Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
lilly78 wrote:Inesicia, u nas tak samo ubogo będzie w łóżeczku, też pościeli i ochraniaczy nie kupowaliśmy, karuzelkę planujemy dopiero koło 1 miesiąca ogarniać, a młodego planuję w śpiworku kłaść spać o ile będzie grzecznie spał
lilly78, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySista wrote:Dorcia - karuzelki nie bede na poczatku montować, projektor/lampkę można odłączyć od reszty i pozozyc na parapecie jako samodzielna lampkę. http://bajkolandia.sklep2.pl/fisher-karuzela-z-misiami-projektor-pilot-cdn41-p-2577.html
Ciocia chciała cos kupić, to padło na karuzelkę, bo Olga dla siebie wszystko juz ma
Przez pierwsze trzy miesiące chce Oldze obok łóżeczka zawiesić czarno-białe figury geometryczne i proste wzory
super jest ta karuzelka. Testowałaś ją? Ja rozważam zakup ale są opinie że ma bardzo głośny mechanizm a wyświetlacz słaby. Pomóż proszę -
Hehe, u nas też łóżeczko biedne
tylko śpiworek
Usc załatwiony, teraz już M się nie wywiniei nawet nie trzeba było czekać , 5 minut i po sprawie, warto było to załatwić przed porodem
Z położną też już się umówilam i nic mnie już nie trzyma
Jedynie trzeba poczekać ostatnie 7 dni do ciąży donoszonej
no i jeśli poród będzie postępował bez komplikacji to rodzimy do wody
Niunia dziś znowu zsunęła się niżej bo już zaczęłam czuć nóżki po żebrami , więc zaczęłam już być bardziej spokojna o to że może mi jeszcze zrobić psikusa
Sista, dostałaś jakieś info odnośnie tego dzisiejszego spotkania? Bo ja nic. W zasadzie to jeszcze myślę czy się tam wybierać bo mamy swoją zaufaną fizjoterapeutkę i to raczej na jej opinii będę polegaćAlorrene13, lilly78, Inesicia, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInesicia wrote:Zrobiłam prasowanie i byłam na spacerze. Po drodze odebrałam wynik gbs i jest ujemny. Liście malin też odebrałam z apteki. Dzwonili jeszcze ze sklepu, że mają dla nas parasolkę do wózka (wczoraj jak odbieraliśmy wózek to czekali na dostawę). Kosztuje 65 zł. Trochę drogo chyba. Skoro za wózek zapłaciliśmy ponad 2300zł to tą parasolkę już mogli w gratisie dołożyć. Miałam po nią pójść "po drodze" ale może jeszcze zobaczę czy nie ma ich na allegro.
My karuzeli póki co nie montujemy. Założymy ją dopiero po jakimś miesiącu. W ogóle to nasze łóżeczko będzie raczej ubogie. Bez ochraniacza, zabawek, kołderki. Ale na to przyjdzie czas później. Póki co będzie tylko organizer, falbanka, prześcieradełko i do przykrycia rożek, pieluszka, kocyk w zależności od temperatury.
to i tak lepiej ode mnie, bo ja nawet falbanki nie mam -
W moim łóżezku będzie tylko materac, prześcieradło i dzidzius przykryty kocykiem a potem kołderką, ochraniaczy i baldachimów nie kupujemy. Póki co pomyślałam sobie, że w czerwcu moje życie może wyglądać dość chaotycznie i zakupiłam właśnie w necie książkę o ojcostwie, co by moja dzidzia miała co podarować tatusiowi na Dzień Ojca
-
gucio wrote:to i tak lepiej ode mnie, bo ja nawet falbanki nie mam
-
Melduje się ze szpitala, nie mieli miejsca na OCP to mnie walneli z ciężarówkami, które są po terminie. Ktg czyste bez żadnych skurczy, usg dopiero jutro, usłyszałam po badaniu ręcznym że na pewno młoda nie jest jakimś tragicznym hipohodrykiem ... Ważne aby sprawdzili przepływy ... Mam nadzieje wyjsc do końca tygodnia. Internet w telefonie działa mi obrzydliwie. Dziekuje jeszcze raz za wsparcie, postaram się jutro odezwać mam nadzieje z dobrymi wiadomosciami
Ania1704, agawera, sss, gucio, Rozalia, lilly78, CaneCorso, maglic, Inesicia, Nieukowa, Z., dorcia8919, Alorrene13, gosi_a, karolinka85, nenette, Sista, EP!C, karolina0522, kasika8303, Lilianka27 lubią tę wiadomość
-
Ja mam posciel ale na poczatek tez raczej bede uwazac, kocyk wystarczy. Musze kuipic jeszcze jakis bawelniany bo mam wlochatego. W sumie po przejrzeniu ubranek to rewelacji nie ma. Najwiecej mam pajacow welurowych bo siostra rodzila w marcu wiec zimniej. Nie wiem czy my bedziemy tez uzywac chyba ze lato bedzie kiepskie
Scintilla bedzie dobrze jak sie nie spiesza z usg to nie jest zle. Choc sie dziwie bo u nas w szpitalu zawsze jest na wejscie samolocik i usg. Trzymam kciuki.
Zyrcia rozwalasz mnie podejsciem, zazdroszcze.........Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:03
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91 🎉 (7.07)
90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08 mamy zielone światło 🥹
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
CaneCorso wrote:Dziewczyny oświećcie mnie: jak wygląda ten czop śluzowy? Czy to taka jasnobrązowa galaretka? Czy tego jest dużo? Czy mam się bać? Czy mówiłam już, że jestem kompletnie niegotowa????
Ja tak samo pojechałam dziś do ikea w celu zakupienia materaca i wanienki Pani w sklepie była obrażona ze zadaje pytania wiec się tez obraziłam wyszłam i stwierdziłam,ze zamówię przez net....
-
nick nieaktualnyCaneCorso wrote:Dziewczyny oświećcie mnie: jak wygląda ten czop śluzowy? Czy to taka jasnobrązowa galaretka? Czy tego jest dużo? Czy mam się bać? Czy mówiłam już, że jestem kompletnie niegotowa????
to najpierw były takie gęste gluty lekko brązowe, trochę gęstsze niż białko kurze, a teraz takie bardziej galaretkowate przeźroczysto żółte