Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam w słoneczny poranek:)
A tak prezetujemy sie w 37 tygodniu
Jeżeli któraś wizytuje to kciuki zaciśniete.
Za szpitalne kciuki podwójne.
Sista, Alorrene Wam życze poprawy wyników badań.
Wszystkim miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:17
Sista, Rozalia, Inesicia, maglic, Z., Aka81, karolinka85, gucio, sss, EP!C, lilly78, Alorrene13, dorcia8919, Suna, gosi_a, nenette, Lilianka27, Viola, A1984, Ania1704, Aneta87, karolina0522, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
-
Nie dam rady was nadrobić bo jestem tak zmęczona ze nic mi się nie chce...niby dałam małego na noc do noworodków ale te łóżka szpitalne są koszmarne no i rana ciągnie jak cholera. Mały jest taki grzeczny śpi i ciągnie cycorka już z 5 razy zrobił smolke najbardziej podoba mi się jak sir budzi i ogląda świat. Mogę wam doradzić żeby wziąć conajmniej dwie paczki dużych pospasek poporofowych a potem już tak nie leci więc można zastąpić takimi na noc, majtki poporodowe po cc to tak min 4 pary i tychc podkładowe seni 90x60 całą paczkę. U nas w szpitalu niby nie trzeba ubrań dla dziecka ale ubierają w jakąś szmate a na dole pielucha tetrowa zawiniete w stary becik i M ma dzisiaj przywieźć ubrania bo za mało wzięłam. Marzy mi się powrót do domu
Sista, Joasia:), Rozalia, maglic, Z., karolinka85, gucio, sss, EP!C, lilly78, Alorrene13, dorcia8919, szczesliwamama, AMJ, nenette, Viola, Ania1704, Aneta87, Scintilla lubią tę wiadomość
[/url]
-
Alorrene13 wrote:Dziewczyny wy się znacie na wynikach... Co oznacza duza ilosc leukocytow w moczu?
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Dziękuję za odpowiedzi. W poniedziałek może powtórzę badanie moczu.
Wyniki wyszły takie dokładnie :
Leukocyty
151,6 /ul
norma: 0,0 - 20,0
Leukocyty (w polu widz.)
27 wpw
Norma: 0 - 5
Czyli dużo ponad normę, nic mnie nie piecze, ostatnio częściej oddaję mocz, ale też nie znowu tak często, myślałam że to dlatego, że Młody jest niżej. Natomiast może mam jakąś infekcję intymną, ciągle tak mi się wydaje, zaleczam to jakimś żelem intymnym, raz jest lepiej, raz gorzej. Mogłam też źle pobrać mocz, bo poleciało właśnie coś jeszczegeneralnie i tak wizyta u gina we wtorek. Dziś znowu jedziemy na działkę i to niedługo, obym tylko tam dobrze się czuła. Wracam w niedzielę i już nigdzie nie jeżdżę do porodu. Jak wrócę to pewnie będą mnie czekać kolejne super wieści o nowych naszych bobaskach. Muniek słodziak ten Twój Samuel, i Agaty też oczywiście
i Magdy
Dobra zmykam, trzymajcie się , buzia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:23
Rozalia, Sista, Z., maglic, nenette lubią tę wiadomość
-
Aghata pocieszyłabyś jakoś kobietki przed cc, bo Twoje opisy mnie przerażają
Wytrzymasz te kilka dni, teraz to już z górki
Maglic rusz dupsko i idź z piesem, bo Ci narobi na dywanPomyśl jak Ty się czujesz kiedy musisz siuśki trzymać, miej litość
Sista, Z., maglic, Aka81, Viola lubią tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Cześć Dziewczyny,
Dziękuję za odpowiedzi. W poniedziałek może powtórzę badanie moczu.
Wyniki wyszły takie dokładnie :
Leukocyty
151,6 /ul
norma: 0,0 - 20,0
Leukocyty (w polu widz.)
27 wpw
Norma: 0 - 5
Czyli dużo ponad normę, nic mnie nie piecze, ostatnio częściej oddaję mocz, ale też nie znowu tak często, myślałam że to dlatego, że Młody jest niżej. Natomiast może mam jakąś infekcję intymną, ciągle tak mi się wydaje, zaleczam to jakimś żelem intymnym, raz jest lepiej, raz gorzej. Mogłam też źle pobrać mocz, bo poleciało właśnie coś jeszczegeneralnie i tak wizyta u gina we wtorek. Dziś znowu jedziemy na działkę i to niedługo, obym tylko tam dobrze się czuła. Wracam w niedzielę i już nigdzie nie jeżdżę do porodu. Jak wrócę to pewnie będą mnie czekać kolejne super wieści o nowych naszych bobaskach. Muniek słodziak ten Twój Samuel, i Agaty też oczywiście
i Magdy
Dobra zmykam, trzymajcie się , buzia :*
-
Agatko trzymam kciuki aby szybko ból po cc minął.
Karolinka kciuki zaciśniete za wizytę!
Dziewczyny a mi nad pępkiem wyskoczyły jakieś krosty, macie pomysł co to może być? Nie swędzi mnie to, pępka już mało co widzę i mąż rano zauważył że mam te krosty. Chyba że to rozstępy się robią i z tych krostek zaraz pajączki się zrobią?
-
Dzień dobry!
Jejku nie było mnie od wczoraj popołudnia, a tu tyle postówAle idealna lekturka do kawy
Widzę, że mamy nowego Dzidziusia na forumSerdecznie gratulacje
Chłopaki widzę rządzą na maxa
Ej Kobitki wychodzić
Muniek synuś piękny. A wygląda jakby już miał z miesiąc
Aghata wracaj do siebie!
Kochane macie jakieś sprawdzone metody na wychodzący ząb mądrości? A aptece powiedziała mi babka, że nawet smarować dziąseł nie możnaDała mi tylko paracetamol. A w domu szałwia do przepłukania. A znacie coś jeszcze??
-
Dorcia na bolace dziasla mozna uzywac zel - masc solcoseryl albo elugel..ja stosowalam ten drugi bo mialam w domu..a jak bylam u dentysty z dziaslami to smarowala mi solcoserylem..
Plukac mozna szalwia albo septosanem..dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Hej Wam !
ja dziś wizytuje na 13,20- prosze o kciuki
będzie też GBS. Mam nadzieje, że wynik będzie ok .karolina0522, Rozalia, sss, Alorrene13, Inesicia, Z., Joasia:), karolinka85, maglic, Lilianka27, nenette, Viola, A1984, agawera lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Dorcia na bolace dziasla mozna uzywac zel - masc solcoseryl albo elugel..ja stosowalam ten drugi bo mialam w domu..a jak bylam u dentysty z dziaslami to smarowala mi solcoserylem..
Plukac mozna szalwia albo septosanem..
A widzisz a mnie w aptece powiedziała, że nic nie wolno. A to jest bez recepty? -
Hej kochane
Ja po usg z mała ok.waga ok. 2600
Pani dok. Stwierdziła że przy moich wymiarach dojdzie do ok.3200 to dość dużo jak stwierdziła, choć wątpię bo moja 1wsza córcia ważyła w 41 tyg.2900
Co do cc. To ma być nie wcześniej niż ok. tyg.od tp.czyli ok10.06 ale jeszcze mam się zgłosić.po 1.06, to ustalą, czyli nie spieszą się,.chyba,.że by samo się zaczęło....mam czekać.więc też nie znam.dnia ani godziny.....
Pozdrawiam , wieczorem was nadrobiędorcia8919, Rozalia, Sista, Alorrene13, Inesicia, Z., Joasia:), karolinka85, szczesliwamama, Aka81, gucio, Lilianka27, nenette, Viola, A1984, Ania1704, Scintilla lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
A ja przeniosłam usg ze środy na dziś. Co prawda do gorszego lekarza ale wyjeżdżamy na weekend i chcę jechać spokojnie z myślą że z młodym wszystko dobrze
Ostatnie usg miałam prawie miesiąc temu wiec warto go chyba podejrzeć. Proszę o kciuki o 19:45
dorcia8919, Z., Joasia:), karolinka85, szczesliwamama, Inesicia, maglic, Alorrene13, Lilianka27, nenette, Viola, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Nie pisze tego ze boli po to żeby straszyć ból przestanie boleć a takiego skarga będziecie mieć na resztę życia
leży ze.mna dziewczyna która e ciąży paliła a teraz jej dziecko co prawda urodziło się mając 10 pkt ale walczy z zapaleniem płuc i jeszcze lekarka ja dobila bo powiedziała ze to początek sepsy..niby to przez bakterie z dróg rodnych Aaale...nie chce tutaj gdybac. Szkoda mi jej bo ja leze obok z małym gadam do niego, daje cycorka on tak słodko sapnie czasem a ona nawet nie może swojej córeczki przytulić
[/url]
-
nick nieaktualny