Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Scintilla, dobrze dziewczyny piszą, pewnie kolejne wróżenie z USG, ja tam już w ogóle te wymiary traktuje z przymrużeniem oka
Sprawdzi Ci inny lekarz i pewnie wyjdzie że wszystko ok.
Muniek - dzielna Mama i dzielny Maluszek! Niech się grzecznie dogrzewa w inkubatorze, fajnie że już jest z Wami! -
Muniek super że masz już swoje maleństwo przy sobie!! Zazdroszczę że jesteś już 'po'
Odpoczywaj teraz i nabieraj siły
Scintilla, trzymaj się, tak jak mówią dziewczyny nie martw się na zapas, jutro może się okazać że to jednak pomyłka -mocno za to trzymam kciuki!! Ja też jutro pewnie na oddziale też będę miała USG. Ostatnie miałam w połowie marca więc bardzo się denerwuje czy wszystko tam jest ok z Hanią...
Maglic, mój gin też trochę olał te płytki, właściwie to skomentował tylko w ten sposób że to skontrolujemy na oddziale, a o podaniu w takim wypadku znieczulenia powiedział że różnie to bywatakże niewiele się dowiedziałam
maglic lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które leżały w szpitalu, orientujecie się jak to jest ze zwolnieniem bo wczoraj mi się skończyło, gin powiedział że w szpitalu mi wypiszą. no dobrze ale wypiszą tylko na pobyt w szpitalu czy też na jakiś czas po wyjściu?? Bo nie widzi mi się po wypisie od razu iść do gina tylko po zwolnienie i płacić za wizytę
-
Scinifilla mam nadzieje ,ze to błąd i jutro Twoj stres okaże sie niepotrzebny.
Żyrcia a jak Twoje nastawienie ekscytacja duza ?
Muniek zycze zdrowa dla syneczka ,pisz nam w miarę możliwości co i jak .
Ja dzis wypralam pierwsza partie ciuszkówjutro działam dalej i posprawdzam co mam a co musze dokupić z garderoby ..
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:31
Nieukowa, Sista, nenette, zapah_ciszy lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
BrumBrumek wrote:Dziewczyny które leżały w szpitalu, orientujecie się jak to jest ze zwolnieniem bo wczoraj mi się skończyło, gin powiedział że w szpitalu mi wypiszą. no dobrze ale wypiszą tylko na pobyt w szpitalu czy też na jakiś czas po wyjściu?? Bo nie widzi mi się po wypisie od razu iść do gina tylko po zwolnienie i płacić za wizytę
Mi tez sie skonczylo L4 i szpital mi wypisywal . Dostalam zwolnienie na 30 dni a bylam tam 5 dni wiec spoko, mysle ze na dluzej wypisuja , ja bylam w szoku ze az na tyle dostalamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:27
BrumBrumek lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
A wymiarami tez bym sie nie przejmowala, moze faktycznie blad pomiaru. Ja w środe u gina mialam inne wymiary niz w czwartek na oddziale. U gina wazyl 2107 a na oddziale 2070 i wogole wyszedl im mniejszy na 32 t i 5 dni . Wiem ze to nie wielka roznica. Trzymam kciuki zeby bylo okMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:31
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnynie no jestem podjarana bo cos sie dzieje ale tak logicznie myslac to porod powinien chyba bolec co ?
a te skurcze raczej nie sa specjalnie bolesne, moze jeden na iles mnie wykreci a tak to nie, chyba ze juz sie przyzwyczailam
do szpitala mam 5 minut drogi wiec mam przyjechac jak beda wody albo juz zacznie porzadnie bolec i cieszy mnie to bo Leo sie wierci wiec wiem ze z nim okej a nie widzi mi sie lezec na oddziale i gapic w sufit wole tu siedziec z Wami
A1984, Nieukowa, maglic, Z., Alorrene13, Sista, Aka81, gucio, karolinka85, nenette, dorcia8919, Inesicia lubią tę wiadomość
-
BrumBrumek zdrówka życzę, niech bakterie idą precz!
Dziewczyny,
Czy u Was Tatusiowie mają zamiar wziąć L4 na opiekę nad żoną po porodzie? Mój by chciał, ale ja nie wiem czy to się dostaje tylko jak są jakieś powikłania po porodzie cesarka Ginekolog może odmówić wypisania takiego zwolnienia? Kto to właściwie ma wypisać - lekarz w szpitalu? Mój gin prowadzący nie pracuje w szpitalu gdzie chce rodzić.
Monia ja nie kupuję żadnych kropelek, poczekam na wskazania od pediatry po porodzie, na pewno powiedzą co kupić jak stosowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:54
-
Monia ja nie mam witamin, bo nie wiem czy będę mogła karmić piersią. Przy piersi daje się wit D+K, na MM samą D...
Mnie rozwaliła mieszanka dyskusji o odbytach i ogórkowej z poprzednich stron
Czop i kolacja to mniejszy hardcore
Ja tak skręcam te mebelki, patrze na ten pokoik i nie dociera do mnie, że to dla mojego własnego dziecka. Tak jakbym robiła go siostrze albo znajomej...
Ps. mąż kupił złe szafki ;/ Zorientowaliśmy się w połowie skręcania i jeszcze nas czeka jutro próba zwrotu i wymiany na te które faktycznie miały być... ECH.
Muniek dzięki za szczegółyZazdroszczę podejścia niemieckiego, bez nacięcia
Sista lubi tę wiadomość
-
.aś. wrote:sss, ja miałam usg w piątek i też mi wyszło 2070. Zastanawiam się czy to nie przymało.
Wiesz co ja ufam mojemu ginowi i mowil ze jes ok a z wymiarow nawet wyszlo ze tydzien starsze. Tak wiec ja sie nie martwie. Na necie roznie pisza...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm