CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg -
tomania2806 wrote:Na III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg
Nawet nie chce mi się wierzyć, że takie osoby pracują w służbie zdrowia! I to na wysokich stanowiskach. Zero empatii, zero człowieczeństwa. Straszne!
-
tomania2806 wrote:Na III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg
Aż się w głowie nie mieści, że ktoś może coś takiego powiedzieć zmartwionej kobiecie. Jakim trzeba być bydlakiem bez serca i powołania do swojej pracy
pilik lubi tę wiadomość
-
Schyłek 22 tc, młody skutecznie „utrudniał” zrobienie zdjęcia

szczęśliwa2017, teqz, Axana, Magda33, Alphelia, klauuudia, nick nieaktualny, lilek, Wonderland, nick nieaktualny, cichyszept, pilik, kokkosanka, anna23, Pysiaczek89, KochamSłońce, Kropka89, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No ja za bardzo jestem pysksta żeby ktoś mi wrazl na głowę. W ubikacja chyba jest zimno i pod prysznicem. Poproszę o przeniesienie jak zwolni się pod 5a miejsce. Chyba że moja dr sama na to wpadnie... ja chcę tu rodzic ale na patologii ciąży pod 5a
-
Sara, trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze!
Pysiaczek, Trójka powodzenia na połówkowych, trzymam kciuki też za Was!
Anitka zdjęcie rzeczywiście bardzo słodkie
A ja rozpoczynam 20 tydzień dzisiaj
Anitka201, pa666ka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Sarrra strasznie dziwna sprawa z tym łożyskiem.. zaczęłam drążyć temat skąd to sie bierze i różne są teorie: od chorób matki (nadciśnienie, tarczyca, etc) do urazów, nic Ci się nie przytrafiło? Jakieś uderzenie czy coś?
Pierwszym objawem jest krwawienie, za wyjątkiem odklejania się łożyska w środkowej jego części, aż ciężko uwierzyć, że takie coś zdarza się tak nagle, bez ostrzeżenia
I jak takie dziadostwo diagnozować? USG co tydzień? Kurczę, zmartwiło mnie, że takie coś się dzieje

-
Masakra..normalnie trafia mnie jak coś takiego słyszę. Totalna znieczulica, która później odbija się na psychice pacjentektomania2806 wrote:Na III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
-
Jak tylko odkryje brzuch to on się przytula, całuje, opowiada Leonowi co dziś robił i ciagle się pyta „a ty co jobis?? Śpisz??”teqz wrote:Anitka zdjęcie przesłodkie

Acha i dzisiaj młody stwierdził „mamo ale ty masz wielki brzuchol” Haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 12:21
Alphelia, teqz, lilek, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mam nadciśnienia ani tarczycy tzn jestem ja euthyroxie. Może przy wstawaniu szarpnelam się nie wiem. Może przez heparyne nam delikatne naczynka i gdy ma się łożysko podnosiło z przodujacego mogło takie coś zrobić.Leira wrote:Sarrra strasznie dziwna sprawa z tym łożyskiem.. zaczęłam drążyć temat skąd to sie bierze i różne są teorie: od chorób matki (nadciśnienie, tarczyca, etc) do urazów, nic Ci się nie przytrafiło? Jakieś uderzenie czy coś?
Pierwszym objawem jest krwawienie, za wyjątkiem odklejania się łożyska w środkowej jego części, aż ciężko uwierzyć, że takie coś zdarza się tak nagle, bez ostrzeżenia
I jak takie dziadostwo diagnozować? USG co tydzień? Kurczę, zmartwiło mnie, że takie coś się dzieje
-
Zdaje relacje z wczorajszej wieczornej wizyty
na razie nadal wygląda na dziewczynkę
wszytko jest w porządku, waga 252 g, teraz pokazywało na 18t2d wg większości pomiarów wiec na połówkowe będę szła dopiero 20 lutego
i znowu prawie 4 tygodnie czekania 
Z basenem gin faktycznie poleciła te probiotyki dopochwowe.
Anitka201, Wonderland, Alphelia, ptaszek, witaminkab, nick nieaktualny, pilik lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry w południe!
A to mój brzuchol
Od rana mam takiego powera, że sama się sobie dziwię. Coś czuje, że dziś dużo zrobię. Na wadze dziś pokazało 63kg, a co to bedzie później. Mała już coraz wyraźniej daje o sobie znać.
We wtorek drugie badanie genetyczne. Dowiadywalam się, czy będę miała płatne, czy na NFZ, bo zapewniano mnie do końca, że na pewno bezpłatnie, a tu niespodzianka
Stwierdzili, że skoro nie chciałam robić u nich amnio to mam platne i tyle w temacie. Pewnie gdybym nie zadzwonila to powiedziałabym się przed gabinetem na miejscu eh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38f366eb6af3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73f66f0a1dbe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 13:42
teqz, Anitka201, Wonderland, Alphelia, ptaszek, lilek, Magda33, nick nieaktualny, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
No dobra! jestem po! moja dziewczynka zyskała peniska więc będzie kolejny chłopiec
wszystko pięknie, maluch prawidłowo się rozwija, ginka mówi, że ma "dobrze poukładane w głowie"
i specjalnie dla Axany podaje wymiary
też jestem ciekawa jak różnią się maluchy na tym etapie
BPD: 52 mm
HC: 193 mm
AC: 158 mm
FLL: 33 mm
EFW: 378g
Ogólnie tak mi się śmiać chce, że to znowu chłopiec. Nigdy, NIGDY nie myślałam, że będę mamą 3 chłopaków. Już widzę siebie jak się dre jak Kożuchowska w Rodzince.pl haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 13:49
cichyszept, lotka1990, teqz, Anitka201, Wonderland, Alphelia, ptaszek, lilek, Magda33, Arga, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Axana, Decadence, Pysiaczek89, KochamSłońce, Kropka89 lubią tę wiadomość