CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko :o Dzięki za szczegółowy opis.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Dziewczyny ta pełnię księżyca zostawcie majówkom ,poczekajcie na te 29maja :p
Teraz o porodach możemy czytać na majowkach to jest jescze nie temat dla nas :p
U mnie ciąża donoszona za 14dni
Dika u mnie takich sklepów nie ma u mnie tylko te podstaowe .
Ani w dozie nie ma wszystkiego co chciałam kupić ani gemin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 21:05
-
Mojej siostrze czop zaczął odchodzić miesiąc przed urodzeniem, tak więc nie ma chyba reguły kiedy nastąpi poród. U mnie nie zauważyłam go w ogóle w poprzednich ciążach.
Całe szczęście ja muszę jeszcze tylko kupić nowy materac do łóżeczka,a tak wszystko gotowe. Poza torbą do szpitala oczywiściePlanuję rodzić nie wcześniej niż po skończonym 39 tc więc mam jeszcze czas. A tak serio to w nadchodzącym tygodniu ją na pewno ogarne
-
Tini no to pięknie
w sumie za 2 tyg możesz już rodzić, więc kto wie
Mi czop odchodził w dniu porodu, nawet się nie nastawiam na wcześniej niż 39 tc. Chociaż twardnienia bardzo często, ale nie bolesne.
Jutro chyba pojadę kupić staniki do karmienia i łóżeczko, zastanawiam się czy jakiegoś z neta nie zamówić, ale nie wiem jak z wykonaniem i wykończeniem takowegomoże wy zamawiałyście gdzieś? Dziś jeszcze domówię materac i będzie wszystko.
-
Kochane przepraszam że nie pisze nie mam czasu . Jestem wykończona psychicznie tą całą sytuacją i rozbita pomiędzy jednym synkiem a drugim ale lekarze mówią że jeszcze tydzień i Olivierek będzie mógł wrócić do domu
Tròjka, Magda33, eunice., zielonooka7, Dika, anna23, Wonderland, kokkosanka, ScarlettKate, Tini, Kropka89, Agnella, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Anitka201, KlaudiaS, witaminkab, tomania2806, szczęśliwa2017, anieszka, Kalinkaabc, madziula9022, Enekzkrainykredek, teqz, Alphelia, Andziula_1988, Axana lubią tę wiadomość
-
O rany klaudia!! Co to za przystojniak!!
Cudowny jest, wygląda jakby był urodzony w terminie!! Bardzo się cieszę, że już niedługo Was wypuszczą. Wyobrażam sobie, że to jeżdżenie z jednego miejsca w drugie musi być ciężkie, ale jeszcze tylko chwila i będziecie w komplecie. Buziaki dla Was!!
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Łzy mi pociekły po policzku.
Jest taki dzielny. Zleci ten tydzień Klaudia. Przeuroczy po mamusiklauuudia lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Dziękuję :* jest taki słodki
Jeszcze trochę i będziemy wszyscy w kompleciemam nadzieję że szybko przeleci...
Ogólnie z małym jest super jedynie co to musi nauczyć się bardziej pić mleko bo narazie średnio wypija ok 20mml a cała resztę niestety musi mieć podana przez sondę... właściwie to nie ma naprawdę tragedii bo mogło być naprawdę różnie a to w tym wszystkim pestka ... i lekarze właściwie Wogole nie zwracają na to uwagi zawsze jak przychodzą to mowia że mały jest pierwszym kandydatem do opuszczenia szpitala a dziś Wogole że już za tydz możemy się nastawić na wyjście to jest jego 35 skończony tydz a na moje pytanie co z tym piciem powiedział tylko śmiejąc się że spokojnie nauczy się... eehh no nie wiem mi w sumie nie do śmiechu no ale cieszę się że tak świetnie sobie radziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 22:27
Magda33 lubi tę wiadomość
-
Na pewno zleci szybko! Klaudia on jest cudowny :-* Śliczny synek a Ty bardzo bardzo dzielna! Juz niebawem wszyscy będziecie razem!!
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Klaudia, jaka miła wiadomość i zdjęcie na wieczór
Jaki słodki chłoczyk, ujmuje za serce. A jaki duży. Widziałaś może zdjęcia synka blogerów ze Superstyler? Ich synek urodził się w 32 tc, a wyglądał jak typowy wcześniak. U Ciebie to taki klocuś do schrupania. Także nieżłe się u Ciebie w brzuszku utuczył
Nie martw się sondą, to normalna procedura dla maluszków urodzonych przed 36 tc.
Domyślam się jaka padnięta psychicznie jesteś, ale to miniePamiętam jak moja koleżanka kursowała dom- szpital. tylko jej córeczka gorzej sobie radziła. Spędziła w szpitalu 2 miesiące, ale teraz jest zdrową, dobrze rozwijającą się dziewczynką.
I u Ciebie szybko minie, za parę dni będziecie już całą rodzinką w komplecie w domku!!!
U mnie teraz tez więcej białej wydzieliny, majtki często mokre i tylko sprawdzam czy to nie wody.
Czop mi odszedł po zbadaniu szyjki przez położna, jak pojechałam sprawdzić skurcze. Był jak mały krążek, galaretka, beżowokrwisty.
Teraz coraz częściej brzuch mi twardnieje, skurcze...Jutro jadę na działkę do męża, jak pomyślę, jednak to 60km od naszego domu,gdzie służby medyczne kiepskie jeśli chodzi o porodówki, mieścinka obok jak wioska.
Będę się mniej przeforsowywać ( mam nadziejęi więcej odpoczywać. A jadę, bo muszę się wyrwać z domu na te dwa dni, potem nie będę miała zbytnio okazji.
Dobrej nocki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 23:36
-
Slodziak
szczęśliwa2017 lubi tę wiadomość
-
Slodziak z Olivierka :*duży chłopak z niego
podobno zdarza się że nawet donoszone dzirciaczki nie potrafią sac a Twój chłopak radzi sobie naprawdę dobrze
U mnie jakaś koszmarna noc wieczorem miałam trochę stresująca sytuacje i przez to cała noc brzuch mnie bolał i napinal się . U mnie wydzieliny już jest więcej od jakiegoś czasu i z każdym dniem mam wrażenie że ten brzuch jest coraz bardziej niżej . -
Klaudia, Olivierek jest cudowny, bardzo mocno Ci gratuje, obydwoje jesteście mega dzielni!!!!.
Jak sobie radzisz po cc, coś Cię boli
jeszcze?
Buziaki. -
Klauudia, Olivierek naprawdę nie wygląda na wcześniaka
Oboje jesteście bardzo dzielni! Wierzę, że ten tydzień szybko zleci i będziecie mogli się wkrótce nacieszyć sobą w domu.
Majówki serio szaleją, chyba naprawdę muszę w tym tygodniu spakować torbę przynajmniej ze swoimi rzeczami. Torba jest, paczka z Gemini też, więc nie mam dalszych wymówekklauuudia lubi tę wiadomość