Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 jesteście mega dzielni. Trzymam kciuki byście jak najszybciej wyszli do domku.
Muniek szaleństwo z tym Twoim porodem. Ja po wczorajszej wizycie byłam mega przygnębiona że jest ryzyko że na dniach urodzę, ale jak patrzę na Twojego Słodziaka, który jest taki piękny i zdrowy to się przestaję denerwować.
Zyrcia jesteś szalonaja to bym się przywiązała do położnej i odmówiła powrotu do domu z 3cm rozwarciem
zapah_ciszy lubi tę wiadomość
-
Sista wrote:Juz po Urzędzie, wiec na spokojnie mogę pisać, wszystko po kolei. W Urzędzie, poza dowodami osobistymi i zaświadczeniem od lekarza o wysokości ciazy, potrzebny jest Twój akt urodzenia, jeśli nie urodziłaś sie w Tychach. Ja nie miałam, ale Pani zadzwoniła do urzędu gdzie sie urodziła i jakoś to sobie zmigrowala czy załatwiła. Trwało to tak z 1,5h, przed nami była jedna para juz z dzieckiem. Najpierw sa protokoły, potem przychodzi Naczelniczka Urzędy Stanu Cywilnego i robi sie poważnie. No i czeka sie na akt uznania pózniej. wszystko w pokoju 315. Cieszę, sie ze to załatwiliśmy, bo siedzieć tam 1,5h z noworodkiem, to masakra, bo akurat po tej stronie słońce wręcz pali...
Co do dzisiejszych warsztatów, mozemy Cię zabrać, bo jadę z moja mamaJak jesteś chętna, daj mi znać na priv, skąd można Cię zabrać. Wyjedziemy tak 16.00-16.15 z Tychów
Czyli spokojnie mogę jutro udać się do urzędu, bo dzisiaj załatwiłam sobie zaświadczenie
Na pewno to nie byłby problem? Dałabym Ci do 14 w razie czego znać, bo czekam jeszcze na info od koleżanki, żeby już nie komplikować -
agawera wrote:właśnie zgupiałam słyszę dzwięk alarmu mniejwiecej taki jak jest przy nalocie
ale oco chodzi , wiec stwierdziłam do mojego moze szybciej pójdziemy po werę , a on jak ma coś pierdzielnoć to i tak pierdzielnie
Agawera, bez stresuu nas też mają te syreny wyć, to podobno jakies testy
agawera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapah_ciszy witaj w klubie krótkich szyj. Mamy taki sam termin i szyjkę 1 cm
Co do ciąży donoszonej to dla neonatologów to skończony 38 tydzień. Choć jak pokazuje dzisiejszy cud, wystarczy 35 by narodził się piękny zdrowy bobaszapah_ciszy lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:ale co szykuja sie na cos , bo najpierw bym chcała miec przy sobie cała rodzinke no i zosie na zewnatrz
A tego to nie wiem, w każdym bądź razie to podobno testy sprawności syren alarmowych. Pewnie też bym się wystraszyła o co chodziale wczoraj na Tyskim profilu fejsbukowym była informacja że w całej Polsce będą testować.
o coś tu znalazłam
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cwiczenia-systemu-ostrzegania/j0rhtyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:30
-
nick nieaktualny
-
nadine24 wrote:A tego to nie wiem, w każdym bądź razie to podobno testy sprawności syren alarmowych. Pewnie też bym się wystraszyła o co chodzi
ale wczoraj na Tyskim profilu fejsbukowym była informacja że w całej Polsce będą testować.
o coś tu znalazłam
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/cwiczenia-systemu-ostrzegania/j0rhty
patrze na wp nic nie widze
szczeże mówiąc nawet nie wiem ile takich sygnałów powinno byćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:32
-
nadine24 wrote:Czyli spokojnie mogę jutro udać się do urzędu, bo dzisiaj załatwiłam sobie zaświadczenie
Na pewno to nie byłby problem? Dałabym Ci do 14 w razie czego znać, bo czekam jeszcze na info od koleżanki, żeby już nie komplikować
Nadine - spokojnie, samochod mamy 5-cio osobowyCzekam na info tak do 15.00. A urząd załatw koniecznie, patrząc na to co sie u nas dzieje...
-
Sista wrote:Nadine - spokojnie, samochod mamy 5-cio osobowy
Czekam na info tak do 15.00. A urząd załatw koniecznie, patrząc na to co sie u nas dzieje...
Ale dobrze wiedzieć że to trochę trwa, bo na 13 mamy umówione spotkanie z położną, a plan był taki żeby z pół godziny wcześniej wyjść z domu i załatwić urządale w takim razie wezmę sobie z 2 godziny zapasu
-
nick nieaktualny
-
Munio gratuluje sliczny bobasek.
Dziewczyny jak patrze na suwaczek to malo ktora ma ciaze donoszona. U nas w szpitalu dziewczynas lezy drugi tydzien bo czekaja do 38 tygodnia ale skonczonego wiec praktycznie 39. Maly jej wazy 3600 wiec w sumie mogli by ciac ale nie chca.
Ja jakos nie bralam pod uwage tak wczesnego rozwiazania i nadal nie biore wrrr. Dopierro torbe piore...
Ja gadalam z moim ginem i mam sie nie stresowac i lykac zupelnie leki inne niz w szpitalu mi napisali. Wizyta wczesniejsza niekonieczna chyba ze cos sie bedzie dziac to odrazu do niego.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:30
sss, A1984 lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?