CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Klauudia, Olivierek naprawdę nie wygląda na wcześniaka
Oboje jesteście bardzo dzielni! Wierzę, że ten tydzień szybko zleci i będziecie mogli się wkrótce nacieszyć sobą w domu.
Majówki serio szaleją, chyba naprawdę muszę w tym tygodniu spakować torbę przynajmniej ze swoimi rzeczami. Torba jest, paczka z Gemini też, więc nie mam dalszych wymówek -
Sarrrra wrote:Jesteś tylko 4 dni przede mną a ja nawet rzeczy nie zamówiłam do spakowana. Dzisiaj wydaje kasę na resztę wyprawki. Dobrze ze są sklepy internetowe . Chodzenie po stacjonarnych chyba by mnie dobilo
Sarrra, mnie wystraszyła przedostatnia wizyta, na której padło hasło skróconej szyjki i wizja leżenia do końca. Dopiero wtedy wzięłam się za ogarnianie rzeczy. Z wyprawką nadal jestem daleko w lesie, bo nie mamy wózka, fotelika, laktatora, przewijaka, wanienki. Wszystko prawie zamawiam przez neta, też sobie nie wyobrażam jeżdżenia i szukania po sklepach. Jedynie wózek chcę zobaczyć na żywo zanim go zamówimy.
A torbę chcę spakować, bo nigdy nie wiadomo czy nie zdarzy się konieczność pojechać wczesniej do szpitala, a u mnie w szpitalu z reguły zostawiają na obserwacje -
A to już ostatnie zdjęcie brzuchatej mnie
Zaczynam 9 miesiąc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66649899ccf7.jpg
Brzuch mam tak nisko, że przy siedzeniu muszę mieć rozchylone nogi, heheKropka89, summer86, Anitka201, Ha, klarunia1978, klauuudia, Andziula_1988, Wonderland, anieszka lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Klaudia przeuroczy Twój synek
tak jak mówią dziewczyny zupełnie nie wygląda na wcześniaka
super, że sobie tak dzielnie daje radę, podobnie jak Ty
już niebawem będziecie wszyscy razem w domku!
klauuudia lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Hej Dziewczyny, ja dziś po wizycie i Mikołaj ma 3200g
szyjka już miękka ale dluga bo ok 4,7cm pan doktor stwierdził, że już szykujemy się do porodu
Klaudia cudny ten Twój synekAnitka201, klarunia1978, Alphelia, Kropka89, klauuudia, Magda33, Andziula_1988, Wonderland, witaminkab, Dika lubią tę wiadomość
-
Wow fufka ale piękna waga!!
Laski ja to dalej nie ogarniam, że kolejny miesiąc należy do nas haha w ogóle jakoś do mnie to nie dochodzi
U nas dziś upał, byłam szybko w sklepach żeby na najgorszy tłok nie trafić, ale ledwo dałam radę. Nie wiem czy to przez temperaturę ale nie szło ustać. Mało nie padłam tak jakoś duszno i nie mogłam dobrze odetchnąć. Zaczyna się marudzenie -
Anitka z takim brzusiem to pewnie nawet w rossmanie Cie nie wpuszczają w kolejkę
Dziś stała się rzecz niesłychana, byłam przed chwilą w lidlu ( okazuje się, że ludzie o tej godzinie nie pracują tyle ich było) i przepuściła mnie kobieta w kolejce !pierwszy raz.
Ogłaszam, że zrobiłam zakupy do torby. Czekam na tą nieszczęsną szafę i spakuje wreszcie torby. A byłam w sklepie, owszem, zrobiłam małą aferkę a jak i pani zapisała przy moim zamówieniu 'ekstra cena". No 8 tygodni czekać na zamówienie to chyba o 4 za długo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 12:03
-
Klauudia,ale cudny synuś
Ech,byłam rano w szpitalu się zapisać na cc,a tu na drzwiach info że dzisiaj nie ma przyjęć na patologie bo mają wolne za chyba 6 majafajnie tylko że oni o tym w aktualnościach nie napisali a dodzwonić się do nich nie da.Musialam wstać przed 6 a teraz chodzę padnięta..dobrze że nie byłam tam jedyna bo bym się czuła jak gamoń :p jak wracałam z niczym to myślałam że chyba jednak pojadę już z akcją,tylko jak ona nie przyjdzie a mam wskazania to kiedy mam się zgłosić na ip,w dniu tp czy po 7 dniach?
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Klaudia synuś piękny, cudny, słodki:-) taki do schrupania:-)
Anita A Ty przypadkiem nie pomyliłaś terminów? Bardziej to chyba na sierpniowki powinnaś się zapisać
Magda33 faktycznie już brzusio Ci opadł
Trójka też o tym pomyślałam że teraz nasza kolej będzie:-) strach coraz większyklauuudia, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dawno się nie odzywałam. Jakoś się jeszcze kulamy, 16.05. ściągamy pesar. Byliśmy na wizycie 34+5 i młody ważył już 2749 gramy. Więc będzie byk po mamie, ja jak się urodziłam miałam 3900. Nawet buźkę już ma do mnie podobną
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da799de900ac.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/415ed73c39a0.jpgklauuudia, Magda33, Andziula_1988, Kropka89, Anitka201, lotka1990, Wonderland, anieszka, Pysiaczek89, witaminkab, Dika, Tini lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochane jesteście jak zawsze zresztą :*
Dziś mały wypił o 8 już 50mml sam a później o 12 30 mml więc jestem bardzo zadowolona myślę że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
Po cc czuje się bardzo dobrze tylko Wogole się nie oszczędzam jakoś nie potrafię mam nadzieję że nie będzie z tego powodu jakiś niechcianych konsekwencji
Wiadomo brzuch boli ale nie ma czasu na narzekanieWogole wydaje mi się że po pierwszej cesarce mocniej bolał teraz tylko trochę
więc nie ma co się bać
Ogólnie z wyprawka dla małego jestem w czarnej dupie haha poza popranymi ciuszkami za dużo nie mam przygotowane ale ogarnę to w tym tyg i będzie dobrze.
A wy jeszcze trochę zaciskajcie nogi i czekam za Wami po stronie szczęśliwych mamusiekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 13:47
Kropka89, Magda33, Anitka201, Wonderland, Pysiaczek89, Dika, Tini lubią tę wiadomość
-
A Olivierek rzeczywiście wielkością powala jak tak patrzę jakie malutkie dzieci tam leżą na intensywnej ... cieszę się że mały zdążył tak ładnie urosnąć a te prawie 3 tyg z lejacymi się wodami plodowymi i bólami nie poszły na marne bo dały mu napewno bardzo dużo... ach
Anna jaki śliczny brzusio i synek mmrrpodobny do mamusi a jak
Kropka89, anna23, Magda33, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Klaudia synek śliczniutki ❤️ Naprawdę nie wydaje się, że urodzony przed czasem. Silny chłopak!!
A powiedzcie kochane będziecie używać rożka? Czym będziecie przykrywać? Czytałam, że rożki krępują nóżki i później problem z biodrami, ale ile w tym prawdy?! Nie chce na pewno kołdry, położna odradzała, ale nie wiem czym przykrywać Małego jak się urodzi ;/ -
Klaudia, my też się cieszymy że wszystko coraz lepiej!
A mnie już dziś dziewczyny wypisują! Cieszyłam się jak oszalała, prosiłam rano lekarza, potem drugiemu profesorowi posylalam znaczące spojrzenia błagalne, zrobili mi jeszcze badanie moczu żeby się już do niczego nie przyczepiać ale o 12:45 była decyzja że mnie wypisuja! Także zjadłam jeszcze ostatni obiad tu i czekam ciesząc się jak oszalała. Teraz muszę opilnowwac tylko wypisu itp. i do domu! a w domu już czekają na mnie maty antypoślizgowe w łazience... Będę teraz na pewno trzy razy bardziej uważać! Jeszcze miesiąc takiej super kontroli wytrzymam! Jejku jak się cieszę że wszystko ok jestDziękuję Wam wszystkim za modlitwy, kciuki i wsparcie
klauuudia, Magda33, Anitka201, Tròjka, summer86, Wonderland, Pysiaczek89, witaminkab, Andziula_1988, Dika, Tini, Enekzkrainykredek, kokkosanka lubią tę wiadomość
-
Anitka jak to jest możliwe że masz taki mały cudowny brzuszek
Fufka30 ale piękna waga Twojego MikołajaDasz radę urodzić, jeszcze waga może się dużo różnić od tej z badania, na sam koniec.
Anna super masz zdjęcia, widać podobieństwo
Ja już dzisiaj też ledwo w sklepie w kolejce stałam, zdecydowanie dla mnie juz jest za ciepło. A tak uwielbiam się wylegiwać na słońcu.anna23 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Wasze maluchy już jakie spore
Magda wiem co czujesz mi jest trudno włożyć majtki już nie mówię o spodniach bo delikatnie uniose nogę i już wadze o brzuch bo jest tak nisko.
U mnie dzisiaj jest jakieś kiepskie samopoczucie młoda jescze co trochę mocno się wypina , godzina 14a ja jescze nie byłam na dworze .Magda33 lubi tę wiadomość