Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolinka serdecznie Ci gratuluję
Szymus witamy na świecie
Marcia najlepsze życzenia w dniu Twego święta
Ja dziś mam ostatnią wizytę u stomatologa przed porodem, kurcze boli mnie pod zebrem nawet jak leżę a do tej pory to przynosiło mi ulgęod kilku dni nie mam na nic siły nie wiem od czego tak jest
Pozdrawiam i życzę miłego dniakarolinka85, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
Marcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!
Ja też mam dziś wizytę u gina, proszę o kciuki, bo będzie pobierany GBS
Też mam mniej siły ostatnio, i martwię się aby tej energii na poród starczyło.
Karolinko obys jak najszybciej zobaczyła Szymusia na własne oczy i mogła przytulić ! Miłego Dnia Dziołszkikarolinka85, gucio, Inesicia, maglic, Scintilla, Marcia86, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Ja odwiozlam Maje do przedszkola, zjadłam śniadanie i się kładę jeszcze. A co, już nie mam siły nigdzie jeździć, dziś się może wkoncu spakuje. ale teraz tak myślę, że u mnie to normalne ja torbę z Mają pakowałam jak dostałam skurczyw 40 tyg i czekałam na Rafala i zdążyłam
To może teraz tez tak zrobię, ale wczoraj tak coś mi było nie tak, że sama nie wiem czy nie urodze wcześniej tym razem.
Miłego dnia dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina mega gratulacje
synuś ma sie dobrze i to najważniejsze. Życze aby ból rany szybko odpuścił i bezbolesnego pionizowania.
Marcia kochanie wszystkiego najlepszego, szczęśliwego i lekkiego porodu
Szcześliwamamo za dzisiejszy Wasz dzień trzymamy kciukiczekamy na wieści.
U nas bez zmian. Bolą stopy, Bożena i kręgosłup.... a i burza hormonów które czasem sa nie do opanowania. Wczoraj szykowałam ciuszki do wyjscia dla Julki i ryczałam. Jakaś euforia szczęścia ze juz za chwile bedzie z nami
Plany na dziś to leniuchowanie na balkonie.
Wam życze miłego, słonecznego dnia
A i kciuki zaciśniete za wizyty, badania i kobietki szpitalne.
Marcia86, karolinka85, Sista, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
Jezu jaki ukrop będzie... już teraz jest tak gorąco że nie idzie wysiedzieć na dworze, a to dopiero 9:00 ;/
Zmywam się zaraz na pocztę, ale aż mi się odechciewa taki upał...
Marcia, najlepszego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 09:14
-
Karolinko gratuluję synka. Cieszę się, że wszystko z Szymusiem w porządku. Trzymajcie się.
Marcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.
Muniek mam nadzieję, że Samuel szybko dojdzie do takiego stanu, że będą mogli go wypisać ze szpitala.
Zyrcia co u Was?
My dziś zaczynamy 39 tydzień i w nocy biodra dały mi się mocno we znaki, ale teraz jest już ok. M ma wolne więc rano poszedł po świeże pieczywko (przy okazji kupił pączki), zrobił śniadanko, teraz pojechał odebrać odznakę honorowego krwiodawcy a jak wróci to mam obiecany spacer. Mam nadzieję, że będzie padać dopiero po południu i zdążymy się przejść. Malutka w brzuchu szaleje, a ja jednak po cichu liczę, że najpóźniej w przyszłym tygodniu urodzę bo NUDZI MI SIĘmaglic, Marcia86, karolinka85, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
Karolina, gratulacje!!! zbieraj siły teraz mamuśka bo przed tobą cudowny ale i wymagający czas.
Co do porodu przedwczesnego to ja jestem po 3 poronieniach i też sie trzymam w dwupaku i szczerze mówiąc mój gin nigdy nie mówił ze z tego powodu mogę wcześniej rodzic. Ja myślę że to raczej czeste infekcje przyczyniaja się do skurczy i tym samym szybszej akcji porodowej. Tak mi kiedys gin odpowiedział na moje pytanie co powoduje poronienia i wczesne porody po 20 tygodniu. Niestety bakterie źle wpływają na szyjkę.
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Ojojoj a tu znow sie dzieje
Karolinka serdecznie gratuluje i zycze szybkiego powrotu do formy.
Marcia 100 lat
Ja wczoraj bylam na usg. Synek jednak nie taki duzy jak przypuszczalam (inny lekarz inny pomiarjuz nic nie wiem) wazy 3240g ale brzuszek nadal 11mm wiekszy niz glowka
niby taka jego natura.
Ustawiony prawidlowo w pozycji startowej do porodui naciska dosc mocno na szyjke. Lekarka czula glowke
Z powodu tego brzuszka i ze jestem mala i waska mam wskazanie do cc. Czekam teraz na telefon od lekarki...z terminem cc na ok 14-10 dni przed. Jesli sie wczesniej zacznie to mam jechac do kliniki i wtedy zbadaja i dadza mi wybor czy chce jednak sn czy cc.Z., Scintilla, maglic, dorcia8919, Marcia86, sss, karolinka85, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wieści z rana.
Karolinko - ogromne gratulacje - życzę Ci abyś szybko dostała synka na stałe tak żebyście mogli się uczyć siebie nawzajem - szczerze wierzę w to, że nasz Forumowy Bocian nad Wami czuwa i niedługo wyjdziecie do domu!
Marcia - przyłączam się do życzeń urodzinowych - Wszystkiego czego pragniesz!Marcia86, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
Marcia - wszystkiego najlepszego :*
Karolinko - super, że Szymuś jest w tak dobrej formiepogrzeje się trochę i będziecie się tuliiić
ZAZDROSZCZĘ!
Inesicia - <piona> my też 39 tydzień, dolegliwości podobne - tylko mój jakiś mało ruchliwy, wypchnie nogi raz na jakiś czas i koniecmoże ma lenia?
Też macie wrażenie, że w ciąży jesteście z 5 lat?Joasia:), Z., karolinka85, Rozalia, Inesicia, Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
nie dam rady was nadrobić bo dużo piszecie:)
wszystkim mamusiom gratuluję i życzę żeby pociechy rosły zdrowo
Ja spędziłam miesiąc w szpitalu z tą nieszczęsną cholestazą, opieka dobra często ktg, usg i oczywiście tabletek jem garściami Niunia moja tydzień temu ważyła 2700g Wyniki badań nie spadły do normy ale wypisali mnie na tydzień góra dwa i przed porodem będę musiała wrócić na oddział Ale najważniejsze żeby nasza córa była zdrowa:)Viola, karolinka85, Katha81, dorcia8919, gosi_a, sss, Alorrene13, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny