Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata fajny brzusio, chyba mamy podobne
Karolinko Twój też superancki
Dada powodzenia z Kartonami !
Agata Jedź śmiało na majówkę, jeśli dobrze się czujesz. Ja nie jadę bo mi się nie chce zwyczajnie (zaproszenie było na melanż i 30-tkę na Mazurach więc sobie daruję bo chcę się wysypiać). Co do wagi dziecka... jem po prostu witaminy całą ciążę, do tego jem sporo cukru bo nie wyszła mi cukrzyca no i tym sposobem dlatego się trochę o to martwięa chyba nie chciałabym mieć cesarki. Już sama nie wiem
Dziewczyny link do allegro do torby, która mi odpowiadała:
http://allegro.pl/przybornik-serca-specjalny-na-pampersy-nowosc-i5290857636.html
Jest coś podobnego w ikei sporo taniej, ale mi nie pasowało bo te paski na górze są na rzep, a tu wiązane. Ja mam grubą ramę łóżeczka więc ta na rzep by jej nie objęła.
Scintilla, Sista, karolinka85, Z., nenette lubią tę wiadomość
-
Ja juz wróciłam z Urzędu Skarnowego, stałam w kolejce max. 15 minut, nawet nie próbowałam wykorzystać brzucha
Agata - jak dobrze sie czujesz to jedz i sie nie zastanawiaj. 80km to czasami tyle dziewczyny maja z domu do najbliższego szpitala, jakby sie cos miało dziać dojedziecie w pol godziny. Zazdroszczę leżaczka nad wodaJa miałam jechac z M. na weekend do jego mamy na wieś 8-10 maja, to ponad trzy godziny drogi na wschód. Ale juz jestem umówiona z koleżankami, wiec M. jedzie sam. My na weekend jedziemy nad Kraków na dwudniowa parapetowe. Jak by sie cos działo, sama wsiądę w samochod i pojadę, bo pewnie poza mną i dziećmi nikt nie bedzie w stanie prowadzić
Co do włosów na nogach, to mnie tez nie rosną prawie wcale, pod pachami tez. Tylko Bożena zarasta jak nigdy wczesniej
Aś - co do ruchow to u mnie czasami Olga cały dzien śpi. Rano jeszcze w łożku mnie budzi i bywa tak, ze pózniej dopiero wieczorem sie uaktywnia
Viola lubi tę wiadomość
-
Co do wagi, to jeśli mam doliczyć za 4 tygodnie jeden kilogram, to Olga w dniu urodzin bedzie ważyła 3500g - dla mnie idealnie
My z siostra należymy do tych dużych, siostra 4200, ja ponad 4000g
Mała jest głowa do dołu, wiec rozcięcie bedzie niewielkie, najwyżej gin mocniej na mostek naciśnie
Scintilla, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane:)
Od rana jeszcze Was nie doczytałam, bo jak wyszłam po 8" to dopiero wróciłam.
Na wizycie wszystko w jak najlepszym porządku
Przepływy, poziom wód ok.
Julka zrobiła nam psikusa i w ciagu 3 tyg odwróciła sie głową w dół.
Waga 2560
Wynik GBS ujemny ( przy opcji cc to tylko informacja dla pediatry), hemoglobina i mocz też bez zastrzeżeń.
Termin cc 2 czerwca
No a teraz zabieram sie za obiadek i nadrabianie wpisów co u Was:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:54
Sista, Alorrene13, Muniek, karolinka85, dorcia8919, Aka81, nenette, Ania1704, A1984, Rozalia, lilly78, Z., Scintilla, Viola, Inesicia, Nieukowa, Karolaja2271, nadine24, gosi_a, Lilianka27, karolina0522, sss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata kiedyś słyszałam, że mięta nie jest wskazana na zgagę ale mi pomaga to nie będę sobie żałować
Jeżeli chodzi o wagę która jest wskazaniem do CC to różnie bywa, moja bratowa SN urodziła trójkę dzieci z czego dwójka ważyła ponad 4000g i o cesarce nie było mowy
Joasia bardzo ładne zdjęcia, to łapką cudowne
Agata i Karolinka bardzo ładne brzuszki
Wszystko wskazuje na to, że dziś będzie skończony remont- jeżeli nie to pogryzę!karolinka85, Scintilla, Joasia:), Z., Rozalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Właśnie wróciłam od lekarza i jestem tak niesamowicie szczęśliwa, bo Niunia wysłuchała moich próśb i się obróciła! Aż płakać mi się chce ze szczęścia. Teraz mogę rodzić, choćby zarazChociaż podobno na szybki poród się nie zapowiada, mimo główki w dole nadal jest jeszcze wysoko, a szyjka zamknięta na 4 spusty. Czekam więc do 20 maja i do boju
Waga na dziś 2265, prognoza porodowa jest na max. 3500, tymbardziej że nie biorę już żadnych witamin od ponad miesiąca i nie mam czym dziecia utuczyć
W poniedziałek trzeba będzie się dobijać do położnej i umawiać na spotkanieScintilla, Joasia:), Z., Rozalia, Nieukowa, karolinka85, nenette, Alorrene13, A1984, Inesicia, sss, Muniek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo już jestem na bierząco
Kasika dobrze, że sytuacja opanowana. Amelka napewno jeszcze poczeka
Kochane Wasze brzuszki śliczne
Dada życzę aby te kartony same sie rozpakowały.
Za wizyty kciuki zaciśniete, a tych pozytywnych gratuluje.
A co do fotek to faktycznie mój gin uwielbia je robić. W swoim gabinecie ma och sporoNiestety Julka nadal uparta i twarzą do moich pleców. Dopiero gdy położyłam sie na prawym boku to troszkę uchwyciliśmy Julinkową buzie.
A piąteczka dla tatusia bo pierwszy raz niestety nie mógł pójść ze mną. Bardzo oj bardzo ubolewa i stąd ta fotkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 13:53
nadine24, karolinka85, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:Nadine - grzeczna Hania, możesz byc z niej dumna
A nie mówiłam...?
Bardzo sie cieszę, ze sie udalo
Jestem niezmiernie dumnaChociaż na samolocie lekarz kręcił nosem że chyba nic z tego, bo wysoko ją czuje to na USG na szczęście wyszło inaczej
Teraz mam schize, że obróci się z powrotem, ale mam nadzieję że nie szykuje nam takiego psikusa -
Ale super fotki Joasia
Wrocilam ze spaceru, 2h lazenia po lesie to ostatnio moj rekord
Odsapne chwilke i zaraz smigam do gina. Moze po ostatniej wizycie bez fotek Radża sie laskawie odwroci i pokaze buzie
Ja bym miala 3kg synka na koniec gdybynto sie sprawdzalo. Tak bym wlasnie chciala, miedzy 3 a 3,2kg rodzicnadine24, Scintilla, Alorrene13, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Ale super fotki Joasia
Wrocilam ze spaceru, 2h lazenia po lesie to ostatnio moj rekord
Odsapne chwilke i zaraz smigam do gina. Moze po ostatniej wizycie bez fotek Radża sie laskawie odwroci i pokaze buzie
Ja bym miala 3kg synka na koniec gdybynto sie sprawdzalo. Tak bym wlasnie chciala, miedzy 3 a 3,2kg rodzic
Im szybciej ich wygonimy z brzucha, tym bardziej prawdopodobne że w 3200 się zmieścimy