CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonka a czy lekarz sprawdzał ci w ogóle czy masz tego krwiaka jeszcze ? Ja się umówiłam na poniedziałek na wizyte, bo mi właśnie spokoju nie daje czy on dalej jest. Podobno do 20 tyg powinien się sam wchłonąć, tak czytałam. Na moich połówkowych też usłyszałam tylko, że nie ma czym się przejmować, ale nie sprawdzono mi tego.
-
Pilik ja na Twoim etapie tak samo miałam ciagle taki sam brzuch. Od tygodnia mi ewidentnie urósł
Później zrobię zdjęcie bo obecnie pieczemy z młodym mufinki z masłem orzechowymtzn on siedzi przy piekarniku, a ja mam czas na kawę
Cudownie jest wstać o 7.30czuje się wypoczęta
także dziś intensywny dzień z synem ❤️
-
Podobno niw ma ale u mnie krwiak byl umiejscowiony pod kosmowka podobno w dobrym miejscu bo nie zagraża dziecku . Podobno po 20tc krwiaki nie sa juz tak niebezpieczne
Odkąd biorę ten magnez i nospe to faktycznie brzuch jest inny dalej twardy ale nie aż tak i nie czuje tak często napinania sie. -
Sarrra trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! Musi być! Głowa do góry
To i ja dołączam do dziewczyn, które mają dziś połówkowemam nadzieję, że w końcu na 100% poznam płeć
trzymam kciuki za resztę
welonka, lilek, Marya, KochamSłońce lubią tę wiadomość
-
Ja krzywą robiłam w poprzedniej ciąży, niewiele wyższe wyniki od Ciebie, jak znajdę to napiszę. W tej ciąży jeszcze nie miałam tego badania. Pewnie mój gin zadecyduje, że w 26-30 tc. Wydaję mi się, że lepiej niższy niż wysoki cukier.
Sarrra, powodzenia, będzie dobrze. Na tym etapie krwiaki nie są aż tak groźne, aczkolwiek teraz będziesz musiała bardziej sie oszczędzać i jak trzeba to hospitalizacja do czasu, aż lekarze zdecydują. Może i dobrze w Twoim przypadku, że szpital, bo w domu nie wypoczywałabyś, a tak parę dni się przyda.
U mnie przy bokach łożyska odklejanie, dwie zatoki brzeżne, nic na to nie ma, ani lekarstw ani leżenie zbytnio nie pomoże. Ponoć nie zagraża tragicznie mojej ciąży, ale mam nie nosić córki i w miarę się oszczędzać. Co nie udaje mi się, jednak przy małym dziecku się nie da. Czasami jak córcia ma drzemkę położę się koło niej na 30 min z książką, taki to wypoczynek matkiReszta dnia w biegu.
W ciąży z córcią miałam ogromnego krwiaka podkosmówkowego, podplamiałam, niby lekarze nie mówili nic o odklejaniu. Wszystko dobrze się skończyło, a też miałam obawy czy wszystkie składniki do córeczki przechodzą, skoro mam takie łożysko. Córcia urodziła się z wagą 3420 i 54 cm. Żadnej hipotrofii nie było. Także na spokojnie. Im starsza ciąża to ten krwiak nie jest zagrożeniem.
A to prawda, ślad pozostał, położne, które po porodzie sprawdzały moje łożysko zauważyły plamkę, pamiątkę po krwiaczku.
Powodzenia na wizytach!!!!! Ale dużo Dziewczyn ma dziś połówkowe
Tegz, śliczny brzuszek, ja mam z wielkości podobny, jak znajdę i czas i wenę wstawię swój.
Śliczna sukienka, można zapytać, gdzie kupiłaś?
Tylko w dżinsach chodzę, muszę sobie koniecznie jakaś sukieneczkę na brzusio kupić.
Ale wczoraj miałam zatrucie, dawno mnie tak nie męczyło, w nocy wątroba bolała, dobrze, że miałam nos-pę i smectę. Już myślałam, że przy okazji coś z woreczkiem żółciowym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 09:59
-
Sarrra trzymaj się tam. Wszystko będzie dobrze, będziesz pod dobrą opieką i kontrolą, a to najważniejsze.
Dziewczyny, powodzenia na połówkowych. Prosimy o same pozytywne wiadomościI żeby maluszki pokazały co tam mają między nogami
pilik lubi tę wiadomość
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018 -
Agnella kupiłam ja w Sinsay
nie jest ciążowa, ale nie ma twardego materiału wiec jeszcze długo ponoszę. Ja z ciążowych to kupuje spodnie i koszulki w h&m, ostatnio kupiłam legginsy i dresy stamtąd, są super.
Powodzenia na wizytach dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 10:11
-
Przyjęli mnie do szpitala. Warunki okropne jak w prl. Myślałam że będę w wyremontowanym bloku 5a a tu do starego bloku mnie dali. Ubikacja 20 m od pokoju 5 osobowego. Bez papieru itd . Odzwyczailam się od takich warunków i zastanawiam się że jednak na moim materacu nie byłoby lepiej. Może to śmieszne ale człowiek tak przyzwyczai się do intymności że w innych warunkach będzie trudniej odpocząć. Najważniejsze jednak że pod kontrolą. I z tego powodu będę tu leżeć ile trzeba. Okazało się że krwiak jest podkosmowkowy 4 cm na 1.1 cm i już powoduje odklejanie się łożyska w miejscu krwiaka. PLecy mnie też bolą. Oby po tygodniu było dobrze...
-
Sarrrra wrote:Przyjęli mnie do szpitala. Warunki okropne jak w prl. Myślałam że będę w wyremontowanym bloku 5a a tu do starego bloku mnie dali. Ubikacja 20 m od pokoju 5 osobowego. Bez papieru itd . Odzwyczailam się od takich warunków i zastanawiam się że jednak na moim materacu nie byłoby lepiej. Może to śmieszne ale człowiek tak przyzwyczai się do intymności że w innych warunkach będzie trudniej odpocząć. Najważniejsze jednak że pod kontrolą. I z tego powodu będę tu leżeć ile trzeba. Okazało się że krwiak jest podkosmowkowy 4 cm na 1.1 cm i już powoduje odklejanie się łożyska w miejscu krwiaka. PLecy mnie też bolą. Oby po tygodniu było dobrze...
-
Sarrrra trzymam kciuki aby wszystko się skończyło dobrze :*
I czekamy na dobre wieści z połówkowych -
nick nieaktualny
-
Sarrrra trzymam kciuki, żeby było dobrze! Po opisie stwierdzam, że szpital w Bytomiu. Mylę się?
szczęśliwa2017 ja również używam poduszki typ C od Supermami. Sprawdza się bardzo dobrze, ale jest problem z przekręcaniem się w nocy. Teraz wybrałabym zdecydowanie U.
Pysiaczek89 i Tròjka czekam na relację po połówkowychszczęśliwa2017 lubi tę wiadomość
-
Sarra trzymaj się tam, musi być dobrze.
Axsana kciuki zaciścięte.
A oto mój brzucholek
http://static.pokazywarka.pl/m/6/r/a6decf8636d4f918ed4a2fd8320320cb_orig.jpgteqz, witaminkab, Magda33, lilek, Wonderland, Anitka201, Marya, KochamSłońce, Kropka89 lubią tę wiadomość
Mój skarb 20-10-2015
Mój drugi skarb- Nina 29-05-2018