Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:30
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
CaneCorso wrote:Scintilla ja chcę być z Tobą w parze
ale nie toleruję trójkątów, taka ze mnie konserwa (w pracy kolega na mnie mówi "moherowy beret")
Wysłałam zaproszenie - Twarda i Wierna z Ciebie sztuka- Lubię takie
!
Muniek .... GRATULUJĘ ! Synek jest prześliczny ... nadal do mnie nie dociera, że w naszych brzuchach chowają się takie istotki! -
nick nieaktualny
-
Muniek moje najszczersze gratulacje, ciesz się że wszystko już za Tobą a przed Tobą najlepsze!!! Śliczny Samuelek, bardzo się cieszę, że jest już z Wami:-) Wzruszyłam się, ryczę co chwilę jak typowa baba w ciąży. Uściski dla Ciebie i Twojej rodzinki!
-
nick nieaktualnyA ja idę w czwartek do lekarza..stresuje się..dostaję już skierowanko na ŁÓdź i jadę chyba 24maja,żeby od poniedziałku zaczęli działać..mam nadzieję,że do tego momentu nie zacznie się nic dziać,bo nie chciałabym jechać ze skurczami,a cięcia w szpitalu tu nie chcę,bo dziecko mi będą i tak transportować do Łodzi,a nie chcę żeby cokolwiek spieprzyli!!Powiem tak u nas w szpitalu,łóżka piękne,oddział zrobiony,ale co z tego jak sprzętu nie ma..więc powiem tak...dla mnie obojętne są warunki szpitalne,ważne że jest sprzęt odpowiedni,który może pomóc dziecku,a ja się przemęczę te 4doby po cc...chociaż jak dla mnie opieka w CZMP w Łodzi oddział perinatologii i ginekologii 3piętro sale od 44 do 57 panie położne super miłe i pomocne..a prowadzący mnie dr Grzesiak dla mnie rewelacja:))
dorcia8919, Rozalia, A1984, Nieukowa, Viola lubią tę wiadomość
-
Muniek niesamowite!! Dzielna z Ciebie dziewczyna!! :* Samuel prześliczny, niesamowite że takie cuda siedzą w naszych brzuchach!! Odpoczywaj teraz i cieszcie się sobą
A jak będziesz miała chwilę to napisz coś więcej odnośnie porodu, np czy bardziej skurcze parte bolały? czy teraz Cię boli? jak z krwawieniem? No i jak idzie przystawianie małego?? -
nick nieaktualnyMuniek gratulację !! Chyba za mnie urodziłaś
Ale się dzieje uhuhu połowa zaraz urodzi z wrażenia
Musiałam odespać dziewczyny, bo wróciliśmy ze szpitala po 4 rano -_-
Wykąpałam się, nadal rwało w plecach, skurcze dość częste.
Pojechałam do Gamety z nadzieją, że się nade mną zlitują i się nie pomyliłam. Cisza, nikogo chyba tam nie było, tylko dwa małe bobaski u położnej, zajęły się mną aż 4 osoby :o KTG trwało chyba z godzinęskurcze co jakieś 8-9 minut, ale dość słabe i rozwarcie 3 cm, ale jak wody nie odeszły ani bóle nie staną się baardzo mocne mamy czekać. Śluz może być czopem, ale nie musi. Obudziłam się teraz i nadal mnie boli jak na okres, skurcze też czuje, ale już nie panikuje, leże i zaciskam giry -_- Najważniejsze żebym kontorlowała ruchy, ale to akurat nie jest trudne, bo Leon chyba ma straszną frajdę z tego, że mnie stresuje
Na szczęście do szpitala mamy 5 minut więc bezstresowo zdążę dojechać a przynajmniej mamy próbę z głowy
Rozalia, EP!C, Scintilla, dorcia8919, Z., Inesicia, Sigma, maglic, sss, Nieukowa, Aka81, nenette, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:30
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę