Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorcia8919 wrote:A widzisz a mnie w aptece powiedziała, że nic nie wolno. A to jest bez recepty?
mi to polecila dentystka ktora jest bardzo dobra i sama jest w ciazy na tym etapie co ja
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Rozalia to udanej imprezy i spokojnej podróży :)Fajnie mieć takie młodsze rodzeństwo
My na przyszły weekend jedziemy nad morze (niecałe 400km) i już się doczekać nie mogę
Aghata przykre fakt, ale na samą myśl o paleniu w ciąży aż mnie trzepie. Kurde nie wyobrażam sobie tego jak można być tak głupim i nieodpowiedzialnym. Ale dla dziecka powodzenia i zdrówka!
Karolinka dziękuję! Zakupię na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:54
karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozalia wrote:Dziewczyny doradzicie co zrobić? Chcę kupić laktator medela swing, szukałam używanego i ceny są w granicach 300 zł. Czytałam jednak że silnik laktatora ma żywotność 280h a kupując używany nie wiem czy ktoś np. rzeczywiście używał miesiąc i jeszcze mi posłuży. Widziałam że można kupić nowy w smyku za 430 zł bo mają teraz promocję i biję się z myślami co zrobić, bo najgorsze jak wydam tyle kasy i użyję go kilka razy na rozbujanie laktacji a potem będzie się kurzył. Myślałam też o avencie nowym i on kosztuje 320 zł ale medela ma lepsze opinie... Doradzcie bo zwariuje
Rozalia nie wiem czy już dokonałaś wyboru czy nie bo nie nadrobiłam Was jeszcze, ale laktator medela ma moja szwagierka i bardzo chwaliła, ja bym brała nowy, masz gwarancje i gdyby co naprawią za free (szwagierka raz korzystała bo zalała silniczek mlekiem), a 130 zl różnicy między nowym a używanym to chyba już nie jest taka duża kwota.
W aptece gemmii jest za 435 z groszami i masz do tego nakładkę ze smoczkiem czyli odpada Ci zakup butelki ( kosztuje ok 70 zl).
http://www.aptekagemini.pl/medela-odciagacz-pokarmu-swing.htmlRozalia lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Agatko trzymam kciuki aby szybko ból po cc minął.
Karolinka kciuki zaciśniete za wizytę!
Dziewczyny a mi nad pępkiem wyskoczyły jakieś krosty, macie pomysł co to może być? Nie swędzi mnie to, pępka już mało co widzę i mąż rano zauważył że mam te krosty. Chyba że to rozstępy się robią i z tych krostek zaraz pajączki się zrobią?
ja tez mam,przy poprzedniej ciazy tez mialam,kila drapalam,i blizny male zostaly ;/[/url]
-
nick nieaktualny
-
Agatko - a Twój Synuś w rożku, czy woli miec wolne rączki i nóżki? I jak tam waga i karmienie, tylko Twoja piers? Jejku, ale Ci zazdroszczę, ze masz swoje Szczescie juz obok. Moja musi jeszcze wytrzymać ze trzy tygodnie, a jednocześnie tak bardzo sie o nią boje. Jakie prognozy na wyjście do domu? Standardowo wychodzi sie w piątej dobie po Cc? Pisałaś, aby wziąć 20 podkładów poporodowych (tych łódek w kształcie podpasek), az tak bardzo leci? Jestes mega dzielna, tak trzymać. Zdrowy synuś, to serce i skrzydła człowiekowi rosną
-
M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 09:56
Joasia:), sss, szczesliwamama, Alorrene13, Inesicia, Z., dorcia8919, gucio, Sista, Aka81, Lilianka27, Viola, maglic, Suna, Rozalia, A1984, agawera, gosi_a, karolinka85, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:Agatko - a Twój Synuś w rożku, czy woli miec wolne rączki i nóżki? I jak tam waga i karmienie, tylko Twoja piers? Jejku, ale Ci zazdroszczę, ze masz swoje Szczescie juz obok. Moja musi jeszcze wytrzymać ze trzy tygodnie, a jednocześnie tak bardzo sie o nią boje. Jakie prognozy na wyjście do domu? Standardowo wychodzi sie w piątej dobie po Cc? Pisałaś, aby wziąć 20 podkładów poporodowych (tych łódek w kształcie podpasek), az tak bardzo leci? Jestes mega dzielna, tak trzymać. Zdrowy synuś, to serce i skrzydła człowiekowi rosną
On tak bardzo się jeszcze nie domaga jedzenia lubi moje piersi sobie pociumkac a tam wiadomo pierwsza zdrowa siara...ale muszę dokarmiac mimo.ze.on nie chce bo ma świszczący płacz ze za mało pije i wzięłam dzisiaj butelkę...to wziął.dwa luki i nie chciał. Cały czas by spał. A do domu wracamy w niedZielę. Co do podlasek to ja w sumie trochę zuzylam przy wodach plodowych teraz leci mu druga paczka.szczesliwamama, gucio, Joasia:), Sista lubią tę wiadomość
[/url]
-
aghata wrote:On tak bardzo się jeszcze nie domaga jedzenia lubi moje piersi sobie pociumkac a tam wiadomo pierwsza zdrowa siara...ale muszę dokarmiac mimo.ze.on nie chce bo ma świszczący płacz ze za mało pije i wzięłam dzisiaj butelkę...to wziął.dwa luki i nie chciał. Cały czas by spał. A do domu wracamy w niedZielę. Co do podlasek to ja w sumie trochę zuzylam przy wodach plodowych teraz leci mu druga paczka.
jej dlugo musicie byc,lacznie ile dni w szpitalu?[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej GRATULACJE tym ktore juz sie ciesza maluszkami
Dziewczyny siedze od rana i sie zastanawiam jak to jest z ta szyjka macicy w ciazy i wujek google nie umie mi odpowiedziecWiec tak moja szyjka byla zamknieta zawsze od poczatku na 48mm a od 3 tyg sie skraca po trochu czyli 38mm 36mm i teraz 32mm zgupialam troszku jakie to ma wogole znaczenie i dlaczego sie skraca???
Ale piekny brzuchol ja u siebie nie widze brzucha nie wiem czemu wszyscy mowia ze niedlugo pekne a ja podziwiam nawet na ulicy brzuszki innych ciezarnychszczesliwamama lubi tę wiadomość
Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :*
Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*]
Anialkow w niebie 5 [*] -
nick nieaktualny