CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie rozpoczęła się faza na owoce. Jak nigdy kiwi to faworyt
Codziennie wieczorem musze zjeść sałatką owocową - banan, pomarańcza, brzoskwinia i oczywiście kiwi, ale truskawki też za mną chodzą. Szkoda, że jeszcze tyle trzeba na nie czekać.
-
szczęśliwa2017 wrote:kupiłam kosz mojzeszaa:) używany ale w stanie bardzo dobrym
muszę go teraz powycierac i kupić Nowy materacyk i całe obicie - tak sobie postanowiłam
tylko tak się zastanawiam terax jaki kupic materac bo są do kosza po 13,50 zł a są też po 130
a można wiedzieć ile za niego zapłaciłaś? Ja mam kilka na oku i ciagle się wacham
-
Ja też czekam na kwiecień na sesję brzuszkową bo przemawia do mnie plener... w piątek z mężem wybralismy wózek Bebetto Murano ale z fotelikiem jeszcze się nie zdecydowałam... Powoli ogarnia mnie panika bo czas jakas szybko leci a u mnie wszystko w proszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 21:28
-
Anitka201 wrote:Super
a można wiedzieć ile za niego zapłaciłaś? Ja mam kilka na oku i ciagle się wacham
ja tez miałam kilkakilka nawet chciałam wziąść ale zawsze ten ktoś kto sprzedawal to mi napisał ze już nieaktualne
w końcu już pełna rezygnacji stwierdzialam ze narazie odpuszczam
I przypadkiem ktoś w sumie niedaleko mnie wystawil;p od razu pojechałam i wzięłam
dałam 130 zl - stan naprawdę bardzo dobry dlAtego nawet się nie zastanawiałam
bo stwierdziłam ze nawet jak ktoś mi wyśle to i tak nie wiem w jakim naprawdę stanie przyjdzie
Anitka201 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa2017 -
Ehh... a ja znowu spać nie mogę
już tak od dwóch godzin więc pewnie koło 7 zacznę być śpiąca jak mały będzie się budził.
Tak w ogóle to gratuluję udanych wizytlecą już polowkowe a nim się obrocimy pierwsza mama zakomunikuje nam, że tuli swoje maleństwo:-)
U nas jeszcze 10 dni i wchodzimy w 3 trymestr A dopiero pamiętam jak test robiłam:-)
W środę mam kolejną wizytę, ciekawe jak to będzie bo na ostatniej dowiedziałam się, że ze względu na szyjke mam zacząć się bardziej oszczędzać i broń Boże dźwigać. Niestety nie bardzo jest to możliwe i mam trochę obawy co usłyszę
Tak czy inaczej proszę Was o zaciśnięte kciuki -
szczęśliwa2017 wrote:ja tez miałam kilka
kilka nawet chciałam wziąść ale zawsze ten ktoś kto sprzedawal to mi napisał ze już nieaktualne
w końcu już pełna rezygnacji stwierdzialam ze narazie odpuszczam
I przypadkiem ktoś w sumie niedaleko mnie wystawil;p od razu pojechałam i wzięłam
dałam 130 zl - stan naprawdę bardzo dobry dlAtego nawet się nie zastanawiałam
bo stwierdziłam ze nawet jak ktoś mi wyśle to i tak nie wiem w jakim naprawdę stanie przyjdzie
Myśle ze stelaż posłuży tez do wanienki. -
nick nieaktualnyJa kupiłam przez olx,taki na dużych drewnianych kołach.
Zależało mi na tym,żebym mogła poruszać sie nim po mieszkaniu.
Zapłaciłam 140zł z wysyłką.
Jest w kolorze naturalnej wikliny,więc go tylko przemaluję,dokupię prześcieradło,jakiś kocyk i gotowe.
Na allegro znalazłam Panią,która szyje pościele.Już z Nią pisałam,uszyje mi też ochraniacz pod wymiar
Już doczekać się nie mogę tego przemalowywania,urzadzania...lilek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa2017 wrote:a mozna prosic o namiary na tą Pania:)? ja znalazłam jedynie taka stronkę http://kocykizbajki.pl/kategoria/kocyki-minky/zestaw-do-kosza-mojzesza
Ja myślałam raczej o takim ochraniaczu,jak do łóżeczka.
W sensie,tylko taki pasek wokół.
Nie chcę zakrywać całych ścianek,nie mam też budki w koszu.
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-dziecieca-3-el-bawelna-120x90-i6519767760.html -
nick nieaktualny
-
Leira kosz Mojżesza można kupić na stelażu z bujakiem (taki mam - tez kołyska i można zablokować i się nie buja). A raczej mało podobne bo w koszu Mojżesza masz twarde podłoże no i możesz wziąć do ręki i z tym chodzić np do ogrodu.
KlaudiaS, Ruth, Anitka201, lilek lubią tę wiadomość
-
Chciałam kupić teraz bujak ale to co na niego odłożyłam to wydałam na leki to muszę polować na niego w przyszłym miesiącu.Dzisiaj poprosiłam teściową żeby mi kupiła w lidlu te prześcieradła do łóżeczka bo ma blisko :)w sumie z wyprawki to nie mam chusteczek,aspiratora do noska,proszku do prania,patyczkow do ucha i potrzebuje jeszcze dokupić jedną pościel na zmianę,a i grzechotki
-
nick nieaktualnymalinka201666 wrote:Chciałam kupić teraz bujak ale to co na niego odłożyłam to wydałam na leki to muszę polować na niego w przyszłym miesiącu.Dzisiaj poprosiłam teściową żeby mi kupiła w lidlu te prześcieradła do łóżeczka bo ma blisko :)w sumie z wyprawki to nie mam chusteczek,aspiratora do noska,proszku do prania,patyczkow do ucha i potrzebuje jeszcze dokupić jedną pościel na zmianę,a i grzechotki
Ja wręcz odwrotnie -
Byłam w końcu w Carrefour (dzięki za info Welonko
) i udało mi się upolować takie cuda za naprawdę niewielkie pieniądze (rozmiary 62-6m).
https://zapodaj.net/ad7ab12f3d284.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 14:40
zielonooka7, Magda33, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:cudne , u mnie nic nie było
Nie było ubranek dla maluchów?
U nas już było sporo przeprane, żeby znaleźć rozmiar 56 czy 58 to zapomnij (na szczęście takich ubranek już trochę mam), ale od 62 w górę był nawet jakiś wybór, ale wiadomo, że trzeba było mocno kopać w tych metalowych koszach, bo w większości to też takie byle co
Zdziwiona byłam bo wydaje mi się, że rozmiarówka jest nieco zawyżona i taki rozmiar 62 z carrefoura jest większy niż rozmiar 62 ze sklepu z ubrankami dziecięcymi.
W moim Carrefourze był też problem z ubraniami ciążowymi - były dosłownie 3-4 typy bluzek odcinanych pod biustem i tyle. Nie było w ogóle staników do karmienia, na co w sumie najbardziej byłam napalona
Natomiast nie można narzekać na gadżety typu: smoczki, butelki, szczoteczki, etc, ale tego jeszcze nie chcę kupować, więc tylko nacieszyłam wzrok i poszłam dalej
Zobaczymy jak będzie w Lidlu - już czuję tą kolejkę ludzi przed 7 rano w czwartek -
Leira byla w dzien w ktorym weszła gazetka i pusto jedynie to troche zabawek bylo i tyle pozniej sprawdzalam na stronie cerfura to ta gazetka obowiązuje moze 20sklepach w Polsce niestety u mnie w cerfurze nic nie ma zazwyczaj a w lidlu wszystko rozchodzi sie z rana .