Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
agawera wrote:Dziękuję za wsparcie moje leżenie tu jest bezsensowne, na pewno będe w dwupaku bo niby jak mają podtuczyc dziecko
Każdy szpital ma inne procedury - u mnie np. kiedy waga maluszka odbiega od normy i są podejrzenia, że organizm mamy niedostarcza wszystkich substancji odżywczych proponują każdej ciężarnej Heparyne w zastrzykach teoretycznie na lepsze ukrwienie łożyska i jeszcze jakiś mdły roztwór do picia na przepływy ( nie pamiętam nazwy )Trzymamy kciuki za dobre decyzje lekarzy i szybkie wyjście do domku! -
CaneCorso, a nie możecie rozkręcić tego łóżeczka?
agawera, chyba możesz się wypisać na żądanie? czy nie chcesz?
Dziewczyny help. Jakie kupiłyście gacie poporodowe? Ja już kupiłam te polecane tutaj (te niskie i wysokie, nie wiem jaka to firma, ale rozmiar 40-44 jest za mały). Dzisiaj kupiłam te canpola i uważam, że to jakiś żart... może ja mam jakieś złe wyobrażenie...
Ja wczoraj chciałam spakować torbę.. punkt pierwszy: koszule, w praniu, punkt drugi szlafrok: mam tylko polarowy, stwierdziłam, że to zły moment i torba nadal pusta xD
Jeszcze jedno, gdzie można kupić spryskiwacz? w jakimś ogrodniczym?
ja dzisiaj zgonuje. brzuch boli.Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Kochane mamusie, czy moglybyscie czasem darować sobie opisy tych wszystkich słodkich rzeczy którymi sie delektujecie? Mi wraca po malu apetyt po porodzie ale o czekoladzie i innych pysznosciach mogę tylko pomarzyć. a jak wy tak opisujecie to ciezkp. Za to pozwolilam sobie na kawaleczek brokula polozna mówiła ze można po troche..teraz sie je wszystko...jednak z truskawkami i cytrusami poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 19:10
Sista lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Proszę bardzoXxMoniaXx, Z., .aś., Joasia:), Scintilla, gosi_a, karolinka85, karolina0522, Ania1704, Alorrene13, Marcia86, Dada, gucio, Aka81, Viola, CaneCorso, Aneta87, Rozalia, Inesicia, elukkkcha245, Nieukowa, Katha81, Sista, nenette, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
[/url]
-
Hej kochane!
Pochwalę się,.że.dziś skończyłam.32lata
Z., Scintilla, gosi_a, sss, karolinka85, XxMoniaXx, Ania1704, Alorrene13, Marcia86, gucio, CaneCorso, Aneta87, Rozalia, Inesicia, Katha81, Sista, nenette, dorcia8919, Finezja lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnyAghata jej jaki słodziak
na jego widok słodkie czekoladki smakują goryczą
Te 10 dni do cc to jakaś wieczność.
Karolina STO LAT !!! STO LAT!!! Przede wszystkim wszystkiego co najlepsze i najpiękniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 19:39
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaghata wrote:
Proszę bardzo
jejku ja też już bym chciała mieć swoje maleństwo przy sobie.
Jeśli chodzi o torby do szpitala, to kumpela mi wczoraj mi napisała, że w szpitalu gdzie chcę rodzić mają wszystko dla dziecka i nic nie musze brać. Wiec torbę dla małego rozpakowywałamScintilla lubi tę wiadomość
-
Karolina, wszystkiego co najlepsze!!!
co prawda część już masz, ale szczęścia nigdy za wiele.
karolina0522 lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
aghata - synek jest tak słodki, że z pewnością zastępuje Ci wszystkie słodycze Świata - dla takiego przystojniaka mogłabym bym być cały czas na brokułach
karolina0522:
http://wrzucaj.net/images/2015/05/22/birthday-wishes-61.jpg
Joasia:), karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Karolina 100 lat!!!!!!!!!!!!!
Ja tez chce mojego szkrabka....... Agatka musisz mu czerwona wstazke zawiazac slodziak....
Mnie plecy bola chyba od tego lezenia na kanapie bo kiepska pogoda. Maly tak laduje dzisiaj ze zaraz wyskoczy.. I jak mam sie nie stresowac jak jutro np bedzie leniuchowal i tak cp jakis czaas..
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm