Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka serdecznie Ci gratuluję :-D Szymus witamy na świecie :-)
    Marcia najlepsze życzenia w dniu Twego święta :-D
    Ja dziś mam ostatnią wizytę u stomatologa przed porodem, kurcze boli mnie pod zebrem nawet jak leżę a do tej pory to przynosiło mi ulgę :-\ od kilku dni nie mam na nic siły nie wiem od czego tak jest :-(
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-D

karolinka85, Marcia86 lubią tę wiadomość

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)

Marcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) !
    Ja też mam dziś wizytę u gina, proszę o kciuki, bo będzie pobierany GBS :/
    Też mam mniej siły ostatnio, i martwię się aby tej energii na poród starczyło.
    Karolinko obys jak najszybciej zobaczyła Szymusia na własne oczy i mogła przytulić ! Miłego Dnia Dziołszki ;)

karolinka85, nick nieaktualny, Inesicia, maglic, Scintilla, Marcia86, Rozalia lubią tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Gosia82. Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odwiozlam Maje do przedszkola, zjadłam śniadanie i się kładę jeszcze. A co, już nie mam siły nigdzie jeździć, dziś się może wkoncu spakuje. ale teraz tak myślę, że u mnie to normalne ja torbę z Mają pakowałam jak dostałam skurczyw 40 tyg i czekałam na Rafala i zdążyłam
    To może teraz tez tak zrobię, ale wczoraj tak coś mi było nie tak, że sama nie wiem czy nie urodze wcześniej tym razem.
    Miłego dnia dziewczyny

• Aneta87 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny
    Gratulacje dla Karolinki super ze z maluszkiem wszystko wporzadku, niech sie opala ;)
    Marcia spelnienia marzen i wszystkiego co najlepsze
    Trzymam kciuki za dzisiejsza cesarke
    Pozdrawiam i milego dniaxnw4pc0znf5j74rp.png

Marcia86, karolinka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia mozesz uzupelnic:

Czarnaa urodzila coreczke 3kg 56cm w 37tc+4.

Pozdrawiam i gratuluje Wam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:23

Nieukowa, Katha81, nick nieaktualny, Sista, Rozalia, nick nieaktualny, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina mega gratulacje :) synuś ma sie dobrze i to najważniejsze. Życze aby ból rany szybko odpuścił i bezbolesnego pionizowania.

Marcia kochanie wszystkiego najlepszego, szczęśliwego i lekkiego porodu :)

Szcześliwamamo za dzisiejszy Wasz dzień trzymamy kciuki :) czekamy na wieści.

U nas bez zmian. Bolą stopy, Bożena i kręgosłup.... a i burza hormonów które czasem sa nie do opanowania. Wczoraj szykowałam ciuszki do wyjscia dla Julki i ryczałam. Jakaś euforia szczęścia ze juz za chwile bedzie z nami :)

Plany na dziś to leniuchowanie na balkonie.

Wam życze miłego, słonecznego dnia :)

A i kciuki zaciśniete za wizyty, badania i kobietki szpitalne.

Marcia86, karolinka85, Sista, Rozalia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu jaki ukrop będzie... już teraz jest tak gorąco że nie idzie wysiedzieć na dworze, a to dopiero 9:00 ;/

Zmywam się zaraz na pocztę, ale aż mi się odechciewa taki upał...

Marcia, najlepszego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:14

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia byłaś dzielna. Ogromne gratulacje :) 3maj się dzielnie :*

Marcia wszystkiego naj naj :-)

Żyrcia nic do mnie nie pisała, więc raczej nie rodziła, ale gdyby co dam na pewno znać :)

Miłego dnia!

• Inesicia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko gratuluję synka. Cieszę się, że wszystko z Szymusiem w porządku. Trzymajcie się.
    Marcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.
    Muniek mam nadzieję, że Samuel szybko dojdzie do takiego stanu, że będą mogli go wypisać ze szpitala.
    Zyrcia co u Was?
    My dziś zaczynamy 39 tydzień i w nocy biodra dały mi się mocno we znaki, ale teraz jest już ok. M ma wolne więc rano poszedł po świeże pieczywko (przy okazji kupił pączki), zrobił śniadanko, teraz pojechał odebrać odznakę honorowego krwiodawcy a jak wróci to mam obiecany spacer. Mam nadzieję, że będzie padać dopiero po południu i zdążymy się przejść. Malutka w brzuchu szaleje, a ja jednak po cichu liczę, że najpóźniej w przyszłym tygodniu urodzę bo NUDZI MI SIĘ ;)

maglic, Marcia86, karolinka85, Rozalia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, gratulacje!!! zbieraj siły teraz mamuśka bo przed tobą cudowny ale i wymagający czas.
    Co do porodu przedwczesnego to ja jestem po 3 poronieniach i też sie trzymam w dwupaku i szczerze mówiąc mój gin nigdy nie mówił ze z tego powodu mogę wcześniej rodzic. Ja myślę że to raczej czeste infekcje przyczyniaja się do skurczy i tym samym szybszej akcji porodowej. Tak mi kiedys gin odpowiedział na moje pytanie co powoduje poronienia i wczesne porody po 20 tygodniu. Niestety bakterie źle wpływają na szyjkę.

karolinka85 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojojoj a tu znow sie dzieje :)

Karolinka serdecznie gratuluje i zycze szybkiego powrotu do formy.

Marcia 100 lat :)

Ja wczoraj bylam na usg. Synek jednak nie taki duzy jak przypuszczalam (inny lekarz inny pomiar :/ juz nic nie wiem) wazy 3240g ale brzuszek nadal 11mm wiekszy niz glowka :( niby taka jego natura.
    Ustawiony prawidlowo w pozycji startowej do porodu :) i naciska dosc mocno na szyjke. Lekarka czula glowke :)
    Z powodu tego brzuszka i ze jestem mala i waska mam wskazanie do cc. Czekam teraz na telefon od lekarki...z terminem cc na ok 14-10 dni przed. Jesli sie wczesniej zacznie to mam jechac do kliniki i wtedy zbadaja i dadza mi wybor czy chce jednak sn czy cc.

Z., Scintilla, maglic, dorcia8919, Marcia86, sss, karolinka85, Rozalia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ale dlaczego niby Czarna ma wpisane ze 43 tydzień, napewno nie była po terminie. Na suwaczku dzisiaj ma 37t6d a urodziła w niedziele.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:12

• Scintilla Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wieści z rana.
    Karolinko - ogromne gratulacje - życzę Ci abyś szybko dostała synka na stałe tak żebyście mogli się uczyć siebie nawzajem - szczerze wierzę w to, że nasz Forumowy Bocian nad Wami czuwa i niedługo wyjdziecie do domu :)!

Marcia - przyłączam się do życzeń urodzinowych - Wszystkiego czego pragniesz!

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • Viola Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia, 100 lat, oraz szybkiego i łatwego porodu :-)
    Szczęśliwamama, a za ciebie trzymamy kciuki dzisiaj i ja osobiście mocno zazdroszczę spotkania z dzidzią :-)

Marcia86 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • maglic Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia - wszystkiego najlepszego :*

Karolinko - super, że Szymuś jest w tak dobrej formie :D pogrzeje się trochę i będziecie się tuliiić :) ZAZDROSZCZĘ!

Inesicia - <piona> my też 39 tydzień, dolegliwości podobne - tylko mój jakiś mało ruchliwy, wypchnie nogi raz na jakiś czas i koniec :( może ma lenia?:D

Też macie wrażenie, że w ciąży jesteście z 5 lat? :D

nick nieaktualny, Z., karolinka85, Rozalia, Inesicia, Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość

ukdytv73la1h903i.png
  • Stokrotka2626 Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny

nie dam rady was nadrobić bo dużo piszecie:)
    wszystkim mamusiom gratuluję i życzę żeby pociechy rosły zdrowo

Ja spędziłam miesiąc w szpitalu z tą nieszczęsną cholestazą, opieka dobra często ktg, usg i oczywiście tabletek jem garściami Niunia moja tydzień temu ważyła 2700g Wyniki badań nie spadły do normy ale wypisali mnie na tydzień góra dwa i przed porodem będę musiała wrócić na oddział Ale najważniejsze żeby nasza córa była zdrowa:)

Viola, karolinka85, Katha81, dorcia8919, gosi_a, sss, Alorrene13, Scintilla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3qqmz6uxsr9l6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia:) wrote:
    Ej ale dlaczego niby Czarna ma wpisane ze 43 tydzień, napewno nie była po terminie. Na suwaczku dzisiaj ma 37t6d a urodziła w niedziele.

wybacz przestwily mi sie cyferki 37+4

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna urodzila w 37+4 :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie spokojnie :) słowo wybacz chyba nad wyrost :)
    A dla Czarnej ogromne gratulacje :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Marcia86 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinko gratulacje !! Teraz juz tylko z górki ;) niech Szymuś się ładnie wygrzewa w cieplarce :)
    Dziękuje dziewczyny za życzenia :) teraz na pewno poród nie będzie taki zły ;)

karolinka85 lubi tę wiadomość

Maja 5.06.2015
    Aniela 27.08.2021
    lprkmg7yq9lzv97b.png
‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ