CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrra, też czekach na mdłości?

Ja przyznam, że chciałabym już mieć ten objaw, bo poza sennością nie czuję się w ciąży. -
Ja to w ogóle jestem podstresowana bo też nic nie czuje. W którym jesteś tygodniu? Dzisiaj tylko zmęczona jestem ale to myślę że od ciągłego leżenia a tak to nic. Piersi taki po prostu okrągłe i tyle. Boję się o tą ciażesummer86 wrote:Sarrra, też czekach na mdłości?

Ja przyznam, że chciałabym już mieć ten objaw, bo poza sennością nie czuję się w ciąży.
-
Sarrrra wrote:Ja to w ogóle jestem podstresowana bo też nic nie czuje. W którym jesteś tygodniu? Dzisiaj tylko zmęczona jestem ale to myślę że od ciągłego leżenia a tak to nic. Piersi taki po prostu okrągłe i tyle. Boję się o tą ciaże
Sarrrra, u mnie dziś 5t2d, z tym że ja mam dość wczesne owu (12 dzień cyklu(, wiec już 26 dzień po owulacji.
Nie mam porównania, bo to moja pierwsza ciąża. Poprzednia długo wyczekiwana okazała się pozamaciczną.
-
Ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości tylko strasznie mnie swędziały piersi do drugiego trymestru a obecnie nic mi nie dolega,tylko częste siusiu
26.05.2025 Dwa ❤️❤️
05.06.2025 USG I trym.-wszystko ok 😁
17.06.2025-Panorama,zdrowe 🩷🩷
11.07.2025- 11,1 cm i 11,61 cm dzidziusiów 🩷
5.08.2025 -połówkowe 308 g🩷 316g🩷
13.08.2025-gin -wszystko ok, szyjka 3,5
26.08.2025-poradnia w szpitalu 🩷586gram 🩷595gram
29.08.2025-Echo serduszek- serduszka jak dzwony
13.10.2025-3 prenatalne 🩷1469 g 🩷1263 g wszystko ok 😃

-
Ja też owu miałam 12 dniasummer86 wrote:Sarrrra, u mnie dziś 5t2d, z tym że ja mam dość wczesne owu (12 dzień cyklu(, wiec już 26 dzień po owulacji.
Nie mam porównania, bo to moja pierwsza ciąża. Poprzednia długo wyczekiwana okazała się pozamaciczną.
a to dopiero 22 dzień po owu. A jak Twoja beta ? Ja chyba zrobię dzisiaj jak wyjdę że szpitala
Chociaż tak zobaczę czy wszystko dobrze... -
Sarrrra wrote:Ja też owu miałam 12 dnia
a to dopiero 22 dzień po owu. A jak Twoja beta ? Ja chyba zrobię dzisiaj jak wyjdę że szpitala
Chociaż tak zobaczę czy wszystko dobrze...
Sarrrra, ostatnią betę robiłam w środę, czyli 22 dpo i wynosiła 4539. Dzień później byłam na USG i był pęcherzyk 0,97 cm. Na USG jest jeszcze drugi pomiar zaznaczony 0,19 cm.. ale nie wiem czy to pęcherzyk żołtkowy, lekarz nic nie mówił o tym:/
Kolejna wizyta dopiero 3 listopada. -
Teraz przyszły w 6 tc w poprzednich około 8tcSarrrra wrote:Dziewczyny zygajace. Kiedy przyszły mdłości? Kiedy się zaczęły?
i szczerze nie życzę wam takich mdłości i wymiotów jak ja mam - całodniowe a i w nocy się zdarza
-
Ja tam mogę nie mieć żadnych nudności, wcake mi nie są potrzebne do szczęścia
Zresztą w obu ciazach wymiotowałam tylko po jednym razie. Mdłości były na zapachy, do tej pory nie znoszę zapachu musztardy 
Kitulec witaj w gronie mam wiekodzietnych
Sarra super
-
Czy mogę Cie zapytać z jakich przyczyn tracilas ciążę tak późno? Jeśli zbyt bolesne wspomnienie to nie odpowiadaj .Fufka30 wrote:Teraz przyszły w 6 tc w poprzednich około 8tc
i szczerze nie życzę wam takich mdłości i wymiotów jak ja mam - całodniowe a i w nocy się zdarza -
Nie każda kobieta miewa mdłości
pamiętam jak zeszła ciąże modlilam się, żeby zwymiotowac, bo mi az gulem wszystko w gardle stawało 
Nie spieszy mi się do tego uczucia
Przesyłam Wam piękne słońce z Iranu od teścia, dzwonił dziś na skype..spod palmy na lezaczku- aż mu pozazdrościłam
-
Prawdopodobnie infekcje bo miałam bardzo wysokie CRP żadne antybiotyki nie działały nie wiemy jakie po porodach badnia było okSarrrra wrote:Czy mogę Cie zapytać z jakich przyczyn tracilas ciążę tak późno? Jeśli zbyt bolesne wspomnienie to nie odpowiadaj .