Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygucio wrote:zyrcia ja już nie wiem czy Ty się boisz czy jesteś podekscytowana?
Skurcze albo to napięcie nie wiem nie odróżniam miałam o 22.34 trwało 30 sekund, potem 22.46 40 sekund i 22.55 też 40 sekund, cały czas przy podcieraniu sluz brazowy. Boli jak na okres i troche ledzwia mnie rwa.
Wkurwia mnie moj maz bo panikuje i pieprzy glupoty juz -
nick nieaktualny
-
U mnie to nie fałszywy alarm,wody odeszły,w sumie leje się ze mnie cały czas. Ale skurcze za rzadko,ale bola już jak jasna cholera. Brzuch i krzyż koszmar!! Jak do 12 godz nic bardziej się nie zacznie to wywołują poród. Już jakieś kroplowki dostałam. Także dziś już utule swojego synusia. Emocje nie z tej ziemi.
Nie czytałam was ale widzę że u Zyrci tez sie zaczęło,trzymam kciuki w takim razie.
Odezwe się wkrótceamarranta, Ania1704, Z., Nieukowa, karolinka85, maglic, Sista, Alorrene13, BrumBrumek, szczesliwamama, Rozalia, Suna, sss, Viola, .aś., dorcia8919, nenette, Finezja lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
O rany szaleństwo
Muniek trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka. Powodzenia.
Zyrcia a jak u Ciebie?
maglic przybijam wirtualną piątkę z powodu ciąży donoszonejJupi... Aż ciężko uwierzyć, że to już. I jak na złość suwak się zaciął, a ja tak chciałam zobaczyć na nim 37 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 05:40
karolina0522, Z., karolinka85, maglic, Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMunio czekamy na dalsze informacje, Zyrcia a jak u was sytuacja? Agata lepiej się czujesz?
Nie wiem jak u was ale u mnie noc okropna co chwilę się budziła, to pewnie emocje po waszych wpisach na forum, mam dziś wizytę i się stresuje
Trzeba się powoli oswoić bo niebawem takie wpisy to będzie codziennośćSista miałaś nosa dziś będziemy na 1100 stronie, może masz w sobie jakiś dar o którym nie wiesz
Moja Livia czuję, że coś się dzieje strasznie się kręci i kopie w zebra
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Jej dziewczyny widzę ze ściągnięcie mojego szwu podziałalo na Was nie na mnie:-) my w dwupaku, trochę boli ale do wytrzymania, cały czas plamienia, dalej czekam a tu tyle emocji!!! Muniek trzymam kciuki i teraz ja zazdroszczę ze przytulisz albo już przytulasz synka:-) Zyrcia daj znać jak u Was????
maglic, CaneCorso, Alorrene13, dorcia8919, nenette lubią tę wiadomość