CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ciotki w 23 tygodniu
z tej okazji odebraliśmy dziś smoczki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44c915bc74e8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d2cf7837e87.jpg
Sara będzie dobrze, a w niektórych szpitalach niestety jeśli chcesz na kogoś liczyć to niestety tylko na siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 22:03
Magda33, Edytaaa, Anitka201, Marya, ptaszek, Alphelia lubią tę wiadomość
-
Emisia35 wrote:Nie zrobili Ci wyników przy przyjeciu na oddział??
Masakra jakaś!
Mnie,jak przyjmowali to od razu krew,mocz potem mega szczegółowe badanie ginekologiczne i porządne usg.
Sądziłam,że to standard w każdym szpitalu... -
Strasznie tam masz Sarrrra nerwowo.
Ale spokojnie, muszą się w końcu zainteresować.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
U mnie po połówkowych same dobre informacje
Dzidziuś jest na 200% chłopczykiem, jest zdrowiutki i wazy równo 400 g
Moja szyjka, cały czas na poziomie 34 mm, także leżenie i luteina dają radę.
Dziekuje za kciuki, maja moc
Miki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fde46a12bf81.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 23:37
teqz, Agnella, cichyszept, anna23, Anitka201, pilik, zielonooka7, Tròjka, Marya, summer86, szczęśliwa2017, witaminkab, ptaszek, Alphelia, welonka, Magda33, A_n_k_a_80, Kropka89, klarunia1978, Komcia, Anna Stesia, Wonderland lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:U mnie po połówkowych same dobre informacje
Dzidziuś jest na 200% chłopczykiem, jest zdrowiutki i wazy równo 400 g
Moja szyjka, cały czas na poziomie 34 mm, także leżenie i luteina dają radę.
Dziekuje za kciuki, maja moc
Miki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fde46a12bf81.jpg
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek, bardzo się cieszę że z Maluszkiem i szyjką wszystko ok
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masakra,ja jak byłam już na patologii ciąży z Alanem to miałam leki na ciśnienie swoje,ale lekarz przyniósł mi "szpitalne" całe opakowanie
Ciekawe jak to będzie teraz,jak dadzą to fajnie a jak nie to i tak wezmę swoje.Z drugiej strony trochę to dziwne,że w szpitalu nie ma podstawowych leków i trzeba mieć własne
Ale na czymś muszą zaoszczędzić..
-
Dziewczyny przepraszam, malo mnie ostatnio tutaj... Ciesze sie z dobrych wiesci, jestem z Toba myslami Sarrra, wszystko bedzie dobrze. Ostatnio czytalam ze rozmawialyscie o poziomie cukru. Mam wpisane w karcie ciazy 4,44. Wy mowicie o wynikach w setkach, chodzi o jednostki czy moj poziom jest tak tragicznie niski...? Spie cale noce i po trzy razy dziennie. Ogolnie nie mam energii, zrzucalam to na zime, na pogode ale teraz to mnie wystarszylyscie. Gin nie powiedzial nic. Powinnam sie martwic? A tak w ogole to od kilku dni stawia mi sie macica, nieprzyjemne uczucie troche...
-
KochamSłonce, to są inne jednostki, u mnie w labie też w takich podają wynik. Tu masz przeliczniki:
http://www.mojacukrzyca.org/?a=text&id=141
Twój wynik jest okKochamSłońce lubi tę wiadomość
-
Tak, robilam tsh, ft3 i ft4, sa w normie. Ja tez ostatnio duzo jem... Wyrownalam juz wage sprzed ciazy. A tu jeszcze ani polowa ciazy. Ta moja ciaza jest uciazliwa ale pocieszam sie ze moze Malenstwo mi to wynagrodzi jak sie urodzi
Dzieki Bogu jestesmy zdrowi oboje, to jest najwazniejsze
A reszte wytrzymam. Dzieci mam juz duze wiec moge spac, nie jest to jakis problem
-
U mnie nastąpiła poprawa samopoczucia i wzrost energii. Łącze to z suplementacja żelazem bo po kilku dniach stosowania czuje się znacznie lepiej. Placebo??
Mam kochanych teściów, dzisiaj dostałam gotowa wątróbkę i sok z kiszonych buraków. Wątróbkę jem po raz pierwszy w ciazy i myśle zeby raz na jakiś czas ja wprowadzić. Widzę ze zaczyna mi brakować wit A bo zaczęła mi pękać skóra w mało narażonych miejscach.
Do tego tato tez wstąpił ze swoim jarmużem i reklamówka zielonej pietruszkitakże nie mam wymówek i robię koktajle i tłocze sok
-
Witam
Dawno sie nie udzielalam bo mam malo czasu przy corce.
Pysiaczeg89 gratuluje chlopca.
Nie wiem czy tez nie bedzie u nas chlopak zobaczymy na prenatalnych 01.02.
Wczoraj zjadlam z corka niedopieczonego indyka i mala miala rano zadka kupke bez zadnych innych objawow ja jak narazie sie trzymam. Mam w zakupiona smekte jakby cos wiecej sie dzialo.
Wczoraj mialam echo serca wyszly jakies zwapnienia na zastawce mitralnej po zapalne, boje sie czy to cos powaznego, dzwonilam do kardiologa, na szczescie mam jego numer, obiecal na wtorek sprawdzic wyniki mam zadzwonic we wtorek i powie co i jak.
Jakos mi waga stanela na 60,5kg w poprzedniej ciazy mialam prawie 80kg.
Siedze i fasola mnie skopuje, to dobrze bo wczoraj byla spokojna.
Udanej soboty kobitki, obiecuje czesciej sie udzielac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 16:25
Pysiaczek89, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Anitka mówią że w ciąży nie wolno wątróbki a drobiowej zwłaszcza bo wątroba to taki narząd który oczyszcza organizm z toksyn i innych szkodliwych substancji i jedząc ja możemy przy okazji nawcinac się tego wszystkiego czym te biedne zwierzaki były faszerowane przez hodowców
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
klarunia1978 wrote:Dziewczyny, jakie dawki bierzecie magnezu na twardniejący brzuch? Ja 3x dziennie magneb6, ale średnio pomaga.
Ja tak samo, pomaga tylko jak jednocześnie odpoczywam...klarunia1978 lubi tę wiadomość