Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alorrene13 wrote:Ja też nie miałam nigdy krwi po badaniu...
Powiem Wam, że z tych dostępnych aktywności fizycznych to najbardziej mam ochotę na jakieś zakupkiDlaczego najbardziej przychodzi ochota na to, jak do końca miesiąca i wypłaty jeszcze trochę
Pójdę i nakupię jakichś pierdół dziecku, ewentualnie sobie ... i po co mi to
no kusi kusi ta opcja, nie ukrywam
Tylko gdzie tu pojechać, do każdego CH kawałek ...
Aloreen - to rownież moj ulubiony sposób spędzania czasuSobie nic nie kupuje bom gruba, ale chyba kupie Oldze jakiś fajny komplecik na wyjście ze szpitala. Niby cos mamy, ale chyba wolałabym body zapinane na zatrzaski z przodu. Jutro tez jadę odebrać półko-przewijak. No a zaraz wchodzę na Allegro dokupić kilka rzeczy chodzących mi po głowie.
Wlasnie, mam pytanko, bo leżąc rano na łożku zastanawiłam sie nad tym. Ja będziecie brać Malenstwa do lozka, to na prześcieradło, kocyk, pieluszkę? Ja dziś akurat mam czarne prześcieradło i jak Małej sie uleje, to bede musiała całe prześcieradło zmienićAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Właśnie przyszła niania elektroniczna
Babka co mi wysłała ją drożej niż było w ofercie się kaja, że przeleje mi nadpłatę 10zł więc chyba uczciwa. Za to pocztowiec menda nie wydał mi reszty (cały 1zł ale kuźwa trzeba mieć tupet żeby mi powiedzieć że nie wziął portfela i już idzie do auta po resztę a potem po prostu odjechać...). Chyba nie ma sensu iść na pccztę ze skargą, ale jak tu przyjdzie następnym razem to go opierdzielę.
Sista takie jest życiePrzygotuj się na częste pranie i już
Sista, Alorrene13, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Jeż chodzi mi po myśli aby kupić coś dla Zosi z ubranek na wyjście ze szpitala niby mam ale hormony ciężarówki trzeba zaspokoić zastanawiam sie co by kupić , co myślicie body długi rękaw i polspiochy pod koniec czerwca powinno być ciepło no i odwiedzę pepko czasami maja fajne zeczy
-
Hej dziewczyny
Ja po konsultacji wyznaczenie cc mam na 8.06 a z tp.z im 16.06 dopiszcie mnie proszę do naszej listy, nie wiem, czy ja dotrwam do 8
PozdrawiamAlorrene13, Sista, sss, Joasia:), Scintilla, Ania1704, nenette, Katha81, Z. lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
agawera wrote:Jeż chodzi mi po myśli aby kupić coś dla Zosi z ubranek na wyjście ze szpitala niby mam ale hormony ciężarówki trzeba zaspokoić zastanawiam sie co by kupić , co myślicie body długi rękaw i polspiochy pod koniec czerwca powinno być ciepło no i odwiedzę pepko czasami maja fajne zeczy
No wlasnie ja mam z Lidla taki zestaw rozmiar 50-56, body długi rękaw i polspochy. Drugi zestaw ze smyka, taki sam ale 62. No i oba maja body zakładane przez głowe, a teraz sie zastanawiam czy takie z zatrzaskami z przodu nie byłoby lepsze. -
Sista wrote:No wlasnie ja mam z Lidla taki zestaw rozmiar 50-56, body długi rękaw i polspochy. Drugi zestaw ze smyka, taki sam ale 62. No i oba maja body zakładane przez głowe, a teraz sie zastanawiam czy takie z zatrzaskami z przodu nie byłoby lepsze.
U mnie właściwie wszystkie body przez głowę zakładane , wiec liczę ze jak pójdę w maju do pepko to bedą mieli coś jeszcze fajnego -
Sista nie wiem na co będę go brać na łóżko, pewnie bezpośrednio na prześcieradło, na pieluchę flanelową można, lub na taki kojec co mu tata kupił (ale on jest dość duży nie wiem czy się zmieścimy wtedy). Hmmm no to może coś dziś kupię, a może nie ... no w każdym razie dość z tym dzisiejszym lenistwem.
Gośkaaaa russzzz się !
Nieukowa śmiechowy ten twój Mężul, ja nie sapię, ale przewracam się tak na łóżu czy kanapie żę na maksa podpieram się na przedramionach co wygląda jak pozycja do porodu kolankowo-łokciowa albo wręcz podpieram się na swojej własnej głowie, nie wiem jak to wytłumaczyć ale wygląda komicznie
Karolinka 8 czerwca to już niedługo. Lilly ty od początku miałaś mieć cc? No to widzisz i tak 4kg, to bys pewnie miała, ciekawe czy mnie czeka to samo ... Tymczasem, buzi pa :*
P.S: Ja też nie mam body z przodu rozpinanych, tylko pajace. Nie spotkałam takich body, ale te przez głowe mają zatrzaski dwa u góry lub takie zakładki więc głowa przejdzie ... chociaż niewiadomo czy głowa mojego synaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:50
karolina0522, nenette, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie dokupilam na allegro bodziaki cale rozpinane z kr rekawem. Wlasnie koncze powoli prasowanie dobrze ze ostatnie.
A pralyscie moze kocyki minkey? M wlasnie wczoraj przyszedl taki wiosenny super jest ale chyba tez go musze wyprac
Jak duszno dzisiaj cala mokra jestem...Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Co do body zapinanych z przodu, to mnie chodzi o takie cos: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0314464001.html Nie trzeba w tym dziecku głowy przepychać
Rozmawiałam przed chwila z przyjaciółka, która rodziła w ubiegłym roku. Swoją pościel, przed przyjściem z dzieckiem do domu wyprała w proszku dla dzieci. Mały spał w łóżeczku, ale wiadomo, ze często w łożku z nimi bywał. Jak sie karmili lub leżeli na łożku to kładła pod małego flanelowa pieluszkę, rozłożony rożek lub bawełniane płótno (akurat takie cos mam, tylko muszę obszyc). Spytałam tez o majtki do szpitala, bo miała CC. No i ona miała niskie majtki, które sobie jeszcze zwijała. Na ranie i tak jest wielki opatrunek, wiec te majtki kończyły jej sie pod nim.
Ja dzisiaj mam odpoczynek, nabieram sił przed przyjściem OlgiLeze na kanapie, myśle o prasowaniu i obiedzie. Po południu jedziemy załatwić kilka spraw, a jutro do Tychów na dwa dni, to sie bedzie duzo działo
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
sss wrote:Ja wlasnie dokupilam na allegro bodziaki cale rozpinane z kr rekawem. Wlasnie koncze powoli prasowanie dobrze ze ostatnie.
A pralyscie moze kocyki minkey? M wlasnie wczoraj przyszedl taki wiosenny super jest ale chyba tez go musze wyprac
Jak duszno dzisiaj cala mokra jestem...
Ja mam dwa kocyki minky i nie piorę. Jeden jest do wózka i znając życie spadnie na ziemie juz przy pierwszym spacerze -
Dobry w ten brzydki dzień. Sennie i bez energii. Próbuję się ogarnać jakoś bo dziś SR.
Sista ja mam właśnie takie jak w linku. Mega wygodne do ubierania małego dzieciaczka, gdy się jeszcze za wielkiej wprawy nie ma. Myślę o dokupieniu jeszcze. A te moje kupiłam w pepco za kilka groszy.
Dostałam info, że łóżeczko już w drodze
Gemini też doszło, ale widzę, że muszę i tak kupić gatki poporodowe, bo myślałam, że te będą inne.
Więc w zasadzie został mi chyba tylko ostatnie rzeczy i wszystko gotowe
Sista, Scintilla lubią tę wiadomość