Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muniek kciuki za Ciebie i synka. Koniecznie daj znać co u Was jak znajdziesz chwilkę.
Gratuluje donoszonych ciąż!
Teraz to się zacznie
Ja wstaje bo dziś też wizyta ale u mnie to pewnie pozamykane wszystko bo nie mam żadnych przepowiadaczy. A w sumie to moglabym już w piatek mieć chociaż boję się też jak cholera
Poza tym piękne słońce wiec zapowiada się ladny dzień
Milego! :*Sista, maglic, Alorrene13 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Muniek pewnie ma porannego Samuelka ze soba... Jejku super. Mam nadzieje ze mimo bolu sie udalo szybko wywalczyc TAKA nagrode
Muniek czekamy na niusy, fotke Samcia i relacje z porodu!
Zyrcia, co u ciebie?
Jezu musze szybciej dopakowac re torbe i skrecic mebelki bo zaczyna robic sie goraco!Sista, maglic, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Hej ja też jestem ciekawa, jak sytuacja się rozegrała
Ja noc miałam tragedia pierwszy raz wstawiłam do wc sikać chyba z 5razy
Jestem totalnie niewyspana , jadę odwieźć córkę do szkoły oczywiście w metrze nikt nie widzi że jestem w ciąży,.bo wszyscy śpią HahaAlorrene13 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
O ja cie..dziewczyny.. No to juz sie zaczelo..
Muniek mam nadzieje ze jestes juz po i ze wszystko jest ok..
Zyrcia a jak u Ciebie? Bo snilo mi sie ze rodzilas w nocy
U mnie noc kiepska..z powodu bolu brzucha..dobrze ze na 13 mam ktg to zobacze czy jest ok..
Synku,blagam Cie siedz do poczatku czerwca!!!Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesicia <PIONA>
też nie mogę uwierzyć w to, że już jest ciąża donoszona
Tyle razy miałam co do tego wątpliwości ale się udało
Także niech się teraz dzieję co chcę. Muszę się w końcu spakować noo. Niech mnie ktoraś kopnie.
Muniek - trzymam kciuki :* pewnie synek już jest z Wami
Suzanna - malutkiej dobrze u Ciebie dlatego wyjść nie chce
Rozalia - mi po zachwaleniu cukrów - te wredoty zgłupiałycukier sam skacze, ale do granicy 110 - nie wiem co się dzieję. Mam nadzieję, że cukry obiadowe uporządkujesz.
Ja codziennie jem schab w oliwie z 3 ziemniakami i surówką. Ewentualnie z piersią kurczaka. / a na belly w opisie jest, że łożysko już nie takie sprawne - srutututu - więc czemu nie mogłoby odpuścić moim cukrom?
Zyrcia - ja w niedziele co 10 minut miałam twardnienia brzucha i ciągnięcia, trwały z godzinępytałam położnej to są to już straszaki-przepowiadacze - niedługo, nawet do 2 tygodni, przerodzą się w prawdziwe skurcze porodowe, których podobno nie da się pomylić z niczym innym.
A ja po przemyśleniach nie wyganiam syna siłąniech sam chłopak zdecyduje kiedy przyjść na ten świat
chociaż nie obrażę się jak zrobi to w przyszłym tygodniu. Już bym chciała go wycałować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:48
Sista, Inesicia, Z., Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:bo to szpital prywatny a umowe z nfz maja jak skoncze 37tc i wtedy rodze za darmo.
Leże już z godzinę, mialam okolo 5 takich napiec/skurczy? ale bezbolesnych. Nadal leci taki sluz gesty z brazowym moze to ten czop ? -
Dziewczyny czy u Munka byly jakies objawy sugerujace ze moze zaczac sie wczesniej? Bo cos nie kojarze..moj mozdzek nie mysli
ale chyba cos z szyjka bylo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:46
-
Cześć Dziewczyny,
Czytam zaległe wpisy i rycze...nasze Dzieciaczki wychodzą
Muniek - kciuki zaciśnięte !!! Jak dobrze, ze dali Wam te ssterydy, Samuel ma otwarta drogęPokoik zrobiony, to teraz poza na lokatora. Czekamy na mega wieści
A u mnie noc spokojna, choc wczoraj wieczorem bolała mnie kość spojenia łonowego, Bożenka i brzuch był troche twardy. Ale WC tylko raz, no i wstałam przed chwila. Na dzisiaj sporo planów, wiec czekając na dobre wiadomości, śmigam do łazienki
Miłego dnia !!! Kasika, Agata, Nenette, Zyrcia - co u Was??Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Dziewczyny czy u Munka byly jakies objawy sugerujace ze moze zaczac sie wczesniej? Bo cos nie kojarze..moj mozdzek nie mysli
ale chyba cos z szyjka bylo?
Szyjka sie skracała, była w szpitalu kilka tygodni temu i sterydy dostali na płucka. No i Muniek po tym szpitalu juz tylko odpoczywałakarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Muniek trzymam kciuki Co ty tak pospieszylas sie ,mialas ze mną rodzic..
Oby wszystko dobrze bylo z toba i z malenstwem.Trzymam sie kobitko..
Zyrcia a ty jak tam?
Dzis ide Do kliniki na kontrole zeby sie nie okazalo ze ja nastepna .. bo gotowa nie jestem.
Sista lubi tę wiadomość
-
Emocje są, ja tak strasznie nie wysłana jestem, że jadę do domu i klade się w kime, też noc była przerywana i szczerze okropna ....
Pierwszy raz wstawiłam na siku 5 razy no szok, brzuch też mnie ciągnie,.ale niech się dzieję,.co ma się dziać,....AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnygosi_a wrote:No to się na prawdę zaczęło
ledwo oczy otworzyłam i już na belly bo przecież tu się tyle dzieje
Zyrcia co tam z Tobą?
ja sie pytam gdzie jest Scintilla? Odezwij się Kobieto bo się martwię
Też właśnie się zastanawiam co się z nią dzieję??? Joasia też jakoś ucichła..
Dziewczyny czekamy na Wasszczesliwamama, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo tu się dzieję nie było mnie kilka godzin a tu takie sceny.
Jak się do wczoraj nie denerwowałam to po nadrobieniu tych postów stres już mnie dopada.
Z jednej strony zazdroszczę bo dziewczyny na pewno tulą już swoje maleństwa, a z drugiej mocno zaciskam nogi i się oszczędzam żeby te 2 tygodnie jeszcze wytrzymać w dwupaku
szczesliwamama, Sista lubią tę wiadomość
-
maglic wrote:Inesicia <PIONA>
też nie mogę uwierzyć w to, że już jest ciąża donoszona
Tyle razy miałam co do tego wątpliwości ale się udało
Także niech się teraz dzieję co chcę. Muszę się w końcu spakować noo. Niech mnie ktoraś kopnie.
maglic, Sista, szczesliwamama, Z., Nieukowa, BrumBrumek, Scintilla lubią tę wiadomość