CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarrra, też czekach na mdłości?
Ja przyznam, że chciałabym już mieć ten objaw, bo poza sennością nie czuję się w ciąży. -
summer86 wrote:Sarrra, też czekach na mdłości?
Ja przyznam, że chciałabym już mieć ten objaw, bo poza sennością nie czuję się w ciąży.
-
Sarrrra wrote:Ja to w ogóle jestem podstresowana bo też nic nie czuje. W którym jesteś tygodniu? Dzisiaj tylko zmęczona jestem ale to myślę że od ciągłego leżenia a tak to nic. Piersi taki po prostu okrągłe i tyle. Boję się o tą ciaże
Sarrrra, u mnie dziś 5t2d, z tym że ja mam dość wczesne owu (12 dzień cyklu(, wiec już 26 dzień po owulacji.
Nie mam porównania, bo to moja pierwsza ciąża. Poprzednia długo wyczekiwana okazała się pozamaciczną.
-
summer86 wrote:Sarrrra, u mnie dziś 5t2d, z tym że ja mam dość wczesne owu (12 dzień cyklu(, wiec już 26 dzień po owulacji.
Nie mam porównania, bo to moja pierwsza ciąża. Poprzednia długo wyczekiwana okazała się pozamaciczną.a to dopiero 22 dzień po owu. A jak Twoja beta ? Ja chyba zrobię dzisiaj jak wyjdę że szpitala
Chociaż tak zobaczę czy wszystko dobrze... -
Sarrrra wrote:Ja też owu miałam 12 dnia
a to dopiero 22 dzień po owu. A jak Twoja beta ? Ja chyba zrobię dzisiaj jak wyjdę że szpitala
Chociaż tak zobaczę czy wszystko dobrze...
Sarrrra, ostatnią betę robiłam w środę, czyli 22 dpo i wynosiła 4539. Dzień później byłam na USG i był pęcherzyk 0,97 cm. Na USG jest jeszcze drugi pomiar zaznaczony 0,19 cm.. ale nie wiem czy to pęcherzyk żołtkowy, lekarz nic nie mówił o tym:/
Kolejna wizyta dopiero 3 listopada. -
Sarrrra wrote:Dziewczyny zygajace. Kiedy przyszły mdłości? Kiedy się zaczęły?
i szczerze nie życzę wam takich mdłości i wymiotów jak ja mam - całodniowe a i w nocy się zdarza
-
Ja tam mogę nie mieć żadnych nudności, wcake mi nie są potrzebne do szczęścia
Zresztą w obu ciazach wymiotowałam tylko po jednym razie. Mdłości były na zapachy, do tej pory nie znoszę zapachu musztardy
Kitulec witaj w gronie mam wiekodzietnych
Sarra super -
Fufka30 wrote:Teraz przyszły w 6 tc w poprzednich około 8tc
i szczerze nie życzę wam takich mdłości i wymiotów jak ja mam - całodniowe a i w nocy się zdarza
-
Nie każda kobieta miewa mdłości
pamiętam jak zeszła ciąże modlilam się, żeby zwymiotowac, bo mi az gulem wszystko w gardle stawało
Nie spieszy mi się do tego uczucia
Przesyłam Wam piękne słońce z Iranu od teścia, dzwonił dziś na skype..spod palmy na lezaczku- aż mu pozazdrościłam -
Sarrrra wrote:Czy mogę Cie zapytać z jakich przyczyn tracilas ciążę tak późno? Jeśli zbyt bolesne wspomnienie to nie odpowiadaj .