Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadłam pączka z toffi i tabliczkę czekolady. Zgaga mnie dopadła ale potrzeba zaspokojona
tylko trochę się zdziwiłam bo po godzinie cukier 99. Zmierze jeszcze za 15 minut bo jakiś on niski jak na taką wyżerkę. Bo chyba to za wcześnie na normowanie cukrów przed porodem, co słodkie?
Scintilla, Z., maglic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgawera czyli przy przyjęciu nie robili USG ?
Kurczę nie rozumiem tych szpitalnych procedur. Przecież kobieta sie stresuje i musi czekać tyle czasu.
Oczywiście smutamy z Tobą że musiałaś zostać, ale silna z Ciebie babeczka i dla Zosi dasz rade.
Trzymaj sie !!! -
CaneCorso - kochana bo nie ma wśród czerwcówek nieurodziwych mamusiek - wszystkie jesteśmy śliczne - i nic nie zrobisz - taki miesiąc
agawera -mam nadzieję, że wyjdziesz szybciutko jeszcze w 2packu i jak najszybciej uzyskasz profesjonalną pomoc medyczna!
Kochane .... dopakowałam torby do szpitala - porozdzielałam je na torbę dla siebie i malutkiej - tak siedzę i patrze na nie i zastanawiam się czy nie są za duże( nie chce wyjść na jakąś desperatkę czy turystkę
) ... jakiej wielkości są Wasze bagaże?
http://wrzucaj.net/images/2015/05/22/DSC03991.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:06
Joasia:), Z., Alorrene13, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi sie płakać chce... bo jakimś cudem zapomniałam ( od 2 dni) kupić cukier a mam ogromną ochotę na budyń.
Ale osiedlowy sklep zamknięty, a do lidla nie dojdę. Mąż w pracy, bedzie dopiero po 21". Chyba dodam cukier puder ? Boże te zachcianki są okrutne dla mojego mózgu. Jak coś sobie ubzduram, to musze zjeść.Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agawera, dasz rade.. Właśnie nie rozumiem dlaczego na klinicznej nie maja USG na IP. Na zaspie zrobili od razu i nie chcieli moich badan z gabinetu. Trzymam kciuki
To ja się pochwale brzuszkiem ale w tradycyjnej formie, bo dostalam bluzeczke od mamy na urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:21
Aka81, Sista, gosi_a, Z., Nieukowa, Joasia:), Scintilla, Ania1704, sss, Viola, karolinka85, karolina0522, Alorrene13, gucio, Aneta87, Rozalia, Inesicia, elukkkcha245, Katha81, nenette, Finezja lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
Skoro sie tak dzis chwalicie to my taka szybka fota w windzie dla forumowych ciotekJoasia:), Ania1704, Scintilla, Z., Aka81, gosi_a, sss, Viola, karolinka85, karolina0522, Alorrene13, Marcia86, gucio, Aneta87, Rozalia, Inesicia, Sista, nenette, Finezja lubią tę wiadomość