CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh ja mam sytuację taką że jeszcze J tydzień temu upieralam się że się zwalniam z pracy...kilka dni temu stwierdziłam że na starych warunkach jednak zostanę a tu teraz wyszło mi wczoraj że w ciąży jestem bo test pozytywny...różnie mogą to odebrać
-
Lotopałanka wrote:Heh ja mam sytuację taką że jeszcze J tydzień temu upieralam się że się zwalniam z pracy...kilka dni temu stwierdziłam że na starych warunkach jednak zostanę a tu teraz wyszło mi wczoraj że w ciąży jestem bo test pozytywny...różnie mogą to odebrać
Pamiętaj, że teraz jesteś najważniejsza Ty i to dzieciątko,które nosisz pod sercem. Nie ma sensu się stresować pracą i tym co inni pomyślą. Trzymam kciuki, żeby wszystko rozwiązało się po Twojej myśli.
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamusie i gratuluje
Ja niedziele zaczynam mdlosciami, ale nie moge narzekac w koncu sama nie moglam sie ich doczekac to je mam :p
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy wiecie jak to jest z tym lataniem samolotem w 1 trymestrze ? Niby w poprzedniej ciazy mowiono mi, ze to nie ma wplywu na ciaze ( oczywiscie niezagrozona ), ale jednak mam jakies obawy, ze to moze zaszkodzic dzieciatku.KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
eunice. wrote:KochamSłońce, co do biegania do WC poza domem to ja jestem naprawdę nienormalna xD
Byłam wczoraj u moich rodziców i poszłam do toalety, a oni mieli papier w różowe wzorki... Wyobraźcie sobie moje przerażenie, kiedy się nim wytarłam i na niego spojrzałam -
Hej dziewczynY:-) witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję
u mnie mdłości wciąż brak, ciągle tylko (.)(.) bolące;-)
Też wykorzystujecie każą chwilę, żeby się zdrzemnąć? Jak tylko zniknę poczytać do sypialni..to budzę się po godziniezasypiam nawet nad książka hihi
KochamSłońce lubi tę wiadomość
-
Ja nawet jeszcze nie odczuwam senności, piersi bolą bardzo, wczoraj wieczorem czułam się jakbym nie karmiła noworodka przez 5 godzin, takie były nabrzmiałe i napięte. Dziś rano trochę zmiękły
Biegam siku często, ale też dużo piję. Poza tym cicho
-
U mnie wieczorne mdłości narazie ustały. Nie martwi mnie to bo w poprzednich ciażach nie miałam ich w ogóle i w sumie teraz liczyłam że będzie podobnie
Nadal mam bolace piersi i męczy mnie ssanie w żołądku ale mam wrażenie ze trochę mniej intensywnie. Poza tym wzdęcia i gazy bez zmian. Brzuch mi wywalilo, jestem przerażaona, ze to tak szybko. A co będzie dalej...