Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alamakota śliczny synek. Normalnie do schrupania. Jak na niego patrzę to chce mi się płakać. Jak ja bym chciała mieć już naszą Zosieńkę. Życzę Wam dużo zdrówka
Mam nadzieję, że wszystkie nasze porody będą takie jak Twój.
A swoją drogą moja mama ma dziś urodziny więc liczyłam po cichu, że dostanie wnuczkę, a tu cisza.Aneta87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAla serdecznie gratuluję wspaniałego synka oraz szybkiego porodu
Joasiu dopiero po przeczytaniu na Twoim suwaczku "Jeszcze 9 dni do terminu CC", że to tylko 9 dni, jakoś to do mnie dopiero dotarło!
Dziewczyny które narzekacie na ciśnienie i bóle głowy chyba coś wisi w powietrzu bo ja też nie najlepiej się czuję, leże pod kocem i nawet nie chce mi się palcem ruszyć a do jutra muszę przesłać sprawozdania do sądu
Agawera w życiu bym nie pomyślała, że na drugie danie dostałaś łazankiJoasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInesicia u mnie w rodzinie w maju co rusz urodziny i liczymy, że Leon się wtedy wybudzi z brzuchatego snu a on nic
maglic mnie też strasznie boli głowa, już wzięłam pół apapu, ale nie pomaga -_- wczoraj mi się już zaczeło
Alamakota te Leony to chyba fajne chłopakiMam nadzieję, że mój tez będzie miał taką czuprynę
Inesicia, Aneta87 lubią tę wiadomość
-
zyrcia może nasze dzieciaki czekają na Dzień Matki żeby w prezencie zafundować nam szybki i bezbolesny poród
Z., zyrcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInesicia wrote:zyrcia może nasze dzieciaki czekają na Dzień Matki żeby w prezencie zafundować nam szybki i bezbolesny poród
Ja obstawiam, że jeśli nie urodzi się w poniedziałek lub wtorek to dopiero 2.06 jak będzie pełnia
Teść mój np uważa, że 31go o 11.20
haha już mi się śmiać chcę, bo co trochę ktoś dzwoni a ja ciągle, że nie nie nie że siedzi dziadygazapah_ciszy lubi tę wiadomość
-
A ja miałam dziś super cukry więc zeżarłam loda, obejrzałam film i teraz będę wydawać kasę w necie
Męża nie ma to trzeba korzystać
Zyrcia ale jeśli dobrze widzę to u Ciebie jest dopiero 38t2d więc Leon ma sporo czasu na wychodzenieTym bardziej że jednak większość ciąż to dzieciaki urodzone w 40 tygodniu.
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:no właśnie ja otwieram studio zakładów
Ja obstawiam, że jeśli nie urodzi się w poniedziałek lub wtorek to dopiero 2.06 jak będzie pełnia
Teść mój np uważa, że 31go o 11.20
haha już mi się śmiać chcę, bo co trochę ktoś dzwoni a ja ciągle, że nie nie nie że siedzi dziadyga
Ja bym chciała urodzić w najbliższym tygodniu bo jednak mi się nudzi, ale obstawiam, że urodzę między 5 a 10.06 -
nick nieaktualny
-
Alamakota - Leonek śliczności
Sama słodycz, gratulacje !!!
Co do wagi, to ja przytyłam 18kg. Po pol kilo tygodniowo od samego poczatku. Pracowałam do 19 tygodnia, wiec nawet czasu nie było na obżarstwo. Na L4 tez raczej nie wpadłam w szał jedzenia. Tyłam powoli, dzieki czemu nie mam nawet pol rozstępu i jakoś tych kilogramów nie widać. Wiem, ze mozna przytyć nawet 25kg, jedząc normalnie, bo sa takie organizmy, które sobie odkładają. Znajoma dopiero po 37 tygodniu tyla dwa kilo tygodniowo, a urodziła w 41...U mnie wszystko rozłożyło sie na 176cm wzrostu
Rozalia - dzieki za przypomnienie, ze jutro sklepy nieczynne. Zrobiliśmy mała rundkę za spożywką i prezentami na dzien dziecka
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Ja tam jestem za utrzymaniem trendu "panowie przodem"! Zyrcia pewnie też
Zamówiłam sobie Radka na 2.06, ale przed tym terminem mogę jakieś dziewczynki wpuścić do kolejki
Alamakota syneczek do schrupania!
Szkoda że mój na 95% będzie blondyn albo łysolSista, Z., sss, zyrcia lubią tę wiadomość
-
A mi padło coś na mózg jak mąż zadzwonił i nie byłam w stanie z nim gadać bo płakałam
Śmiać mi się chce jak o tym pomyślę ale jemu nie było do śmiechu. Biedni mężczyźni tego nie rozumieją że płaczę, a mimo to wszystko jest dobrze
Pochwalę się wczorajszym dziełem mojego męża, który przygotował kolejną ścianę w pokoju Mikołajka
Sista, Z., Scintilla, sss, Inesicia, gosi_a, Joasia:), Aka81, Ania1704, Nieukowa, nenette, Alorrene13, Aneta87, Finezja lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze mojego napisiku nie powiesilam bo bnoje sie ze sie zakurzy. U mnie na wsi to tak sie kurzy ale z mega ogromnego pola rzepaku wiec okna mam w zoltym pyle i wszystko dookola.
Rozalia śliczny pokoik....
Moj m jest najlepszy w nocy , budze sie na siku a on zawsze Co jest, co jest?Rozalia, Aka81, Scintilla lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm