CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg -
tomania2806 wrote:Na III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg
Nawet nie chce mi się wierzyć, że takie osoby pracują w służbie zdrowia! I to na wysokich stanowiskach. Zero empatii, zero człowieczeństwa. Straszne! -
tomania2806 wrote:Na III jeszcze gorszy syf. Na moje pytanie co dalej czy krążek będą zakładać czy długo będę leżeć ordynator mi odp ze Ja tu jestem od leżenia a nie od myślenia.
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg
Aż się w głowie nie mieści, że ktoś może coś takiego powiedzieć zmartwionej kobiecie. Jakim trzeba być bydlakiem bez serca i powołania do swojej pracypilik lubi tę wiadomość
-
Schyłek 22 tc, młody skutecznie „utrudniał” zrobienie zdjęcia
szczęśliwa2017, teqz, Axana, Magda33, Alphelia, klauuudia, tomania2806, lilek, Wonderland, Marya, cichyszept, pilik, kokkosanka, anna23, Pysiaczek89, KochamSłońce, Kropka89, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No ja za bardzo jestem pysksta żeby ktoś mi wrazl na głowę. W ubikacja chyba jest zimno i pod prysznicem. Poproszę o przeniesienie jak zwolni się pod 5a miejsce. Chyba że moja dr sama na to wpadnie... ja chcę tu rodzic ale na patologii ciąży pod 5a
-
Sara, trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze!
Pysiaczek, Trójka powodzenia na połówkowych, trzymam kciuki też za Was!
Anitka zdjęcie rzeczywiście bardzo słodkie
A ja rozpoczynam 20 tydzień dzisiajAnitka201, pa666ka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Sarrra strasznie dziwna sprawa z tym łożyskiem.. zaczęłam drążyć temat skąd to sie bierze i różne są teorie: od chorób matki (nadciśnienie, tarczyca, etc) do urazów, nic Ci się nie przytrafiło? Jakieś uderzenie czy coś?
Pierwszym objawem jest krwawienie, za wyjątkiem odklejania się łożyska w środkowej jego części, aż ciężko uwierzyć, że takie coś zdarza się tak nagle, bez ostrzeżenia
I jak takie dziadostwo diagnozować? USG co tydzień? Kurczę, zmartwiło mnie, że takie coś się dzieje -
Dziewczynie która poprosiła o usg bo miała krwotok i nie wiadomo czy dzieciątko żyje odp jej ze jak poszło do wc to co chce oglądać na usg -
teqz wrote:Anitka zdjęcie przesłodkie
Acha i dzisiaj młody stwierdził „mamo ale ty masz wielki brzuchol” HahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 12:21
Alphelia, teqz, lilek, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leira wrote:Sarrra strasznie dziwna sprawa z tym łożyskiem.. zaczęłam drążyć temat skąd to sie bierze i różne są teorie: od chorób matki (nadciśnienie, tarczyca, etc) do urazów, nic Ci się nie przytrafiło? Jakieś uderzenie czy coś?
Pierwszym objawem jest krwawienie, za wyjątkiem odklejania się łożyska w środkowej jego części, aż ciężko uwierzyć, że takie coś zdarza się tak nagle, bez ostrzeżenia
I jak takie dziadostwo diagnozować? USG co tydzień? Kurczę, zmartwiło mnie, że takie coś się dzieje -
Zdaje relacje z wczorajszej wieczornej wizyty
na razie nadal wygląda na dziewczynkę
wszytko jest w porządku, waga 252 g, teraz pokazywało na 18t2d wg większości pomiarów wiec na połówkowe będę szła dopiero 20 lutego
i znowu prawie 4 tygodnie czekania
Z basenem gin faktycznie poleciła te probiotyki dopochwowe.Anitka201, Wonderland, Alphelia, ptaszek, witaminkab, Marya, pilik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w południe!
A to mój brzucholOd rana mam takiego powera, że sama się sobie dziwię. Coś czuje, że dziś dużo zrobię. Na wadze dziś pokazało 63kg, a co to bedzie później. Mała już coraz wyraźniej daje o sobie znać.
We wtorek drugie badanie genetyczne. Dowiadywalam się, czy będę miała płatne, czy na NFZ, bo zapewniano mnie do końca, że na pewno bezpłatnie, a tu niespodziankaStwierdzili, że skoro nie chciałam robić u nich amnio to mam platne i tyle w temacie. Pewnie gdybym nie zadzwonila to powiedziałabym się przed gabinetem na miejscu eh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38f366eb6af3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73f66f0a1dbe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 13:42
teqz, Anitka201, Wonderland, Alphelia, ptaszek, lilek, Magda33, Marya, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
No dobra! jestem po! moja dziewczynka zyskała peniska więc będzie kolejny chłopiec
wszystko pięknie, maluch prawidłowo się rozwija, ginka mówi, że ma "dobrze poukładane w głowie"
i specjalnie dla Axany podaje wymiary
też jestem ciekawa jak różnią się maluchy na tym etapie
BPD: 52 mm
HC: 193 mm
AC: 158 mm
FLL: 33 mm
EFW: 378g
Ogólnie tak mi się śmiać chce, że to znowu chłopiec. Nigdy, NIGDY nie myślałam, że będę mamą 3 chłopaków. Już widzę siebie jak się dre jak Kożuchowska w Rodzince.pl haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 13:49
cichyszept, lotka1990, teqz, Anitka201, Wonderland, Alphelia, ptaszek, lilek, Magda33, Arga, tomania2806, Marya, Axana, Decadence, Pysiaczek89, KochamSłońce, Kropka89 lubią tę wiadomość