Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenette, GRATULACJE!!! A jak stan małej?Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93🎉(29.05)
92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
nick nieaktualnyaghata czytając o kupkach Twojego Maleństwa stwierdzam że koniecznie musze dokupić pieluszki bo mam tylko 72szt
Kasika dobrych wieści po konsultacji z dermatologiem
Kąciki i pokoiki dla Waszych dzieciaczków są na prawdę urocze
Świeżym Mamusiom gratuluję z całego serca
Muniek super że w końcu jedziecie do domku
sunrise witam na pokładzie czerwcówek
U mnie weekend intensywnie, co od razu czuję w postaci bólów kręgosłupa i brzucha. Już tak niedużo zostało do porodu ale czekanie mnie wykańcza. Co prawda mamy trochę załatwień na najbliższe dni ale przeraża mnie wizja porodu w 40 tygodniu albo później bo Mały jest już bardzo duży. Nastawiłam się na sn i jak pomyślę o cesarce z uwagi na wagę to mnie ogarnia przerażenie. Poza tym chcemy szybko postarać się o drugiego brzdąca bo na tego już czekamy kilka lat a pesel niestety stoi w miejscu.
Życzę Wam spokojnej nocy bez swędzenia, drapania, nocnych wycieczek do wc, drętwienia bioder i takich tam. -
Witaj Sunrise!!! Również chciałabym mieć troje dzieci, ale póki co to będzie moje pierwsze, a niebawem skończę 33 lata
No nic, liczę na szczęśliwe rozwiązanie a potem zrobię wszystko, aby moja córcia miała rodzeństwo
Joasia:), Katha81, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla kolejnej Mamy I córeczki!
Czytam Was namiętnie dziewczyny ale nie piszę bo z telefonu to dla mnie wyzwanieKtóraś mi wkleiła zdjęcie takich babeczek ze cierpię podwójnie na tym szpitalnym jedzeniu. Mąż mi gotuje ale babeczek nie zrobił
Jak jutro krew mi sie poprawi to wychodzę i pierwsze co zrobie to idę na długi spacer i po arbuza.
powiem Wam ze jak tu leżę z ciężarnymi przenoszonymi to to jest niefajne mocno... To cale wywoływanie. Nie chce, będę wypędzać!Nieukowa, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.
Zaraz Was nadrobie ale najpierw opowiem Wam co mnie dzis spotkało ,moja wyprawa na łódkę okazała sie potajemnym babyshower u moich przyjaciół.ja tu w dresie do nich wchodzę a tam z cały sufit balonów ,tort i gadżety i wszyscy moi najbliżsi z którymi ostatnio ciezko było sie spotkac ja w ryk tak sie wzruszyłam ,ze szok niektórzy po 100 km przyjechali...
Chlopacy pojechali na łódkę a dziewczyny zostały zrobiły mi odlew brzucha z gipsu,malowały body niezmywalnymi farbami takze Leon ma taka oryginalna kolekcje ,ze szok
Nikt nigdy mnie tak nie zaskoczył
Marcia86, Sista, Ania1704, Z., Joasia:), A1984, gosi_a, Inesicia, Aneta87, lilly78, Viola, Nieukowa, Alorrene13, Finezja, .aś., Katha81, Aka81, Scintilla, Rozalia, CaneCorso, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Juz od jakiegoś czasu poczytuje i w końcu sie zdecydowałam do was dołączyć
jestem w 36 tygodniu ciąży mam termin na 17 czerwca. Bedzie to moje drugie słoneczko mam już synka 3 letniego teraz córeczka do nas dołączy.
Tak czytam wasze posty i tez już bym chciała zobaczyć moja Sare bo końcówka sie dłuży strasznie...
Pozdrawiam i Gratuluje nowym mamąAnia1704, zyrcia, Z., Sista, Joasia:), gosi_a, Inesicia, Aneta87, Alorrene13, Nieukowa, maglic, Scintilla, Rozalia, sss, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniusiaa5 wrote:Hej dziewczyny,
jestem w 36 tygodniu ciąży mam termin na 17 czerwca. Bedzie to moje drugie słoneczko mam już synka 3 letniego teraz córeczka do nas dołączy.
Tak czytam wasze posty i tez już bym chciała zobaczyć moja Sare bo końcówka sie dłuży strasznie...
Pozdrawiam i Gratuluje nowym mamąmamy ten sam termin porodu
niusiaa5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniusiaa5 wrote:Hej dziewczyny,
Pozdrawiam i Gratuluje nowym mamą
Witamy, witamy -
Nanette ogromne gratulacje
Nowe mamusie forumowe witam serdecznie
U nas dzisiaj intensywny dzien bylismy nad jeziorem i w mini zoo ostatni raz w takim skladzie. Temp na dworzu 36 st wiec lato w pelni. Od jutra wielkie odliczanie ostatnie 7 dni.
Jestem padnieta wiec sie klade na szczescie jutro w Belgii swieto wiec nie trzeba wstawac z mlodym do szkoly
Pozdrawiam i trzymam kciuki za szpitalne mamuski
Nieukowa, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa to bardzo dobry pomysł
bo szykuje sie niezła porażka
Moj ojciec wysłał zaproszenie na emigracjenic tylko należy przyjąć
Duda pewnie do samolotu nie wsiądzieszkoda
Aneta no odliczamyjakieś propozycje na zabicie czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 23:43
Finezja, Katha81, Scintilla lubią tę wiadomość