka codzienność). Znam dziewczynę, która niedawno urodziła piątego chłopaka i nie ma żadnej córeczki
Tròjka lubi tę wiadomość
-
Tròjka wrote:No dobra! jestem po! moja dziewczynka zyskała peniska więc będzie kolejny chłopiec
wszystko pięknie, maluch prawidłowo się rozwija, ginka mówi, że ma "dobrze poukładane w głowie"
i specjalnie dla Axany podaje wymiary
też jestem ciekawa jak różnią się maluchy na tym etapie
BPD: 52 mm
HC: 193 mm
AC: 158 mm
FLL: 33 mm
EFW: 378g
Ogólnie tak mi się śmiać chce, że to znowu chłopiec. Nigdy, NIGDY nie myślałam, że będę mamą 3 chłopaków. Już widzę siebie jak się dre jak Kożuchowska w Rodzince.pl haha
Możesz mężowi powiedzieć, że ma mocnego igrekaTròjka, tomania2806, Decadence lubią tę wiadomość
-
Mój mąż ma 3 braci i siostrę i powiem Wam, że pomimo różnic, które często gdzieś tam wychodzą, zawsze mogą na siebie liczyć. Ja mam tylko siostrę i nigdy między nami takiej zażyłości nie było. Mam nadzieję, że między moimi chłopakami też będzie szczególna więź
lilek lubi tę wiadomość
-
Trójka gratuluję kolejnego chłopczyka!
Trójka to wszystko zależy w dużej mierze od wychowania rodzicówMój mąż też ma 2 braci i siostrę, a niestety relacje mają słabe. Ja mam tylko siostrę i też między nami nie ma zażyłości. Jeśli rodzice dbają o ciepło rodzinne, to i między rodzeństwem te relacje się zacieśniają częściej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 14:14
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Hej dziewczyny
Ja jestem właśnie po polówkowych i wszystko dobrze... okazało się że będzie synek i już ma niecałe 500g i stopę 4cm! SzaleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 15:57
Arga, tomania2806, cichyszept, Alphelia, Magda33, KochamSłońce, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
teqz wrote:Trójka gratuluje chłopca
Mój kolega z pracy ma 4 córki już (małe odstępy czasu) i się śmieje, ze będzie próbował aż mu się syna spłodzić uda
no mój kolega właśnie chyba tak próbuje, bo ma już 6 córek...
I nawet wnuka nie ma tylko wnuczkę jedną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 14:49
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny poczułam ruchy. Leżę w tym cholernym szpitalu. Położyłem się na bok i przełożyłam rękę i poczułam dwa razy pęknięcie w nią tam gdzie jest dzidzia. Wszystko będzie dobrze na pewno musi być
Anitka201, Magda33, Tròjka, Leira, witaminkab, pilik, tomania2806, anna23, Pysiaczek89, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny