Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
CaneCorso wrote:Dziewczyny ile kompletów ubranek należy spakować do szpitala dla dzidzi??
U mnie w szpitalu również jak u Moni ubranka tylko na wyjście. W domu naszykuję sobie, a dopiero w dniu wyjścia mąż mi dowiezie. Więc wszystko zależy jakie duże się dziecko urodzi. -
nick nieaktualnyJa to w ogóle mam dzisiaj jakieś kłucia w szyjce,takie rozpieranie....jak siedzę normalnie na krześle to wstać nie mogę,tak mnie napierdziela..tak pierwszy raz mam...ze 4razy byłam się wypróżnić..może to przez zawalone jelita hehe...no bo oczyszczam się niesamowicie...oby do czwartku...
Zyrcia normalnie jesteś boska:)) ja to taka zestresowana chodzę( bo żadnych skurczy u mnie nie może być!
-
Witam popoludniu oczywiscie na poczatku ogromne Gratulacje dla Munka maluszek sliczny Jesli chodzi o parowanie ja tez nie mam nikogo i niestety mieszkam w Belgii wiec pewnie mojej drugiej poloweczki nie znajde jak cos to bede sie starac info na biezaco was kobietki A jak ktos chetny jednak to mam Pl telefon chetnie podam i sie wymienie najlepiej zeby to byl ktos kto ma termin jak ja 01.06cc
Po wizycie u lekarza moj synek czuje sie lepiej lekarz stwierdzil ze to kaszel astmatyczny czyli kolejny raz potwierdza sie diagnoza ze odziedziczyl ja po mnie na szczescie dostal leki i teraz juz bedzie pewnie lepiej Ogolnie jak czytam forum to juz strasznie sie ekscytuje bo coraz wiekszymi kroczkami zbliza sie rozwiazanie Pozdrawiamsss, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Mi te pobierali gbs ale tylko z pochwy nigdzie nie grzebala. Mi wyszlo ujemne tylko jakies drobnoustroje i coli sladowe ale nic nie powiedzieli wiecej .....
Ja to sie stresuje jak maly gmera przy szyjce bo to mega odczuwalne a teraz jestem bardziej wrazliwa. Polozenie ma glowkowe podluzne i w sumie najlepsze do pn wiec ja nie wiem co moj gin o tej cesarce. Ale dopytam na wizycie bo sie znow nastawie a tam inaczej wr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 18:13
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Wstałam
Nadrobić Was to sztuka
Czuję, że zaraz znowu pójdę w kimono, bo pogoda mnie dobija - i cały dzień ktoś mnie budzi !!
Najpierw listonosz, tel od brata, S=świadkowie jehowy ( jak zadzwonił domofon i się baba zaczęła przedstawiać to myślałam, że ZUS - ale oni by się mnie pytali co myślę o biblii, koleżanka z pracy z nowinami, kolejna koleżanka co mi ciśnienie podniosła i jestem mega zł i na koniec małż.
Ehh..... człowiek się źle czuje to go molestują, a jak siedzę całymi dniami się nudzi to nikt nie ma czasu ! -
Ale robicie smaka na ogórkową. Zjadłabym taką ogórkową od mamy. No nic muszę uzbroić się w cierpliwość.
BrumBrumek powodzenia w szpitalu. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Mama nadal szyje organizer na łóżeczko, ale wstępny efekt widziałam na skype i nawet całkiem ładnie jej to wychodziSpakowałam torbę, umyłam okna, M nadal robi generalne sprzątanie w kuchni, kleję album dla Zosi. W sumie M będzie miał jeszcze w maju sporo wolnego i co najważniejsze anulowali mu przyszłotygodniową 24-godzinną służbę więc powoli pod koniec tygodnia zabieramy się za wyganianie Zosieńki;)
maglic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySerdecznie witam na świecie Samuelka
Muniek gratuluję
Zyrcia trzymam kciuki abyś dotrwała w dwupaku do odpowiedniego momentu.
Dziękuję Wam bardzo za kciuki, przydały się. Na bakterie w moczu dostałam leki, bałam się, że będzie taka sytuacja jak u Ciebie BruBrumek i będę musiała leżeć w szpitalu. Dziś został mi pobrany GBS, niestety szpatułka była w odbycie i lekko przekręcona.
Szyjka zamknięta i twarda, następna wizyta 2.06. wtedy będzie wykonane USG i będzie to też ostatnia wizyta, na niej dostanę L4 dłuższe o 10 dni niż tp, żebym nie marnowała macierzyńskiego gdy przenoszę ciążę. U mojej gin, ciąża donoszona to skończony 37 tydz. do tego czasu mam brać również luteinę.
Waga u gina pokazał +3 kg w ciągu 4 tyg. jednak jest to efekt zatrzymania się wody, mam całkowicie zrezygnować ze soli.
Ktg nie wykazało czynności skurczowych, w trakcie badania drapałam małą po nodze po akurat wystawiła od razu tętno przyśpieszyło, mam tylko nadzieję, że to z radości a nie ze złości
maglic, karolina0522, Z. lubią tę wiadomość
-
A jeszcze mi powiedzcie kiedy mowa o zanikajacym tetnie dziecka? Bo na ktg pare razy nie lapalo tzn.synek uciekal..a ja juz mysle Bog wie co.. Potem bylo ok..jak polozna chwile przytrzymala
-
Karolinka skurcze są normą także spokojnie, nic się nie dzieje. Ja już nie biorę buscopanu ani luteiny, gin kazał odstawić aby spokojnie organizm się szykował do porodu.
Tak, jak dziecko ucieka to tętno ginie. Moja się z nimi w szpitalu na ktg w chowanego bawi za każdym razemoni się wkurzają a ta dalej wariuje
a tętna brak. Spokojnie wszytsko masz w normie
-
kasika8303 wrote:Karolinka skurcze są normą także spokojnie, nic się nie dzieje. Ja już nie biorę buscopanu ani luteiny, gin kazał odstawić aby spokojnie organizm się szykował do porodu.
Tak, jak dziecko ucieka to tętno ginie. Moja się z nimi w szpitalu na ktg w chowanego bawi za każdym razemoni się wkurzają a ta dalej wariuje
a tętna brak. Spokojnie wszytsko masz w normie
-
Ja siedzę i ryczę ...
Podejrzenie Hipotrofii - mała urosła w ciągu 2 tyg niespełna 200g.
Brzuszek mniejszy już o ponad 2tygodnie.
Jutro jadę z rana na patologię - jeśli będzie coś nie tak z przepływami to wywołują poród przez CC... a według niej waga 2300 to żadna rewelacja i wolałby aby dziecko podrosło.
Mam nadzieję, że to wina jej sprzętu