Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW temacie kulinarnym- ja wczoraj nagotowałam chyba na tydzień moje wymyślone danie
coś a'la leczo, ale z mielonym, bo nie lubię kiełbasy
i jemy to z makaronem
pyyyyycha ! tyle, że mój Radżi je to na śniadanie, obiad i kolację z chlebem więc pewnie we wtorek znowu stanę do garów a już mi brakuje pomysłów
Dziś trochę połaziłam, postałam i czuję straaaaszne napięcie na dole, może coś się ruszy !
A teraz popijam cappuccino milkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 20:52
Sista, Joasia:), maglic, Scintilla, Rozalia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Rozalia babeczki wyglądają fantastycznie. Ja od jakiegoś czasu mam fazę na słodkie i o ile wcześniej starałam się jeść słodycze z umiarem o tyle teraz nawet jak się staram to i tak mam wrażenie, że jem ich zdecydowanie za dużo.
Muniek super, że zabierzecie już synka do domu.
Kasika powodzenia!
Sista zamierzałam poszukać takich obrazków do wydrukowania więc super, że wrzuciłaś linka. Jutro drukuję
U nas dziś nuda. Mieliśmy iść na spacer, ale byliśmy na Skype umówieni z teściami i ani oni nie zadzwonili ani myśmy nigdzie nie poszli. Trochę zła jestem bo pogoda była całkiem sprzyjająca. Ale na szczęście po południu byliśmy na garażówce więc i tak krótki spacerek zaliczony.
Zosia cały dzień się wypina, ale na tym się kończy i nic więcej się nie dzieje. M ma teraz tydzień urlopu więc mogłaby wychodzić.Sista, Joasia:), maglic, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny. Jutro badanie dermatologa i zobaczymy co powie. Wtedy decyzje podejma. Dzis jak na zlosc ndz to wiadomo jak w szpitalu. Wysypka sie poszerza a lekow dac nie moga
Jutro poobiadku dam znac co i jakJoasia:), karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjednak moja Polka wyskoczyla 2850g i 52cm. jutro napisze wiecej
karolina0522, nadine24, Z., zyrcia, Sista, Ania1704, BrumBrumek, Joasia:), MIKOLAY, lilly78, Katha81, .aś., gucio, XxMoniaXx, maglic, siamyrka, gosi_a, Viola, Alorrene13, Marcia86, Inesicia, zapah_ciszy, Finezja, Nieukowa, karolinka85, Aka81, Scintilla, Rozalia, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane kobietki
Od dawna Was podczytujeNo i w końcu postanowiłam do Was dołączyć...
Jest to moja trzecia ciąża i trzeci poród, 2 lata starań i się udało
W poniedziałek kończę 37 tydzień, termin mam na 16 czerwca lub 19 czerwca według owulacji...
W środę na wizycie okazało się że wchodzi już opuszek palca do mojej szyjki,która się dodatkowo znacznie opuściła... Szyjkę mam miekką od dawna, cały czas jestem na luteinie , właśnie jestem na etapie odstawiania. Czekamy cierpliwie, ale niunia mam nadzieje że chociaż tydzień jeszcze wytrzyma bo tatuś dopiero wtedy wróci...
Wyprawka skompletowana, został mi jeszcze do kupienia laktator elektryczny ale nie mogę zdecydować jaki wybrać, no i smoczek...ale nie wiem czy kupować i kusić los.
Miłego wieczorkuJoasia:), Sista, zyrcia, lilly78, Z., Katha81, gucio, maglic, CaneCorso, Alorrene13, Inesicia, Nieukowa, Scintilla, Rozalia, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenette gratulacje
Czekamy na więcej info i zdjęcia małej damy
Rozalia babeczki wyglądają obłędnie, podziwiam bo ja nie potrafię robić czegoś na oko a wiem, że w taki sposób wychodzą najlepsze przepisy. Po Twoich specjałach nabrałam ochoty i ugotowałam sobie budyń z syropem malinowym.. PychaTakże, rozumiem dziewczyny które mówią o zwiększonym apetycie
Livka dziś strasznie daje mi po żebrach, nie mogę siedzieć ani chodzić najlepiej jest mi jak leżę, więc miałam dziś dwie drzemki ale mimo to udało mi się w końcu przesadzić kwiaty na balkonie i trochę go posprzątać
Jutro M. ma drugi dzień wolnego i obiecał, że w końcu złoży łóżeczko..
Witam nową mamusięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 21:45
Sista, maglic, Z., Inesicia, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość