X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Axana Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj w czwartek na pewno będą kolejki przed Lidlem o 7 :D aż strach jechać :D
    Ja myślę o zakupie leżaczka Tiny Love, mam nadzieję że uda mi się upolować jakiś używany :)

atdcpiqv8drqss4a.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Axana wrote:
    Oj w czwartek na pewno będą kolejki przed Lidlem o 7 :D aż strach jechać :D
    Ja myślę o zakupie leżaczka Tiny Love, mam nadzieję że uda mi się upolować jakiś używany :)

U nas wygląda to tak jak wojna - ludzie biegną przed siebie, jak tylko otworzą drzwi w sklepie, tratują się, ładują na oślep koszyki, lecą do tej kasy, a potem wszystko sprzedają na bazarach i allegro :P

Mam trochę obawy, żeby tam iść szczerze mówiąc :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • welonka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam ze tylko u mnie w lidlu takie cyrki ze ludzie potrafią z rąk sobie wyrywać albo zabierają nie pytając czy bierzesz ,ale widzę ze tak lidl działa na ludzi :d

Mi z tony lov podobają sie karuzele z projektorem bede polować na uzywana ale z frisher chyba tańsze sa.

age.png
  • zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba w każdym Lidlu takie cuda :D w sumie z nikąd nie biorą się filmiki w internecie ,, walka w Lidlu o ...'' bądź coś w tym stylu :D
    U mnie w mieście tak samo stoją od rana po otwarciu drzwi bieg i łapanie czego się da potem ewentualne przeglądanie i odkładanie. Ale zdarza się i tak, że z koszyka potrafią ci zabrac :/

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• malinka201666 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego nie chodzę do sklepu jak są jakieś promocje.Mam niedaleko biedronke i jak są właśnie promocje to ludzie od rana już polują.Wolę podejść po południu jak jest mniejszy tłum :)Nie dawno były rzeczy dla niemowląt i to co zostało jeszcze obniżyli na pół ceny to sobie wtedy wzięłam butelki i inne pierdoły :p

23.10.2009 Alan
    29.05.2018 Karolek
    26.04.2021 Misiu
    26.05.2025 Dwa ❤️❤️
    05.06.2025 USG I trym.-wszystko ok 😁
    17.06.2025-Panorama,zdrowe 🩷🩷
    preg.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonka ja mam karuzele z Tini love jeszcze po synku i mimo ze jakoś szczególnie mi się nie podobała to mały ja kochał :-) fajnie go usypiała, jak już był bardziej świadomy to rozmawiał ze zwierzątkami z karuzelki itp :-) my mieliśmy taka co gra 45 minut z odgłosami natury, bicia serca itp. Właśnie te były lubiane przez syna :-)

• welonka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka właśnie teraz większość jest z muzyka klasyczną a dodatkowo natura , właśnie z Fisher price widziałam gdzie miała odgłosy natury gi inne melodyjki i grała 20minut podobna do tiny love i cena niższa. Jak przeglądałam na olx to duzo karuzel z tiny love ma uszkodzone karuzele. Na karakule jeszcze mam czas nie musi byc odrazu moze cos się trafi fajnego .

age.png
  • Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Lidlu jak promocja to ludzie kartonami kupują. Szok! Koleżanka kiedyś pojechała kupić nike. Ludzie jak zwierzęta się zachowywali.

Ja kosz Mojżesza dostanę od koleżanki, więc tylko muszę wymienić materacyk. I na lato w sam raz na ogród będę mogła zabierać ;)

Polecacie jakieś poradniki jak się opiekować maluszkiem?

dqpri09kh0x52aib.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonka to fakt, my nasza kupiliśmy jak młody miał miesiąc, a może nawet i więcej. U nas nic się z mechanizmem nie stało i tez są typowe kołysanki, muzyka klasyczna itp itd :-) i tak liczę ze szumis załatwi sprawę :-)

• anieszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że temat numer jeden do nasze dzieciaczki i nade wszystko przede wszystkim chcę dobrze dla mojego malenstwa. Ale jesli chodzi o moją głowę chyba sobie nie radzę ze swoimi emocjami. Mąż bardzo dużo pracuje, w wolnej chwili remontuje mieszkanie. Bardzo to doceniam i rozumiem, że jest zmęczony i myślami ogarnia kolejne kroki bo chce dla nas dobrze. Zapomina jednak przy tym o moich potrzebach. Kochamy się tylko raz na tydzień często po mojej sugestii. Ja niestety lubię być zdobywana więc gdy podam się na tacy nie szczytuje.Przykro mi, że dla najważniejszej dla mnie osoby nie jestem już obiektem pragnienia tylko czystofizjologiczny akt kończący się w pozycji w ktorej nie widac mojej twarzy. Rozmawialiśmy o tym niejednokrotnie i za każdym razem wytłumaczeniem jest zmęczenie. Ryczec mi się chce bo jesteśmy młodzi, ja jeszcze czuję sie atrakcyjna (ale niekoniecznie dla męża) i nie chciałabym by tak wyglądało wypalenie. Być może wyolbrzymiam ale już nie pamiętam kiedy poszalelismy do utraty tchu. Mam nadzieję, ze Wy takiego problemu nie macie

oar8yx8dab4u94zl.png
  • anieszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2018, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam jeszcze, że w piątek byłam strasznie głodna i oczekiwałam na obiedzie u rodziców karkówki (a słyszałam już o niej od środy) a był bigos. Ten sam który na obiad jadłam 2 dni. Więc się poplakalam i zjadlam chleb z kiełbasą. Moje zachowanie niedojrzałe, gowniarskie więc biorę pod uwagę że do pewnych spraw podchodzę zbyt emocjonalnie i ciężko mi stwierdzić czy to kwestia ciąży :/ Boże wybacz.

oar8yx8dab4u94zl.png
  • klarunia1978 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka, postaraj się pogadać z mężem, może on pomprostu nie zna Twoich oczekiwań i pewne zachowania są u Niego nieświadome
    . Pamiętaj, że z mężczyznami trzeba rozmawiać konkretnie i na temat.
    A co do stanu głowy też fiksuję, płaczę bez powodu, na reklamach i głupawych komediach, chodzę wściekła jak osa na wszystkich zupełnie się nie poznaję, mój mąż twierdxi, że w tej ciąży jestem bojowo nastawiona do wszystkich, ostatnio miałam niezłe spięcie z innym kierowcą na ulicy. Ja czuje, że mi hormony na maxa buzują.
    A już w mojego męża to jestem tak wpatrzona, że chciałabym, żeby każdą chwilę spędzał tylko ze mną, pierwszy raz w życiu mam jakieś irracjonalne uczucie zazdrosci o niego, a zawsze byłam dumna z naszej wolności. Napowaznie jak patrzę na to z boku to nie jestem zupełnie ja, nawet dziś rano powiedziałam mojemu M. żeby nie brał na poważnie wszystkich moich zachowań, bo przeze mnie przemawia burza hormonalna. Całe szczęście rozumie:)

qq87krhmjgas4avj.png
    Aniołki:2016[*] 2016[*] 2017[*]
    Mama 4 kobietek:)
    Z. Ashermana, Mthfr, AMH 0.2, pai1, cukrzyca

Córeńko kocham Cię nade wszystko.
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wkoncu przebralam ubranka i dobrze ze duzo nie kupowalam bo mam ich sporo. Te po corce zamierzam sprzedac, ale nie dalam rady zrobic pojedynczych fotek, tylko jeena z lotu ptaka :/.
    Z mezem sie znowu pozarlam, kupilismy komode i tak ja pieknie skrecal ze najpierw uszkodzil drzwi potem przebil sie gwozdziem przez gorny blat. Skwitowalam to tak ze ma zamowic te nowa gore albo ja sie nie skladam na ta komode bo fajans z niej zrobil a jeszcze nie zdazylam jej uzyc, ma byc na ubranka dla syna. Powiedzial ze odda mi kase za fa komode. Niech oddaje jak mu sie nie chce pozdnie skladac.
    Syn dzisiaj kopie jak glupi naprawde na maxa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 01:04

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29fa1330f23b.jpg

To te ubranka. Wszystko zadbane i uprane w loveli rozmiary od 56 do 80. Naprawde na 2 dziewczynki tyle tego. H&m zara f&f smyk next lupilu c&a tkmax oraz pepco samw dobre firmy nic nie zniszczone. Sa sweterki bluzki body dlugi i krotki rekaw dresiki sukienki naprawde ladne plaszczyk czapki skarpetki rajtki pajace spiochy polspiochy getry spodnie kombinezony polarowe spodenki rampersy spodenki na lato bluzeczki z krotkim bluzy i polarek.
    Cala paka za 249zl. Wstepnie chce sprzedac cala pake razem :)
    Postaram sie zrobic pojedyncze fotki do 2tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 01:15

Marya lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezsennosc znowu dopadla i mnie... Od 3 juz nie spie i nie zanosi sie zebym usnela. Nie takie latwe to nasze zycie ciezarnych

Anitka201 lubi tę wiadomość

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielonooka7 wrote:
    Bezsennosc znowu dopadla i mnie... Od 3 juz nie spie i nie zanosi sie zebym usnela. Nie takie latwe to nasze zycie ciezarnych
    Przepraszam ale polubiłam przypadkowo.
    U mnie również bezsenna noc. Ciężko było mi zasnąć, później obudziłam się o 2 i do 5 nie mogłam zasnac..

• welonka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo wieczorem chodzę ledwo żywa spiaca przykładam głowę do poduszki i nic nie mogę zasnąć w nocy dokucza mi kręgosłup . Ja też ostatnio chodzę zla jsk osa wszystko mnie wkurza denerwuje mam nadzieje ze to minie bo sama ze sobą nie wytrzymam .

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też dzisiaj dopadła bezsenność i ciągłe latanie do ubikacji... masakra.

• Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyjątkowo dziś spałam jak suseł. Za to z siku się mi odmieniło. I to jest dziwne. Niby czuję, że mi się chce, ale nie mogę zrobić. Może to początek jakiejś infekcji? Jutro zrobię wyniki, a w czwartek wizyta zobaczymy co gin powie. Do tego czasu żurawina pójdzie w ruch

dqpri09kh0x52aib.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka chyba po prostu najlepiej pogadać z mezem czego oczekujesz. Pewnie powodem takiego zachowania jest to, że się boi. Faceci mają jakieś dziwne myślenie ;)
    Za to mój mógłby po 3 razy dziennie...gdyby tylko był w domu hahah :P ale moje libido poszli w dół strasznie. Staram się jak mogę no ale to nie to samo.
    Piszecie, że hormony buzują. Ja to jakaś mega łagodna jestem w tej ciąży. Cały dzień siedzę sama z chłopakami w domu bo chorzy. Wszystko muszę sama ogarniać, zakupy sprzątanie itp. mąż wraca z pracy średnio 20-21 czyli już dawno po tym jak chłopaki idą do łóżek. A ja normalnie nawet się nie burzę heheh. Gdzie wcześniej zawsze szły iskry :P a może to już starość i mi szkoda energii na kłótnie heheh

f2w3rjjgku0ijq5v.png
‹‹ 628 629 630 631 632 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ