Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Zyrcia ... lista zaktualizowana pięknie, pięknie ...
a tuż pod dwiema Mamusiami świeżo upieczonymi bułeczkami, czeka tłumek bułek jeszcze nieupieczonych, spragnionych swoich dzieciątekBoszsszz mój umysł już chyba zbzikował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 14:30
dorcia8919, Inesicia, lilly78, zapah_ciszy, Sista, Scintilla, Z., Joasia:), A1984, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To na której stronie przyjmujemy kolejny porod? Mnie od wczoraj boli kość spojenia łonowego, czyli mam Wasze objawy z opóźnieniem. No i mam zagwostke z badaniem GBS, bo lekarz mi powiedział, ze mam zrobić w 34 tygodniu, czyli teraz. Dzwonię do labu, czy mi to zrobią, a kobita mówi, ze to sie od lekarza przynosi wymaz do badania. No i wieczorem do lekarza zadzwonie, czy mam do niego przyjść aby mi to pobrał
A tak wogole, to dzisiaj złamałam krzesełko w urzędzie. Olga sie wierciła, wiec chciałam sie troche do tylu odchylić i nagle trach, złamane na pół. Dostałam takiego ataku śmiechu, ze az ktoś wyjrzał z pokojuTak wiec Nadine, uważaj jutro gdzie siadasz
szczesliwamama, zyrcia, dorcia8919, Alorrene13, A1984, Z., Inesicia, Rozalia, karolinka85, gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
Muniek gratulacje!!!!
Pięknego masz synka, taki delikatny i różowiutki!
Jak będziesz miała chwilę daj nam znać jak było!
Zyrcia, dzielna jesteś, fajne masz podejście na luzie, życzę smacznej ogórkowej!
Magdalena - ale to zleciało, Dominik już taki duży! Mam nadzieję że niedługo będziecie razem w domu.zyrcia lubi tę wiadomość
-
Aaaa... Kurcze nie ogarniam ilosci postow!!!
Muniek gratuluje! Szybki porod i maluszek juz z toba! Az usiadlam z wrazenia, jest absolutnie przecudny!!!
Madziu trzymam kciuki zeby Dominisiowi nozka juz sie zrosla i zebyscie mogli go tulic do woli! Jest juz taki sliczny i swietnie ze tak dobrze mu idzie oddychanie i ssanie!
Ja dzis zasuwam dalej z mebelkami, zlozony przewijak i komoda, jeszcze 3 szafki i pokoik praktycznie gotowy! Jutro zamawiamy jeszcze rozkladany fotel zeby bylo jak maluszka karmic i go pilnowac w nocy
Bylam u gina na nfz, na razie u mnie.porod niepredko. Szyjka twarda i zamknieta, brzuch wysoko, doktor umowil mnie.na wizyte... 9 czerwca!!! 2 dni od terminu i on twierdzi ze jeszcze bede przed porodem... Ech. Wolalabym urodzic 2 czerwva, w rocznice slubupoki co jednak NIE NUDZE SIE!
Pobral mi gbsa i myslalam ze go z liscia strzele, bo mi grzebal pod Hermanem jakby tam kuzwa zyle zlota znalazl. Boli do rej pory...
Tyle ode mnie... Evell, Zyrcia, Scintilla- trzymam kciuki! Odezwe sie jak skoncze z pokoikiem
Buzka dla wszystkich!Alorrene13, Scintilla, Z., Rozalia, maglic, Joasia:), nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam z USG, mały zrobiła mamie psikusa i ustawił się główką do dołu ( a mamusi go tak prosiła żeby leżał spokojnie bo chce cesarkę) no cóż.
Waga w 34t4dz 2711 g. a poza tym wszystko ok i to jest najważniejsze GrinWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 15:36
dorcia8919, Scintilla, sss, Z., Inesicia, Rozalia, karolinka85, maglic, Joasia:), Nieukowa, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem jak wy dziewczęta,ale ja to nie mam siły dzisiaj jakoś.zmęczona jestem,senna,jakoś szyjka mnie dziś bolała..w ogóle mała jakaś taka ruchliwa..mam nadzieję,że 1,5tyg jeszcze posiedzi w brzuszku...jak patrzę,na nasze tyg...to porody tuż tuż..mmuniek urodziła,a kurde w tym tyg co ja teraz ..to wszystko już tuż tuż..OMG ja się tak boję..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:30
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę