Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:oj wiem co czujesz, ja juz tydzien mecze sie z choroba
niby jest lepiej ale wszystko zeszlo mi na gardlo i skrzela i chyrlam jak gruzlik
i to wszystko przed porodem.
Zycze ci zdrowka ! -
Monia mnie nie pytaj o to pierwsze bo nie wiem... Wysle męża do urzędu stanu cywilnego czy tam dzielnicy, niech sie dowiaduje po fakcie, melduje syna itp. akt urodzenia odbiera sie chyba z urzedu w rejonie gdzie lezy szpital, nic poza tym nie wiem
Mamie kupiłam dwa kremy ( na dzień i na noc zniżka w rossmanie 40% na wszystkie kosmetyki do pielęgnacji twarzy) i jeszcze okulary przeciwsłoneczne, bo jej sie moje podobaly, to kupilam podobneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 17:02
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam od ginekologa,dzidzia duża,waga +2, szyjka zamknieta ale skrócona.Jak nic sie nie będzie dzialo to wizyta za 2 tygodnie z wynikami.Mam nadzieje że dam rade i małemu sie nie bedzie aż tak spieszyło na świat.
Nieukowa, Z., sss, Joasia:), Inesicia, Scintilla, dorcia8919, gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
Mnie tez dziś boli brzuch co chwile, bardzo nisko. Takie faktycznie bóle okresowe. A dziś chcemy zacząć aranżacje sypialni żeby ustawić lozeczko i komode. A co za tym idzie trochę porządków. Nie może mnie nic bolec...to mała się tak wierci i uciska... Mój brzuch przybiera zadziwiające kształty, jak kartofel...Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Monia dziecko sie rodzi i...przychodzi pani pyta gdzie do przycjpdni, podajesz placówkę, potem mówi ze jutro można dziecko już w usc zarejestrować...mąż jedzie do urzędu z dwoma dowodami osobistymi i aktem małżeństwa jeżeli w innym braliscie ślub, rejestruje dziecko a za pół godziny jest do odebrania pesel
Nieukowa lubi tę wiadomość
[/url]
-
sss wrote:U mnie w osrodku nie ma poloznej. Na sr podpisywalam deklaracje na polozna ale nie mam jej namiarow to ja musze jakos znac dawac jej czy co?
mam tak podobnie tylko że wiem że mam zadzwonić do sr jak bede w domu i oni w ciągu 2 dni do mnie przyjada z tego co chyba mówili bedzie w sumie 6 spotkańsss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny