Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMIKOLAY wrote:Dziewczyny, a jak jest z dawaniem koperku czy wody przy karmieniu. Czy na SR położne się wypowiadały ?
Znalazłam ostatnio moją książeczkę zdrowia - wiekową 33 letnią :p
Tam rodzicielka miała wskazanie : karmić co 3h i poićJak krowę ...
Karmiąc piersią nie dopajałam w ogóle nawet przy największych upałach. Mleko robi za wszystko: wodę i pokarm. -
nick nieaktualny
-
Joasia:) wrote:Karolina a co u Was ? Jak Szymuś
?
I czekamy poki co na efekty antybiotyku.. Mam nadzieje ze po nastepnych 5dawkach bedzie juz dobrze..brzuch mam niczym jakies "cialo obce"..tak przynajmniej czuje..
Trzymam kciuki dziewczyny za Wasze porody w terminach..szybkie i bezbolesne..
Zyrcia kiedy ten twoj Leon wkoncu wyjdzie??!
Kciuki za dziewczyny szpitalne..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 17:47
Joasia:), Alorrene13, Ania1704, Rozalia, Scintilla, Aka81, maglic, Sista, zyrcia, Inesicia, Z., gosi_a, gucio, gucio, Finezja, Aneta87, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skończyłam robić mężusiowe babeczki. Jak na moje beztalencie kucharskie to całkiem nieźle wyglądają
Aka81, CaneCorso, karolinka85, Joasia:), maglic, Scintilla, Alorrene13, zapah_ciszy, Inesicia, sss, Viola, Z., gosi_a, Ania1704, Katha81, Marcia86, Finezja, Aneta87, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolinka85 wrote:A dziekuje ja juz duzo lepiej a synus ma zoltaczke i sie naswietlamy dzisiaj..
I czekamy poki co na efekty antybiotyku.. Mam nadzieje ze po nastepnych 5dawkach bedzie juz dobrze..brzuch mam niczym jakies "cialo obce"..tak przynajmniej czuje..
Trzymam kciuki dziewczyny za Wasze porody w terminach..szybkie i bezbolesne..
Zyrcia kiedy ten twoj Leon wkoncu wyjdzie??!
Kciuki za dziewczyny szpitalne..
Trzymamy kciuki za naszego kawalera !!
Kasiu mój Leon chyba nigdy nie wyjdziea ja po cichu liczę na jutro bądź na wtorek
-
Cześć Kochane :*
mamusiom, które tulą już swoje maluszki - GRATULUJEMY z Gabrysiem, który jest podły i wyjść nie chce- nastawiłam się już psychicznie na to, że 3 czerwca położę się na patologii i będę czekać aż łaskawie dżentelmen wyjdzie
Ale już tyle czekam, więc te kilka/kilkanaście dni nie robi mi różnicy
Zresztą mam chyba jakąś infekcjebo mnie szczypie i swędzi - jutro KTG więc poproszę o jakaś receptę żeby to dziadostwo wytępić bo poród tuż-tuż, a tu o
jak ten Gabryś ma tam przeleźć przez ten kanał
niech czeka na wyleczenie
Rozalia - obśliniłam pół ekranuwyglądają bajecznie
Z - zazdroszcze unormowania cukierówu mnie póki co dupa blada - dalej męczę się z tą wredną małpą, a w duchu boję się że ona nie minie <tfutfu> no ale wtedy już nie szkodzi Gabrysiowi - a to najważniejsze
Wszystkie kąciki maluszków PRZEPIĘKNE, brzuszki również - same seksi mamuśki mamy
miłego wieczorku!Joasia:), Z., Rozalia, Inesicia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorkiem,
Kasika - kciuki zaciśnięte !!! Czekamy na druga Dziewczynkę
Karolinka - kciuki za przegonienie żółtaczki i działanie antybiotyku !!!
Muniek - cudowna wiadomość, będziecie nareszcie w domku razem z SamuelkiemKciuki za rozbujanie laktacji juz z Małym Ssakiem !!!
Aloreen - ja chyba dopiero we wtorek na wizycie bede miała pobierany wymaz na GBS, wiec kto wie czy do Ciebie nie dołączeDostaniesz antybiotyk przed porodem i bedzie dobrze.
My wróciliśmy z Tychów. Było głosowanie, spacer nad jeziorem (zrobiłam jakies cztery kilometry i bola mnie stopy oraz Bożena) oraz pałaszowanie w mojej piwnicy (mamy dżemy, soki i kompoty, wszystko naturalne, robione przeze mnie).
Co do sexu, to moj mógłby trzy razy bez problemu, tylko ja bym sie chyba zatarłaNa razie przystopowalismy, bo wolałabym Olgi nie wywoływać przed 10-tym
Agata - mam pytanko o obkurczania sie macicy. Mocno krwawisz? Jak to wogole u Ciebie wyglada z połogiem?
Miłego wieczorku Dziewczyny, ja wraca, do moich krajowych juz truskawek, mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 19:17
Joasia:), Alorrene13, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też apetyt bardzo dopisuje
pochłaniam wszystko co oczka zobaczą.
Sista za spacer podziwiam znaczy za odległośćmoja kondycja juz zerowa. Przejście z parkingu do domu jest wyczynem. Kłuje mnie w Bożenie praktycznie bez przerwy, pomaga pozycja półsiedząca. No ale tydzień wytrzymam.
-
nick nieaktualny
-
Joasiu niestety nie mam przepisu bo dodaję wszystko "na oko", ale to jest przepis w tym stylu. Tylko z tego co widzę tu wyjdzie jakieś 10 babeczek, więc jakbyś chciała piec rodzinnie to musisz podwoić składniki
http://www.mojewypieki.com/post/babeczki-z-budyniem-i-owocami
Canecorso ja też jem więcej i apetyt mi mega dopisuje. Najchętniej zjadłabym wszystko co oczy zobaczą, ale cukry mnie jako tako hamują...
U mnie kondycja leży i kwiczy, nawet wypad do biedronki mnie męczy i sapie, a biedronkę mam w bloku na dole i jadę windą. Także nie wiem czy mnie któraś przebije
Joasia:), Sista, Finezja, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joasiu ja generalnie od kuchni trzymam się z daleka, więc myślę że Tobie na pewno wyjdą
Uciekam pod prysznic i za chwilę witam męża. Powinnam się odziać w jakiś seksi fartuszek i mu zaserowować te babeczki, ale z takim brzuchem to mogę straszyć co najwyżejMiłego wieczoru dziewczyny!
Sista, maglic, gosi_a, Inesicia, Joasia:), BrumBrumek, Z., Aneta87, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Muniek- super że będziecie mieli małego w domku, teraz się dopiero zacznie prawdziwe macierzyństwo
Kasika- trzymam kciuki za Ciebie
Super wyglądają te babeczki, zapisałam sobie przepis 'w razie czego'może kiedyś będę miała wenę na takie wypieki. A ja dalej w temacie kulinarnym mam pytanie czy ktoś może mi napisać jak zrobić botwinkę?? Nigdy nie jadłam a tym bardziej nie robiłam
maglic, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Joasiu - bez obstawy chyba bym sie bała pójść na taki spacer. Staram sie chodzić z M. lub mamą
Wydrukowałam sobie kontrastowe obrazki dla Olgi. Moj Siostrzeniec uwielbiał takie kontrasty do 6 miesiącaMamy juz książeczki, ale chciałam tez cos do przyczepienia na meble lub na ścianę. Tutaj znalazlam: http://www.bielemorele.pl/czarno-biale-obrazki-dla-niemowlat/
Joasia:) lubi tę wiadomość