Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
jakby jeszcze dali ser żółty do tego to byłoby luksusowo
ale czy mi sie wydaje czy dali 2 plastry szynki na 3 kromki chleba ?
jak masz to niby podzielić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 17:09
-
nick nieaktualnyAgawera no menu dupy nie urywa
Mój ojciec mieszka w Niemczech i tam, kiedy był w szpitalu z synem mógł wybrać jedno z dań.
U nas w PL to więźniowie mają większą stawkę żywieniową, niż pacjenci szpitali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 17:24
agawera lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:Tak Monia dobrze widzisz 2 plastry wędliny i 3 kromki chleba bez własne. walowki nie dała bym rady, zaraz dołożenia i wedline i serek
Obiad - masakra, a kolacja do du..y.
śniadanie, całkiem, całkiem się zapowiadało.
Mam nadzieję, że Cię dokarmiająAneta87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego ja się podniecam Gametą
Też można wybrać obiad z dwóch dań i nawet nie trzeba mieć swoich sztućców, papieru itp
łóżka automatyczne, telewizor za free itp
jak leżałam na Szterlinga to skusiłam się jedynie na herbatę, która smakowała chodnikiem
o Matce Polce nawet nie wspominam...
Powiem Wam, że boli mnie głowa, ciśnienie mam 120/90 nie wiem czy to dobre, ale dziwnie się czuję i już od dłuższego czasu boli mnie brzuch jak na okres. Może jednak Leon się szykuje powoli :oNieukowa, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Witam.
Alamakota gratuluje niezy ekspres..
Ja dzis po zakupach , posprzatalam no i kurde cisnienie mi wywalilo 152/89 a zazywam tabletki . potem na chwile spadlo ale wciaz hmmm duze. Zjadlam jeszcze pol tabletki i leze moze sie poprawi jak nie to napisze do gina......
Agawera myslalam ze tylko u nas daja dwie polowki plasterkow wedliny i trzy kanapki i pol ogorka kiszonego. Ty masz to szczescie ze nie podane w styropianie. Wiesz jak smakuje herbata w kubku styropianowym..... Na obiad zupka ktora codziennie wygladala tak samo a ziemniaki mialy smak taki z piwnicy i zimne .... Raz byly ziemniaki jakis gulasz i listek zielonej salaty... Heee nic tylko dieta...agawera lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
MIKOLAY, agawera, Z., maglic, CaneCorso, Scintilla, sss, Inesicia, Ania1704, zapah_ciszy, XxMoniaXx, zyrcia, Aka81, lilly78, karolina0522, gosi_a, Viola, A1984, Rozalia, Sista, Joasia:), Nieukowa, BrumBrumek, Muniek, nenette, siamyrka, Alorrene13, Aneta87, Marcia86, .aś., dorcia8919, Finezja, Katha81, elukkkcha245 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOto mój Leonek 3360g, 54cm. Narazie odsypia troszkę cycka possał
szlam na spontan ale byłam bardzo aktywna cały porod na stojąco w okraku i przysiadzie jak najmniej na łożku i chyba podziałało:) bo wszyscy było zdziwieni, ze u pierwiastki tak szybko akcja sie posuwa...
byłam nastawiona na ciężki porod bo moja mama takie miała ale jak widać każdy porod inny:) co prawda nacieli mnie ale mało żeby mały szybciej wyszedl ale elegancko zszyli i nie czuje większego dyskomfortu, zagoi sie
jestem taka szczęśliwa i czuje taka ulgę!!!! Trzym kciuki za Was juz niedługo będziecie tulić swoje skarby
buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 18:25
Z., maglic, Scintilla, sss, Ania1704, zapah_ciszy, XxMoniaXx, zyrcia, karolina0522, Viola, A1984, Sista, Joasia:), Nieukowa, nenette, siamyrka, Alorrene13, Aneta87, .aś., Finezja, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Alamakota Leon jest przepiękny!!!! Gratuluję i życzę samych cudownych chwil, ja jeszcze tydzień się oszczędzam, a potem też bym chciała załapać się na taką akcję porodową, jaką miałaś Ty
Nawiasem mówiąc: niekiedy po podpięciu do KTG nie chce im się odpinać aparatury i umożliwiać pacjentce przybranie pozycji stojącej, przyśpieszającej poród.... ja zrobię wszystko, żeby po zbadaniu tętna dzidzi mnie odpięli i żebym mogła chodzić, ewentualnie kucać lub bujać się na piłce. Alamakota: mam nadzieję, że pozwolili Ci być w takiej a nie innej pozycji nie dlatego, że jesteś położną i masz znajomości