Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy sie w poludnie pogoda zapowiada sie piekna wiec zaeaz trzeba wybrac sie na spacerek z synkiem
Jesli chodzi o kilogramy ja przytylam 7 kg takze licze ze wszystko zostawie w szpitalu
Alamakota trzymam kciuki zeby poszlo sprawnie i bezbolesnie
Angel sliczny brzuszek
Pozdrawiamy
Scintilla, Alicja95 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja tam szpitalne jedzenie też lubię, ale również uważam, że kolacja o 17 to śmiech na sali. Do 8 rano bym z głodu padła...
U mnie jest +9, ale to i tak za dużo xD Postanowiłam nie przekroczyć 100więc mam jeszcze 5 kg do dyspozycji.
Ale widzę, że mogę podjąć refleksję... jak można przytyć w ciąży 30 kg?! Nie wyobrażam sobie tego.
A o mnie... zaczynam się martwić. Mała jakaś niemrawa, brzuch mnie cały czas pobolewa, a jeszcze od dwóch dni mi się śnią jakieś straszne rzeczy. Wczoraj ktoś mnie mordował, dzisiaj podpalał dom... ;/ od 4 miesiąca nie pamiętam co to sny, a tu nagle takie z grubej ruryNie podoba mi się to.
Scintilla lubi tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.aś. wrote:A o mnie... zaczynam się martwić. Mała jakaś niemrawa, brzuch mnie cały czas pobolewa, a jeszcze od dwóch dni mi się śnią jakieś straszne rzeczy. Wczoraj ktoś mnie mordował, dzisiaj podpalał dom... ;/ od 4 miesiąca nie pamiętam co to sny, a tu nagle takie z grubej rury
Nie podoba mi się to.
Sny są bardzo często odwrotnością tego co się dzieje ... więc nic się nie martw -
nick nieaktualny
-
Aś moja też niemrawa dzisiaj , wczoraj mnie poturbowała i dziś spokojna.
Ja zużyłam jedna tubkę palmersa a od dłuższego czasu smaruje sie oliwką z rossmana babydream, ale po porodzie chyba przejde znów na palmersa bo nie lubie jak wszystko mam tłuste
też na brzuszku jak na razie nie mam żadnego rozstępu ale pojawiły sie na udach - mimo,że też smaruje- brzydkie 4 czerwone wrrrrr, mimo, że nie mam idealnego ciała, wiadomo nadwaga była , rozstępy młodzieńcze też , ale jasne to te jakoś mnie sie wyjątkowo nie podobają -
Z. Dziękuję Ci bardzo za aplikację
Zyrciu mnie swędzi całe ciało, na łokciach i kostkach nóg mam mega wysypkę, taką jakby potówkę. Też mam już dość, ostatnie 2 tyg to koszmar i mam dość ciąży.
Ja przytyłam 8 kg -
.aś. wrote:U mnie jest +9, ale to i tak za dużo xD Postanowiłam nie przekroczyć 100
więc mam jeszcze 5 kg do dyspozycji.
Ale widzę, że mogę podjąć refleksję... jak można przytyć w ciąży 30 kg?! Nie wyobrażam sobie tego.
Myślę, że to wcale nie jest takie trudne..
Ja mam +26 kg aktualnie.. więc można..
w ostatnim czasie idzie +1 kg na tydzień.. a zdarza się, że w ostatnich tygodniach ciąży kobiety nachodzą jeszcze wodą, puchną.. i wtedy waga wzrasta więcej..