Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lilly78 wrote:Agata, super pomysł, tylko która umie stworzyć taki pliczek i dać nam dostęp, ale tak, żeby ludzie z zewnątrz nie mogli naszych telefonów czytać?
Ja mam teraz dużo czasu więc postaram się to ogarnąć. Nie wiem co sądzicie ale ja bym tam chyba nie umieszczała nr telefonów wszystkich (może dla chętnych?) pomimo tego że będzie zahasłowane i z dostępem tylko dla nas. To już jak sądzicieAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ale wrazenia nasze kobitki juz pewnie maja swoje maluchy Ciekawe kto nastepny w maju czy moze czekamy.do czerwca bo wtedy to ja U mnie noc ciezka maly po wycieczce chory tak kaszle ze cala noc nie spalismy wiec teraz jedziemy do lekarza do zobaczenia pozniej
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Ania to paruję się z Tobą
Agatko trójkąty uwielbiam ale Ania Cię wyprzedziła
Kurcze, wyprzedziłam Agatę o jakieś ułamki sekund, bo nasze wpisy są o 9:37A1984, Rozalia, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Ja po wizycie już i moja szyjka jest miękka i ma 1,5 cm czyli trochę się skróciła ale tak naprawdę mogę jeszcze tak pochodzić i kto wie czy nie dotrwam do kolejnej wizyty którą mam 27.05 (choć mam nadzieję, że nie). Chociaż Pan Doktor powiedział, że tak to wygląda na tą chwilę ale właściwie może się zmienić w każdym momencie
Ogólnie wszystko jest w porządku, mam komplet badań więc nie pozostaje nic innego jak czekać. Nie zamierzam się oszczędzać co by mój kolejny mężczyzna do kochania za bardzo nie przybrał na wadze i nie zrobił się klockiem
Powiem, że u mnie właściwie wszystko chyba gotowe poza mnąJakoś tak do mnie nie dociera, że zaraz będziemy mieli DZIECKO, nasz jedyne, niepowtarzalne, z krwi i kości, 50 % mam and 50 % dad. Nie dociera do mnie, że skończą się leniwe wieczory na kanapie bo będzie nas troje i ten nowy domownik będzie wymagał pełnej uwagi
Z drugiej strony boję się czy podołam, i martwię się czy wszystko będzie dobrze, czy maluszek urodzi się zdrowy. Tyle się słyszy o tych komplikacjach okołoporodowych... no ale trzeba być pozytywnie nastawionym
Czuję się nakręcona tym co tu się dzieje
PozdrawiamRozalia, Alorrene13, A1984, karolinka85, Ania1704, Scintilla, gosi_a, karolina0522, dorcia8919, Lilianka27, Joasia:), maglic, sss, nenette lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Alorrene13 wrote:Agata czyli w tym pliku byłyby typowane przez nas terminy porodu, + ewentualnie pierwotne terminy i realne ?
do tego co kto chce podac, mail, tel (nieobowiązkowe), imię dziecka, waga, imię i nazwisko ... ???
ja bym dała takie kolumny
UZUPEŁNIANE PRZED PORODEM
- Pseudonim z belly
- Imię potomka
- Data porodu wg OM
- Data porodu wywróżona przez Brzuchatkę - w formie zabawyciekawe czy któraś trafi
PO PORODZIE
- data porodu
- który to tydzień wg OM
- sn czy cesarka
- waga i długość Maluszka
Chyba że coś jeszcze chcecie dodać lub odjąć
Plik by był zahasłowany, każda z nas by miała link i hasło by podejrzeć co się dzieje / dodać swoje infokarolinka85, lilly78, Z., Ania1704, BrumBrumek, Scintilla, Rozalia, Alorrene13, gosi_a, Inesicia, maglic, Nieukowa, nenette, Viola lubią tę wiadomość
-
Olga - my jeszcze nie wychodzimy
Nie mamy łóżeczka, chyba, ze pragniesz spac ze mną i Tata w łóżku? Ale Mama jeszcze GBS-a nie zrobiła
No i wózka nie mamy, wiec zero spacerów do czerwca...
A1984, Scintilla, Alorrene13, Joasia:), maglic, Viola lubią tę wiadomość
-
Borys,
Mama nie kupiła Ci nadal skarpetek więc jeśli nie chcesz sobie wyziębić pięt to siedź grzecznie. Mamusia chciała także zaliczyć mycie okien i zaliczyć Tatusia parę razy w celu wywołania porodu GDY NADEJDZIE CZAS. Także synku grzecznie tam!Z., CaneCorso, BrumBrumek, Scintilla, Rozalia, Alorrene13, karolinka85, .aś., Inesicia, Joasia:), maglic, Nieukowa, nenette, Viola lubią tę wiadomość
-
O matko,dobrze że padłam wczoraj o 22 bo mi by dziewczyny ciśnienie skoczyło do 200 jak nic. Wczoraj miałam wieczorem 130/100 a dziś już 125/90. Dziś na 20 gin, podpytam go czemu te rozkurczowe tak mi się trzyma.
Muniek, Zyrciu kciukam!!!!!! Jeju udzielają mi się emocjezazdroszczę Muńkowi, ja już chcę Amelkę też mieć.
Karolinka85 to może my się w parę dobierzemy? Mamy podobne problemy, obie mega leżące mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:18
karolinka85 lubi tę wiadomość