Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byla pediatra wszystko ok..klopotow z krazeniem ani oddychaniem niema wiec super.. Porobia badania krwi i bedzie sie grzal w cieplarce.. I troche dluzej poobserwuja ze wzgledu na moje poronienia..
nenette, Nieukowa, karolina0522, Z., gucio, Alorrene13, maglic, Ania1704, Inesicia, dorcia8919, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow... Karolina Mega wspolczuje tak dramatycznej akcji porodowej, ale dzieki temu ze bylo tak z zaskoczenia przynajmniej ominal cie stres oczekiwania... Gratuluje silnego, wspanialego chlopczyka i tobie dzielnosci... Ja nie wiem czy bylabym w stanie pisac na forum podczas porodu! Mega szacun!
Cala noc bolaly mnie rece i nogi, moglam kazdym stawem strzelac- nadgarstkami, kostkami, lokciami, kolanami, palcami... To jest chore, syndrom niespokojnych nog i rak zupelnie bez powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:02
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gucio wrote:Karolinka widziałaś go?
Nieukowa mnie zespół niespokojnych nóg trzymał w ciąży kilka miesięcy. Jak się zbliżał wieczór to płakać mi się chciało. Od miesiąca już tego nie mam dzięki Bogu.
Dopiero jak wstane po 17 to pojade do niego go zobaczyc..wkoncuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 07:58
-
Byla polozna mowila ze jak znajda otwarte lozeczko grzewcze to go przywioza
Alorrene13, Nieukowa, Z., karolina0522, maglic, gucio, Inesicia, Marcia86, Scintilla, Sista, Rozalia, nenette, Daisy lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 17:49
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94 🎉 (3.05)
93 🎉(29.05)
92 🎉 (30.07)
91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: 7.08
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
karolina0522 wrote:Karolcia, super dzielna babka z ciebie
a tatuś widział synka?
Kurcze ciekawe, dlaczego zaczęło się wcześniej, nie mówił, jaka przyczyną?
Ściskam was mocno
A porod przedwczesny pewnie ze wzgledu na 2poronienia..bo to az 50% ryzyka
Edit. Urodzil sie bodajze 4.42Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:29
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Karolinko gratulacje
10 pkt wow gratulacje dla Ciebie i taty
Nieukowa co do niespokojnych nóg, ja też jak Gucio miałam jakiś czas temu i przeszło.
Zyrciu jak tam u Ciebie?
Kurcze ja też 2 razy poroniłam a Amelka nawet nie myśli wychodzićprzez to ciśnienie wolałabym aby była już na zewnatrz.
Rozstępy troszkę zeszły, te grudki wsiąkły. Dziś gin, aż mi trochę wstyd iść tak ten brzuch wygląda okropniejutro jeszcze ktg to też kurde a w czw pewnie zejdzie po lekach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:32
-
nick nieaktualny