Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BrumBrumek wrote:zapah ciszy czemu czujesz że urodzisz wcześniej ?
Bo mam krótką.. (1 cm) miękką szyjkę... A miałam 3,5 cm....
A wczoraj miałam usg.. i Pan mi powiedział, że mi się macica stawia.. Wydawało mi się, że mnie się nic nie dzieje, bo nic nie czuję..
Ale on mi pokazał, i faktycznie.. potem miałam bardziej miękki brzuch.. Nie byłam świadoma.Sista lubi tę wiadomość
-
Muniek - Samuel jest prześliczny, ogromne gratulacje Dziewczyno !!! Siedzę w Urzędzie i rycze, ze urodziłaś taką słodka istotkę
Weszliśmy do pokoju w urzędzie aby uznać ojcostwo przed narodzeniem i ryczałtam kolejny raz, jak Pani Naszelnik Urzędu mówiła regułki o prawach i obowiązkach ojca. Co te hormony ze mną robią
Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Muniek gratuluję. Samuelek śliczny.
Odebraliśmy wózekJeśli chodzi o przychodnię to mamy się zgłosić dopiero po urodzeniu Zosi. Zabieram się za obiad i później pakowanie.
No i szukam kogoś do pary do pogotowia smsowegomaglic może Ty?
maglic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muniek gratuluje Samuelka
jest śliczny
ja tez nie wierze ze mam takie maleńkie cudo w brzuchu
Co do pary to może zrobimy trojkącik jako dziewczyny z Trójmiasta?? Agawera, Dada, co Wy na to ?? No i mamy terminy na druga polowe czerwcaMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Marcia86 wrote:Muniek gratuluje Samuelka
jest śliczny
ja tez nie wierze ze mam takie maleńkie cudo w brzuchu
Co do pary to może zrobimy trojkącik jako dziewczyny z Trójmiasta?? Agawera, Dada, co Wy na to ?? No i mamy terminy na druga polowe czerwca
na taka propozycje czekałam -
nadine24 wrote:Sista, wystarczyło faktycznie to zaświadczenie od lekarza i dowody osobiste? Bo ja się jutro wybieram
Juz po Urzędzie, wiec na spokojnie mogę pisać, wszystko po kolei. W Urzędzie, poza dowodami osobistymi i zaświadczeniem od lekarza o wysokości ciazy, potrzebny jest Twój akt urodzenia, jeśli nie urodziłaś sie w Tychach. Ja nie miałam, ale Pani zadzwoniła do urzędu gdzie sie urodziła i jakoś to sobie zmigrowala czy załatwiła. Trwało to tak z 1,5h, przed nami była jedna para juz z dzieckiem. Najpierw sa protokoły, potem przychodzi Naczelniczka Urzędy Stanu Cywilnego i robi sie poważnie. No i czeka sie na akt uznania pózniej. wszystko w pokoju 315. Cieszę, sie ze to załatwiliśmy, bo siedzieć tam 1,5h z noworodkiem, to masakra, bo akurat po tej stronie słońce wręcz pali...
Co do dzisiejszych warsztatów, mozemy Cię zabrać, bo jadę z moja mamaJak jesteś chętna, daj mi znać na priv, skąd można Cię zabrać. Wyjedziemy tak 16.00-16.15 z Tychów
A1984 lubi tę wiadomość
-
Munioooo - GRATULUJĘ!! synek jest przecudowny, a Ty super dzielna mamuśka!
Inesicia - wysłałam zaproszenie :*
Scintilla- wrociłaś, a już się zamartwiałyśmy co się z Tobą dzieje
Za wizyty kciuki zaciśnięte.
A ii synku nie wychodź bo łóżeczko nie gotowe, fotelik też, torby nie spakowane, Bożena spięta i nie gotowa. Zlituj się nad matką i posiedź jeszcze tydzieńdorcia8919, Z., Scintilla, Inesicia, Rozalia, gosi_a lubią tę wiadomość