Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:A u nas nareszcie coś widać
http://www.tinypic.pl/qxh9tab1rxy6
Nie ogarnę wrzucania normalnych zdjęć tutaj
to ci pomogekopiujemy okno z tytułem "Kod do forum"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 17:10
dorcia8919, Lilianka27, Sista, Rozalia, sss, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
A to my i nasz bociek;) Co prawda nie tak ładny jak karolinki, ale jak widać przyniósł nam szczęście;)
Lilianko zobaczysz teraz będzie już tylko lepiej
kasika Amelka na pewno Cię posłucha i jeszcze trochę posiedzi w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:06
karolina0522, karolinka85, nenette, Scintilla, Lilianka27, agawera, Alorrene13, Rozalia, sss, Aka81, Z., Viola, A1984, Muniek, Joasia:), lilly78, gosi_a, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
-
Inesicia malutki masz brzuszek jak na ten tydzien..
A bociek superowy
Aghata..kazdy brzuszek jest piekny i ma cos w sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:12
Viola lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:13
Scintilla, Lilianka27, Alorrene13, Sista, Rozalia, nenette, sss, Aka81, Z., karolina0522, A1984, Joasia:), Ania1704, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Witam sie powizytowo
Jak latwo sie bylo domyslic, Radek zasloniety obiema rekami. Maz twierdzi ze to dziedziczne i stanowczo zaprotestowal przeciwko sesji ciazowej powolujac sie na geny
Z wiadomosci pozytywnych: maly wazy 2103g, slicznie pracuja mu miesnie oddechowe, pepowine ma dluga i zarzucona za plecami wiec ryzyko owiniecia nikle. Szyjka zamknieta choc raczej krotka. Na ktg serducho w normie, za to pisza mi sie skurcze. Doktor twierdzi ze to przez to odstawienie magnezu, dopisal mi Aspargin do kompletu ale nie zalecil jakiegos atrasznego odpoczywania. Mam sie relaksowac jakbym czula te skurcze czesto.
Lilianko to swietnie ze malutka ruchliwa. Nie mysl negatywnie, medycyna teraz potrafi cuda...Inesicia, Scintilla, karolinka85, Alorrene13, Sista, Rozalia, nenette, sss, Aka81, Z., karolina0522, Joasia:), Ania1704, lilly78, gosi_a, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolinko po kliknięciu na zdjęcie widać równe 100 cm
Lilianko u mnie w Biedronce ostatnio kupiłam właśnie Dady rozmiar 1.Alorrene13, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
Karolinka widać po powiększeniu 101 cm
Ja ostatnio prześcignęłam męża - mam 107 cm
Nieukowa gratuluję udanej wizyty !!!
P.s. Inesica no to sie troche pomylilamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:20
karolinka85, Sista, nenette, Rozalia, Z., karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Inesicia wrote:karolinko po kliknięciu na zdjęcie widać równe 100 cm
Lilianko u mnie w Biedronce ostatnio kupiłam właśnie Dady rozmiar 1.to ja Cie przebilam..bo mi wychodzi 103..
Inesicia, nenette lubią tę wiadomość
-
Lilianka27 wrote:Dziewczyny czy u was w biedronce są pampersy z Dady rozmiar 1?? Kurde u mnie nie ma w ogóle i to długi już czas..są tylko od 3-5kilo.
U nas tez są chyba cały czas, kupilam bez problemu chociaż ktoś tu kiedyś pisał ze z jedynkami jest problem. Ale mimo ze u nas w okolicy sporo nowych osiedli i chyba nadmiar maluchów.
A i radzie pytać o niektóre rzeczy w Biedronce, bo jak niby ostatnio była promocja na ekspresy do kawy i chcieliśmy kupić to na półkach pusto, ale wystarczyło zapytać i na następny dzień sprowadzili. Tak samo była promocja na mega pakę pieluch w super cenie i tez niby zabrakło, ale na następny dzień się odnalazło kilka paczek. Warto zapytać
Do nas dziś przyszedł wózeczek
Sista, karolinka85, Inesicia, Rozalia, nenette, sss, Truskaweczka250, Alorrene13, Z., Viola, karolina0522, Joasia:), Ania1704, lilly78, gosi_a, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
Wow, Agawera, po raz pierwszy tutaj widze swój brzuch. Wielkie dziękuje
Dzisiaj na SR mieliśmy kąpanie. A przy okazji dostaliśmy takie ubranka aby ubrać lale, żeby wiedzieć czego nie kupować...Wszystko musi byc maksymalnie rozpinane
Dziewczyny, z ciekawości sprawdziłam i...moj mały brzuch ma w obwodzie 111 cm. Ja mam 176 cm wzrostu, wiec moze dlatego on si tak "gubi"nenette, agawera, Inesicia, Rozalia, Alorrene13, Z., A1984, karolinka85, dorcia8919, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Ja już ostatnio zaczynam czuć się jak słoniątko, ale nic. Byliśmy z M na spacerze i teraz mnie kolana bolą więc chyba też zaczynają powoli odczuwać te 11 dodatkowych kilogramów. Ale jeszcze 3 tygodnie i wyganiamy Malutką
Oby tylko sama nie chciała wyjść wcześniej
-
Sista wrote:Wow, Agawera, po raz pierwszy tutaj widze swój brzuch. Wielkie dziękuje
Dzisiaj na SR mieliśmy kąpanie. A przy okazji dostaliśmy takie ubranka aby ubrać lale, żeby wiedzieć czego nie kupować...Wszystko musi byc maksymalnie rozpinane
Dziewczyny, z ciekawości sprawdziłam i...moj mały brzuch ma w obwodzie 111 cm. Ja mam 176 cm wzrostu, wiec moze dlatego on si tak "gubi"
po prostu zły link kopiujeszSista lubi tę wiadomość
-
Ja tez z ciekawości zierzylam przez Was, bo w dodatku dziś mi się humor popsuł bo moja mama powiedział mi ze mam duży brzuch, tzn spotkali wczoraj w sklepie mojego kuzyna z zona, u nich ciąża młodsza o 3 tyg i mama mi mówi, Aga nie ma takiego dużego brzucha. Ale kurcze te 2 kg Majki musi się gdzieś zmieścić ...
Obwód mojego brzucha to 90 cm. Ale przy moim wzroście może wydawać się duży (155cm). Pierwszy raz mi się tak zle zrobiło jak ktoś mówi o moim wyglądzie...Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021