Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Joasia:) wrote:Szczesliwamama my po cc wyjdziemy w 5 dobie ( oczywiście jeżeli bedzie wszytko ok )
Agaty to 2 doba dopiero ( chyba sie nie mylę ? )
o to dosc szybkowiem,ze po normalnym wychodzi sie nawet juz w 3
ale jakos dam rade,z malym przy boku
maz ma wolne wiec bedzie tez z nami caly czas,wiec jestem dobrej mysli
Joasia:) lubi tę wiadomość
[/url]
-
Joasia:) wrote:To we wtorek będziemy witały kolejnego mężczyznę
ahhh samiec z krwi i kosci 3300 wazyl w sobote zeszla,wiec chyba nie taki malya pamietam moment jak wczoraj robionego testu ciazowego,a tu juz po wszystkim:P
Joasia:), dorcia8919, Sista, nenette, agawera, Muniek lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWitojcie !
Dziś jestem wkurzona, jak Leon nie wyjdzie na co się nie zapowiada to się obrażam na cały świat !
Jedyna nadzieja- mój stary sobie o mnie przypomniał i chce mnie odwiedzić więc jak mnie wnerwi może ruszą się te skurcze !!
Robię dziś pizzę, bo dodatkowo odwiedza mnie mój brat z dziewczyną a oni nic innego nie jedzą
NUUUUDAA !
dorcia8919, asiaaaaaa, Sista, Aka81, Rozalia, sss, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Witojcie !
Dziś jestem wkurzona, jak Leon nie wyjdzie na co się nie zapowiada to się obrażam na cały świat !
Jedyna nadzieja- mój stary sobie o mnie przypomniał i chce mnie odwiedzić więc jak mnie wnerwi może ruszą się te skurcze !!
Robię dziś pizzę, bo dodatkowo odwiedza mnie mój brat z dziewczyną a oni nic innego nie jedzą
NUUUUDAA !
haha a Ty widze sie nie mozesz doczekac az Leos wyjdzie[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 12:16
Inesicia, szczesliwamama, lilly78, Lilianka27, nenette, Sista, gucio, maglic, Rozalia, dorcia8919, Z., karolina0522, Nieukowa, zapah_ciszy, sss, Joasia:), agawera, Aneta87, Truskaweczka250, gosi_a, karolinka85, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
nick nieaktualnyWitam się i ja:)
Ja dziś zabiegana i zmęczona już,pofarbowałam włos:)..robię pranie i jeszcze muszę spakować kolejną torbę na pobyt w hotelu przy dziecku..mam dość tego myślenia co zabrać,jak spakować,do szpitala na cc torba spakowana,tylko ciekawe czy zachcą mnie ciąć pod koniec maja(bardzo bym chciała,BYŁBY TO 37TYDZIEŃ) Wiem,że czym dłużej siedzi u mnie tym lepiej,ale ja wolałabym żeby wyciągnęli,żeby skończyła się ta niepewność..i w końcu chciałabym zobaczyć moją Laurkę..chcę już zapomnieć o bólu,o tym brzuchu..chcę zacząć normalnie żyć....i żadnych dzieci już nie planuje!! Kocham ją,tą co jest w brzuszku,jaka ona nie jest..jest moja...i chcę całą swoją uwagę i miłość skupić na niej...żebym nigdy w życiu nie zarzuciła sobie,że nie zrobiłam wszystkiego dla mojej córki..Wiem,że nie będzie łatwo,bo to co jej dolega to nie grypa.którą można wyleczyć...niestety...może nie będzie aż tak źle..ale w to,że się pomylili to nie wątpię,bo teraz sprzęt jest raczej dobry...może jedynie los okaże się dla niej łaskawszy i nie obdaruje nas tymi wszystkimi następstwami choroby...Nawet nie będę mogła dać wam znać kiedy urodzę,bo nie zabieram laptopa do szpitala,a w telef neta nie mam...a trochę tam będę ..mam nadzieję,że wszystkie szczęśliwie urodzicie i przetrwacie porody:))
Jeszcze się nie żegnam,bo do niedzieli będę zaglądać i śledzić porody:))szczesliwamama, Rozalia, A1984, dorcia8919, Z., EP!C, agawera, Aneta87, gosi_a, karolinka85, CaneCorso, karolina0522, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Ale robicie smaka tymi plackami i pizza, a ja muszę zapomnieć o takich rzeczach, właściwie na zawsze...U mnie nie bedzie, jak w cukrzycy ciążowej, ze po porodzie wrócę do smażonego i duszonego, moja wątroba jest zbyt delikatna. W ciazy sobie troche pofolgowalam i mam wynikKtóraś pytała, czy sushi jest ciężkostrawne. Takie normalne pewnie nie, ale w ciazy można tylko ze smażona i pieczona ryba, a do tego ja lubię duzo sosu sojowego i wasabi
Dziś u mnie kluski leniwe
Agata - dziękuje za informacjeU nas po CC, ze znieczuleniem podpajeczynowkowym, pionizacja jest po 12 godzinach. Ńie każą na szczęście od razu pod prysznic, wystarczy kilka kroków. Dopiero na drugi dzien rano, przed przejściem na normalny oddzial jest wymagana kąpiel. To u Was wyjście tak jak u nas, w piatej dobie po CC. Z całego serca zycze abyście w niedziele byli juz w domu !!!! Pytanko jeszcze mam o laktację, zaczęła sie tak od razu po przystawieniu synka?
A teraz zabieram sie za szycie poszewek na podusie dla mojej KsiężniczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 12:28
szczesliwamama, nenette, Rozalia, maglic, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasiaaaaaa wrote:hej GRATULACJE tym ktore juz sie ciesza maluszkami
Dziewczyny siedze od rana i sie zastanawiam jak to jest z ta szyjka macicy w ciazy i wujek google nie umie mi odpowiedziecWiec tak moja szyjka byla zamknieta zawsze od poczatku na 48mm a od 3 tyg sie skraca po trochu czyli 38mm 36mm i teraz 32mm zgupialam troszku jakie to ma wogole znaczenie i dlaczego sie skraca???
Ale piekny brzuchol ja u siebie nie widze brzucha nie wiem czemu wszyscy mowia ze niedlugo pekne a ja podziwiam nawet na ulicy brzuszki innych ciezarnych
To że się skraca na tym etapie ciąży to normalka. Ważne żeby to się nie działo zbyt szybko. Ja na tym etapie miałam 2mm przy czym mi się nagle skróciła w 2 tyg o 30%.asiaaaaaa lubi tę wiadomość
-
Ja obskoczyłam sklepy, kupiłam trzy racuchy w barze mlecznym i sok jabłkowy. Jak nie miałam zachcianek w I trymestrze tak teraz co chwilę coś, a tu trzeba się opanować
Mdlić mnie coś zaczęło a muszę jeszcze przed wyjazdem kibela sprzatnąć.
Przyszły dziś firanki do pokoju małego, jeszcze czekam na literki i będę się mogła pochwalić co mi wyszło
Moja mama nie zna litości. Dzwoni dziś do mnie żebym kupiła ze 2 kg różnych ciastek na wagę, bo ona chce do kawy postawić z ciastem. Takie rzeczy mówić cukrzycce ehhhh...Sista, Z., maglic, karolina0522 lubią tę wiadomość