Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:31
sss lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Ja też już po wizycie u gina i jak się okazało ostatniej bo trzy tygodnie go nie będzie... Aż mi się smutno zrobiło że zobaczymy się dopiero kilka tygodni po cc
Szyjka wg gina ok, żadnych rozwarć i kolejne 1,5 kg na plusie czyli w sumie 12 kg od poczatku. Pobrał mi posiewy i też mi grzebał w tyłku, dobrze że nie mam hermana i nie bolało hehe
Powiedział żebym dogadała cc wcześniej niż 16 bo on przewiduje akcję przed tym terminiem, a ja i tak chcę mieć 12 więc jeszcze raz zagadam do ordynatora.
No i życzył mi połamania stołu operacyjnegoZ., karolinka85, dorcia8919, Alorrene13, Inesicia, Sista, maglic, sss, Joasia:), Scintilla, Nieukowa, nenette lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Też tak marnie się czujecie? Lilianko ja też ledwo żywa...
Straszne zmęczenie czuję, biorę żelazo i brzuch mnie od niego boli....niedobrze mi zawszę mój organizm źle tolerował Fe
poza tym brzuch ciągnie i boli...spokojnie nie.zamierzam rodzic przez najbliższe 2 tygodnie,.nie nudze się i jestem wogole niegotowa
Agata a jak ty się czujesz?Alorrene13, maglic, Joasia:) lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Ale piszecie dzisiaj duzo.. Dopiero co nadrobilam..
Bylam w luxmedzie na ktg,potem pojechalismy odebrac posciel kocyk i rozek i zahaczylam o apteke..
A wiec ktg..hmm.nie bezskurczowe jak ostatnioze 2 razy podskoczylo do 60% ale zupelnie nic nie czulam raz 50% 40% no i reszta spokojnie.. Te najwyzsze byly przy ruchach..
Polozna mowila ze ok,ze poki nic nie czuje i skurcze sa bezbolesne to zeby sie nie martwic.. Bo jak zobaczylam jak mi skacza to juz mialam w myslach ip i szpital.. Ale mowila ze do porodu napewno jeszcze troche skoro szyjke mam twarda i dluga.. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:31
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Dziewczyny a u Was jakie pisaly sie skurcze? Niby nie kazala sie martwic.. Bo pytalam czy lepiej podjevhac na ip czy niekoniecznie..
A jak mam niby odczuwac skurcze regularne gdyby sie pojawily skoro zadnych bolesnych nie czuje..czasami tylko te twardnienia.. -
nick nieaktualnya to te procenty co sa na tej maszynie do ktg to sila skurczy ??
bo ja w nocy miałam cały czas w okolicy 20-30 a jak się brzuch napinał to 60 kilka razy w okolicy 80% było i czułam to wyraźnie, ale jakoś nie bolało specjalnie hmmm
czuję się głupia, bo ja nic nie ogarniam juz z tego rodzenia -_- -
Karolinka ja w szpitalu też miałam takie skurcze i też mówili ze to ok. No organizmy pomału szykują się nam do porodów. Ja to najbardziej z tym oczyszczaniem widzę, masakra jest
Zyrciu ja też mam dziś ogórkową -
I ja się melduję po wizycie, doktorek zobaczył posiew i postanowił żeby przeleczyć bakterię antybiotykiem dożylnym, jutro mam się położyć na oddział na jakieś 5 dni, wyszedł mi jeszcze cukier w moczu więc będę diagnozowana w kierunku cukrzycy no i będą monitorować te moje nieszczęsne płytki. Nie wiem czy będę miała neta ale w razie czego Joasia będzie przekazywać wieści
Rozalia, Joasia:), A1984 lubią tę wiadomość
-
ale robicie smaka z tą ogórkową (moja ulubiona z resztą)
Dziewczyny głowa do góry z tymi skurczami, zobaczycie będzie wszystko w porządku i nie sądzę, że któraś z nas nie zauważy pewnych oznak poroduDamy radę
A ja dziewczyny jeszcze wybieram się nad morze, a comam zgodę gina, więc nie ma co sobie żałować
jeszcze ostatnia wycieczka sam na sam z mężulem
aż mi się humor poprawił na samą myśl
karolinka85, Alorrene13, sss, Inesicia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Brumbrumek-czyli te plytki to cos powaznego?
czy to kwestia znieczulenie bo kurde moj gin to olal. A ja stresuje sie juz jakimis krwotokami itd.Powodzenia kochana, szybko zleci
i mocno trzymam kciuki za to zeby bakterie wybili i zeby cukrzyca byla tylko podejrzeniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:29
-
nick nieaktualny