CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tini wrote:Dziewczyny zajrzałam właśnie na majówki a tam dziś aż trzy się rozpakowaly
I tak pomyślałam że jeszcze chwila i u nas tak to będzie wyglądało;-)
Dzisiaj też weszłam tam na forum z ciekawości;D no zaraz maj i ostatnia prosta przed nami !
Nawiasem mówiąc moja Misia dziś jest nadwyraz aktywna jak na siebie:O
Czuje delikatny ból w podbrzuszu jak na okres. Chyba w końcu zaczyna moja macica ćwiczyć do porodu;D
Tymczasem jeszcze 2 tygodnie do wizyty (jaaaaak żyć)
Wrócił mi apetyt i normalnie jadlabym za pięciu;/ a waga już +12kg.
Wczoraj mi mleko przecieklo na przescieradlo hah ale byłam zdziwiona
Zamówiłam dziś z gemini duzaaa paczkę z rzeczami do szpitalaniedługo trzeba się spakować!
-
Ha, gratulację dla siostry
!!!
Ja te sexy majty i podkłady zamawiałam w aptece Nowa FarmacjaDobrą opcją jest też apteka gemini lub melisa. Na szczęście już wszystko mam, nawet głupią szczoteczkę do zębów czy dezodorant, niby drobiazgi, ale ważne. Muszę tylko torbę poszukać, bo gdzieś się zawieruszyła na górze.
Zapomniałam się przywitać, witaj Annaya
U mnie apetyt okropny, folguję sobie na całego, w końcu to końcówka.
Dziś zjadłam dwa lody, batonika, a na noc parówki na gorąco z ketchupem, mimo że kolacja była o 18.00. Jutro też zapowiada się "pracowity" dzień, mąż zostaje, pewnie pójdziemy na rożka firmowego Grycana i gofry
Dziewczyny, po seksie zawsze macie napięcie macicy? U mnie zawsze, nic długo męża nie było to trzeba było nadrobićPóki co na tym etapie współżycie bezpieczne przecież ?
Zraszacz dobra sprawa, pamiętam, że do szpitala wzięłam butle półlitrową i Tantum Rosa, byłam nacinana i podmywałam tam, tylko z butelki niewygodnie. Myślę, ze zraszacz spełni swoją rolę.
I u nas w maju na pewno któreś pęknąDziewczyny, a niedawno dopiero byłyśmy na I genetycznym. Kiedy to zleciało?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 23:50
-
Kropka o zraszaczu już kiedyś pisałam. Miałam po 1 porodzie w szpitalu i w nim rozpuściłam sobie tantum rosa.
Co do lano maści ziaja to ona niczym się nie różni od tych najdroższych bo to również wysoko oczyszczona lanolina.
Dzisiaj idę ostatni raz (mam nadzieje) do pracy. Ciężko mi się zebraćKropka89 lubi tę wiadomość
-
Agnella wrote:Ha, gratulację dla siostry
!!!
Ja te sexy majty i podkłady zamawiałam w aptece Nowa FarmacjaDobrą opcją jest też apteka gemini lub melisa. Na szczęście już wszystko mam, nawet głupią szczoteczkę do zębów czy dezodorant, niby drobiazgi, ale ważne. Muszę tylko torbę poszukać, bo gdzieś się zawieruszyła na górze.
Zapomniałam się przywitać, witaj Annaya
U mnie apetyt okropny, folguję sobie na całego, w końcu to końcówka.
Dziś zjadłam dwa lody, batonika, a na noc parówki na gorąco z ketchupem, mimo że kolacja była o 18.00. Jutro też zapowiada się "pracowity" dzień, mąż zostaje, pewnie pójdziemy na rożka firmowego Grycana i gofry
Dziewczyny, po seksie zawsze macie napięcie macicy? U mnie zawsze, nic długo męża nie było to trzeba było nadrobićPóki co na tym etapie współżycie bezpieczne przecież ?
Zraszacz dobra sprawa, pamiętam, że do szpitala wzięłam butle półlitrową i Tantum Rosa, byłam nacinana i podmywałam tam, tylko z butelki niewygodnie. Myślę, ze zraszacz spełni swoją rolę.
I u nas w maju na pewno któreś pęknąDziewczyny, a niedawno dopiero byłyśmy na I genetycznym. Kiedy to zleciało?????
Napięcia po stosunku jak najbardziej są normalne:) generalnie niby w spermie jest związek który przyspiesza poród . Położne czasami same namawiają do stosunku jak nic nie chce ruszyć. Ale podejrzewam że to by trzeba kochać się dość często w krótkim odcinku czasu . Jeśli nie masz ciąży zagrożonej i nic się nie dzieje złego to jak najbardziej korzystaj .
Ja z mężem już zrezygnowaliśmy że współżycia bo zauważyłam że on się boi że coś się stanie ;( ale może i dobrze bo sama nie mam jakiejś super ochoty czuje się tak sloniowato -
Ha, Tini, rzeczywiście biorąc pod uwagę, że macie terminy na początek czerwca duże prawdopodobieństwo, że to będzie maj. Kojarzę nie wiem czy dobrze pamiętam, że któraś z nas ma termin cc na 2o maja, nie wiem czy nie Leira?
W maju się już zacznie... -
Ja miałam na początku ciąży i podobno jeśli to nie jest pierwszą Twoja opryszczka to nie jest problem bo masz przeciwciała, jeśli pierwszy raz to już gorzej.
-
na szczęście noe jest to moja pierwsza opryszczka- ale i tak chyba zadzwonię do swojego gin bo kolejna wizyta dopiero za 2 tyg:/
Sarrra ja tak wczoraj mialam- okropnie bolało. wzięłam nospe, polezalam, później zasnelam i dzisiaj już nic nie boli.Szczęśliwa2017 -
Ja tez bym chciala kolo 20:) 18 maja bedzie 37 +1 wiec bedzie ciaza donoszona. A 20 maja ma urodziny moja mama
18 maja urodziny ma moja chrzesnica.Dzien matki tez fajna data. Ale niestety moj gin wspominal cos ze max do 38 tc moge czekac bo przy cukrzycy pozniej czesto są problemy. Tak i ja bede również majówką. U nas widze niebawem sie zacznie
Musze poczytac te majowki
A mnie wzielo na ciasto albo upieke coateczka? Kurcze mam ochote co chwilke cos jesc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 07:48
-
Ja też chciałabym się rozpakować w maju ale po21 po komunii i po moich urodzinach:)
Angela ale smaka robisz :p ja w nocy jak idę siusiu to zawsze skubne z lodówki plasterek sera albo wędliny a jak jest jakiś placek to kawałek placka .
Ja już nie pamiętam co to sex zawsze słyszę u lelakarza nie ,pozwolimy sobie po21maja a później znowu celibat:d
-
szczęśliwa2017 wrote:na szczęście noe jest to moja pierwsza opryszczka- ale i tak chyba zadzwonię do swojego gin bo kolejna wizyta dopiero za 2 tyg:/
Sarrra ja tak wczoraj mialam- okropnie bolało. wzięłam nospe, polezalam, później zasnelam i dzisiaj już nic nie boli.
Ja miałam i brałam heviranale dopiero jak dwie duże na raz mi wyszły .
Jak miałam jedną to lekarz kazał poprostu przeczekac:) -
20 maja ja mam urodziny, 22 maja mąż
Jeśli nic nie wydarzy się przed skończonym 39 tc to najwcześniej powitamy malutką 25 maja. U mnie niestety data cc nie jest ustalana z dużym wyprzedzeniem więc pewnie dopiero 24 maja dowiem się kiedy mam się zjawić w szpitalu. Trochę to irytujące bo wolałabym wiedzieć wcześniej, ale co zrobić skoro takie mają procedury. Moje przeczucie mi mówi, że raczej Łucji nie będzie się spieszyło i nic się wcześniej nie wydarzy
-
szczęśliwa2017 wrote:dziewczyny czy któraś z Was miała opryszczke wargowa w ciazy ? mi właśnie wychodzi... a słyszałam ze w ciazy to niebezpieczne...
Przed ciążą miałam średnio raz na 2 miesiące, w ciąży długo nie miałam aż się pojawiła 2 tygodnie temu. Tak jak dziewczyny piszą, jeśli to już kolejna w życiu to niebjest groźna, trzeba jedynie uważać, żeby nie przeniosła się na miejsca intymne, bo wtedy to już może być problem.
Pytałam o to lekarza i potwierdził, żeby się nie martwić.
-
A co do porodow, ja nie chcę być majówką
ciążę będę miała donoszoną dopiero na początku czerwca, ale po 37 tygodniu mogę rodzić