CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem na porodówce, skurcze sie nasilają rozwarcie przy przyjęciu było na 2,5 palca. Trzymajcie kciuki
Andziula_1988, zielonooka7, Czara, Pysiaczek89, Ha, Leira, anna23, Dika, Joaszo, Magda33, witaminkab, anieszka, Axana, lotka1990, Tini, Lucy010, Anitka201, Kropka89, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Trójka, Fufka - kciuki, żeby poszło szybko i sprawnie
U mnie dzisiaj pierwszy dzień bez męża. Dla starszaka najgorszy jest ten czas, kiedy młody nie śpi przez jakiś czas i muszę mu poświęcić troche uwagi. Wcześniej tylko jadł, spał i przewijaliśmy, a teraz od dwóch dni ma już dwa takie niedługie okresy czuwania.
Ogólnie jakoś się zorganizowaliśmy i nie jest źle
Mnie zostało jeszcze na wadze +2, sądzę że za parę dni waga sama wróci do stanu początkowego, tym bardziej, że macica jeszcze swoje waży, a teraz doszło jeszcze mlekoAnitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a powiedzcie mi czy był taki moment że zauważyliście że dziecie kopie niżej?? Ile po tym obniżeniu odbył się poród??
Ja od dwóch dni czuję że Wiktor kopie wypycha nóżki o jakieś 5 cm niżej. Zauważyłam to głównie dlatego że wcześniej jak wierzgał nogami to aż pod moim biustem a teraz jest znaczna różnica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 17:22
-
Joaszo wrote:Trójka trzymam kciuki
Anieszka śliczny ten Twój Franuś ❤️ ja też mam zamiar większość czasu spędzić na piłce tylko pytanie czy rzeczywiście dam radęa nie zauwazylam w ogóle y brzuch mi się obniżył w tym samym dniu mama mowila, że jeszcze nie ten dzień
Fufka, Trójka jesteśmy z Wami!Joaszo lubi tę wiadomość
-
Jednak nie ma u nas przerwy. Fufka i Trójka zaciskam kciukiA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
nick nieaktualnyEunice jakby nie patrzeć nasze dni są policzone
Anieszka mam nadzieję że dam. Chciałabym jak najwięcej czasu być w pionie i pod prysznicem. Myślałam też o tym żeby w czasie pierwszej fazy porodu korzystać z wanny ale teraz się zastanawiam czy dodatni gbs mi tu nie pokrzyżuje planów. -
dziewczyny, trzymam kciuki! Szybkich porodów!
Joaszo - ja też zauważyłam, że się obniżył brzuch bo łatwiej mi się oddycha jak się położę wieczorem ale nie ma z tym reguły - jednej się obniży 3 tygodnie przed porodem a innej dzień :pJoaszo lubi tę wiadomość